DDT
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« dne:: četrtek, 16. junij 2011 ura: 20:47 » |
|
Pozdravljeni, Najprej en lep pozdrav vsem forumašom ! Zdj bom opisal probleme ki se mi dogajajo ze kakšne dobre 4 tedne in sploh ne vem kaj se dogaja z mano star sem 31let ziveljenje z punco imava lepo urejeno vse bp ampak zacelo se mi je dogajat kot nekaksne cudne misli brez smisla ko nisem z misli zaposlen se mi dogaaja da se mi po glavi sucejo neke brezvezne misli katere sem dozivel pred 10leti recimo da sem se vozil z kolesom po kolesarski stezi (in spomnim se v zivo izpred 10let da je to blo res) pa spomnim se nekaterih brezveznih sanj iz par let nazaj cisto brezveze krneki da sem nekje hodil po nekem travniku in se vzpenjal z avtom po neki cesti v glavnem misli ki nimajo smisla WTF  ? to niso nobene travme nobeni lepi ali slabi spomini to je krneki ampak spomnim se jih v zivo da to kar se mi suce po glavi da je bilo res ?? kot da umiram pa da se mi sucejo stvari nazaj ?  kaj lahko kdo povej kaj je to ?? se komu izmed vas dogaja kaj podobnega ? Lep pozdrav DDT
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 16. junij 2011 ura: 20:51 od DDT »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 16. junij 2011 ura: 23:47 » |
|
Meni se dogaja nekaj podobnega, me pa ne spravlja v tesnobo, kot tebe. Pogosto mi kar od nikjer, kot strela z jasnega iz spomina pred oči stopi kak čisto brezvezen dogodek, ki niti dogodek ni, ampak samo en drobec ene čisto vsakdanje stvari, ki se je zgodila morda 5, 10, ali celo 20 let nazaj. Ali pa iz sanj. ravno tako nič pretresljivega, samo košček sanj izpred let nazaj, brez kakega posebnega čustvenega naboja. To si jaz predstavljam, da ko nam elektrika šiba skozi možgane, nam šibne tudi po kakšni že zelo stari in pozabljeni povezavi, ki se nam nato brez razloga prižge. Ne umiraš, brez skrbi. Vseeno pa bi bilo fino, če bi se o teh svojih strahovih, ki jih imaš glede tega pogovoril s strokovnjakom, da boš potem mirnejši.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
DDT
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« Odgovori #2 dne:: petek, 17. junij 2011 ura: 07:19 » |
|
Anchi hvala za odgovor !
Kje pa lezi problem v psihi ali je morda kaj fizicnega narobe ? In kaj bi lahko bilo to ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #3 dne:: petek, 17. junij 2011 ura: 12:07 » |
|
Saj pravim, ne bi vedela točno zakaj se to dogaja. Zato je najbolje, če se pogovoriš s strokovnjakom, ki ti bo znal razložiti zadevo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #4 dne:: petek, 17. junij 2011 ura: 16:12 » |
|
men se je to že zgodilo oz. se tudi občasno še dogaja;
misli kr neki, brez vzrokov, iz časov nazaj, ampak res take nonsense (ja, sprehod nekam, ali vožnja ipd.) - pa poskušam povezati čemu zdaj to, ampak nisem razvozlala - nisem pa se tudi preveč sekirala okrog tega...
lp s
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #5 dne:: petek, 17. junij 2011 ura: 16:36 » |
|
Take misli in prebliske je potrebno že v kali zatret,...sama enostavno sebe prisilim,da začnem mislit na svojo kužiko,...včasih deluje.. Če te to bega in ti je moteče potem pa bi bilo res dobro stopit do strokovnjaka po nasvet!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 27. junij 2011 ura: 21:24 » |
|
Js bi tut mela kužiko al pa mucka da bi me mal razvedru pa poslou ankso pa depro stran, ampak sem v bloku in ne gre 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 27. junij 2011 ura: 22:07 » |
|
Limonca, tud jaz sem v bloku, pa imam vseeno kužiko...maltežanko Missy. Če si res želiš in imaš možnost, da skrbiš zanjo, si le omisli kakšno kosmato "ljubezen" na štirih tačkah
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #8 dne:: torek, 28. junij 2011 ura: 05:41 » |
|
limonca, mi smo meli v 2 sobnem flatu belgijko.... pa bolje to kot v zavetišču gniti. In še zunaj smo bili potem veliko z njo, tak da ni panike blo... mel smo tud že majhnkega kužka, pa zdj mam kužko 12kg (ne vem ali morava še shujšati ali je to ok  ), mucko maš tud lohk v fletku....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #9 dne:: torek, 28. junij 2011 ura: 09:20 » |
|
Če drugega ne bi mela eno tako malo muciko da bi mi malo pomagala prebroditi use težavice pa negativne misli, samo kaj ko moji starši mislijo da take stvari nemoreš imeti v bloku 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #10 dne:: torek, 28. junij 2011 ura: 09:39 » |
|
pa tvoji vedo za tvoje težave?
če ne drugo, so živali izvrstni psihoterapevti!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #11 dne:: torek, 28. junij 2011 ura: 10:37 » |
|
Seveda vedo, sem že slišala s strani očeta ''samo živce nam ješ'' ker seveda nuben ne razume kako mi je  ampak vseeno to sem jaz kdor me sprejme s temi težavami OK drugače pa  Ja sej zato,mucika bi me malo razvedrila malo popestrila dneve pa tko
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|