|
mukica
gost
|
 |
« Odgovori #300 dne:: petek, 02. september 2011 ura: 19:14 » |
|
marina pozdravček tebi in mali evi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mukica
gost
|
 |
« Odgovori #301 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 19:25 » |
|
kaj mi lahko nekdo pove zakaj se lahko tridesetkrat peljem po eni poti,pa vedno na istem delu panika,kak se tega rešiš,če sploh kdaj 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
julija30
|
 |
« Odgovori #302 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 19:29 » |
|
Tako je pri meni,isto,ko grem v našem kraju po trgu,se mi kar tla začnejo majat pod nogami in omotičnot in vse te bedarije. Mislim da je to zaradi tega ker že avtomatično mislimo da je zdej pa ta kraj kjer se bo zgodilo. Kako se tega rešiš,hm,ne vem,še sama bi rabila nasvet!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mukica
gost
|
 |
« Odgovori #303 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 19:40 » |
|
veš na nekaterih delih me je kar samo spustilo,kot da nikoli ne bi bilo nič,tu pa se me drži z vsemi štirimi...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.607
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #304 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 20:16 » |
|
Mukica in Julija, bom kar obema odgovorila, ker sem jaz bila na iste kot vedve...  Jaz sem se nekajkrat izognila, ker je bil pač strah pred paničnim prevelik ... potem pa ponovno poskusila in je šlo...to se dogaja, ker imam strah pred strahom  Potrebno je večkratno izpostavljanje in usmeriti misli na nekaj drugega...najbolje pa je, da gresta z nekom skupaj, tako da se zamotita s pogovorom...meni to pomaga... 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: sreda, 07. september 2011 ura: 20:19 od toja »
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #305 dne:: sreda, 07. september 2011 ura: 21:19 » |
|
se strinjam s tojo.Pogovor pomaga,če si pa sam oz. greš sam pa samo študiraš na to kako bo,kaj če me panika zagrabi,kaj če bo to narobe in ono..Pri meni je tut dostikrat to 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
julija30
|
 |
« Odgovori #306 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 10:17 » |
|
Jes toja, to je to strah pred strahom,ja res to je to. Jaz ponavadi gres s kom,potem samo pomislim na strah evo ga je že za mano,baraba mala. Ampak se mu ne bom postila. Bom imela pa spremstvo,če se bo le dalo. Sej vem,enkrat bo treba sam začet hodit po tej poti,ma bo že. Recimo na morju mi ni bilo problem it nikamor,povsod sem šla sama,ni bilo panike,je bila misel ampak sem rekla da kr grem in sem šla in je bilo vse ok. Bo že kadar bo,pustimo času čas. Toja kako si mi ti?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #307 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 10:42 » |
|
Depresija,panični napadi,strah to je use en sam hudič  Js bom pa znorela ker mi že 2 dni domač telefon zvoni vsakih 5 min in vedno k ose javim nič..ne BU ne MU
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.607
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #308 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 10:56 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
mukica
gost
|
 |
« Odgovori #309 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:23 » |
|
drage moje babike, naj se pohvalim da sem se danes peljala v mesto in šla sama peš napohorje na trikotno jaso po doooooolgem času in to (razen vožnje na določenih delih)čisto brez problema,kot da ne bi nikoli bilo nič..  lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #310 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:28 » |
|
Mukiiiiiiii  bravo...bravisimo....  Vidiš kako ti gre na bolje...sem prav vesela zate 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
marina
|
 |
« Odgovori #311 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:34 » |
|
super mukica, vesela sem 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.« A. Einstein
|
|
|
|
julija30
|
 |
« Odgovori #312 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:36 » |
|
Mukica bravo,tudi pri meni je kakšen dan tak kot da ne bi imela problemov in to je uspeh. Bravo,vesela zate! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
mukica
gost
|
 |
« Odgovori #314 dne:: nedelja, 25. september 2011 ura: 12:42 » |
|
pozdravljeni ne počutim se preveč dobro,malo se mi je zataknilo pri vožnji na istem odseku me vedno prime panika,počutim se čisto sama in nezaščitena in takrat me zagrabi panika,bojim se da bom spustila volan,da se mi bo zmešalov glavnem še kaj bi se našlo,zdi se mi da ne zmorem več,danes sem še sanjala ponoči,da sem govorila,da se bom ubila,pa v resnici ne mislim tako,ne vem kako se naj tega lotim in ali je to konec in več nisem sposobna...zakaj zakaj zakaj ....ne zmorem več ne vem kaj sploh še naj razmišljam...poln kufer mam vsega...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Jinjo
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 138
|
 |
« Odgovori #315 dne:: nedelja, 25. september 2011 ura: 15:37 » |
|
mukica ne obupaj! preberi si svoje prejšnje objave! seveda pride kakšen padec, ampak tvoja pot vodi izključno navzgor!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lost
Administrator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 8.089
I'm not lost, just undiscovered.
|
 |
« Odgovori #316 dne:: nedelja, 25. september 2011 ura: 15:46 » |
|
Zmogla si enkrat, torej boš še drugič ,tretjič, n-tič. In ravno NIHANJA so pokazatelj da se zadeve premikajo. Dokler si bila samo doma, se zadeva ni mogla spremeniti, sedaj pa bos z vsakim poskusom zmogla več in dobivala pozitivne izkušnje. Misli pa bodo še vedno tam in te "zavirale" ampak da se..... drage moje babike, naj se pohvalim da sem se danes peljala v mesto in šla sama peš napohorje na trikotno jaso po doooooolgem času in to (razen vožnje na določenih delih)čisto brez problema,kot da ne bi nikoli bilo nič..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mukica
gost
|
 |
« Odgovori #317 dne:: nedelja, 25. september 2011 ura: 17:18 » |
|
hvala jinjo za vzpodbudo,mi ogromno pomeni....  lost tudi tebi hvala...že nekaj časa me niso obhajali taki dvomi kot danes...s citatom si me spomnila ja da je bilo in tudi še bo boljše.... sem vesela in hvaležna,da me berete lp od ene tesnobne mukice
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
marina
|
 |
« Odgovori #318 dne:: nedelja, 25. september 2011 ura: 19:31 » |
|
ej muki boš vidla da bo tudi jaz seborim s tem že 5 mesecev, par dni sem bolje pa spet poden...a se ne dam 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.« A. Einstein
|
|
|
|
marina
|
 |
« Odgovori #319 dne:: nedelja, 25. september 2011 ura: 19:32 » |
|
pa še to. vsi iz mb in okolice. V četrtek 29.9. ob 18 h imamo srečanje skupine v prostorih ozare. vabljeni ste vsi..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|