|
Moop
gost
|
 |
« dne:: petek, 29. april 2011 ura: 18:11 » |
|
Mislim, da ni treba pretirano poudarjati, da imaš kot anksiozna oseba včasih(jaz skoraj vedno) toliko stvari v glavi, da se komaj osredotočiš na stvari, ki bi jih bilo treba početi. Kot npr. študij. Kako si kaj pomagate k bolj učinkovitemu učenju? Meditirate pred tem, sedite, dokler se nekaj ne usede v glavo, kaj?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
urssska
gost
|
 |
« Odgovori #1 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 21:10 » |
|
Težko.  Ja jebe nas koncentracija vse. Nimam pa nobenih posebnih tehnik, sam zraven se vsest. Škoda, da se Rejc ne bi strinju, da bi kšne amfetamine midva sprobala. (Hecam se, otroci, recite NE drogam!) 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: petek, 29. april 2011 ura: 21:14 od urssska »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kinto
|
 |
« Odgovori #2 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 21:17 » |
|
Hehe... sj zdj se dobi že legalno amfetamine, pa še Rejc jih zlo rad predpisuje... wellbutrin
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Moop
gost
|
 |
« Odgovori #3 dne:: petek, 29. april 2011 ura: 22:55 » |
|
Wellbutrin je AD  Se pa predpisujejo določene zadeve za koncentracijo na bazi Ritalina, meni je bila v najstniških letih predpisana Concerta. Samo name ni imela kakšnega efekta 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sobota, 30. april 2011 ura: 05:32 » |
|
Jst zadnje čase opažam, da kadar se ne morm zbrat (kar je skor vedno) si dam slušalke, pa tehno musko poslušam in tko vsaj neki nardim. Zavedam se, da bi lahko velik več brez muske nardila ampak če je nimam kar odplavam... Če mam pa musko, mi to pomaga, da ponoč ostanem budna, pa bolše volje sm tut  . Zdej, mogoče men štanc sede zato, k mi je mal dolgočasn  ..dal bi se recimo še s klasično musko poskusit, pač mal sprobi, kaj ti paše, če ti sploh kej 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.667
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sobota, 30. april 2011 ura: 18:49 » |
|
Težko.  Ja jebe nas koncentracija vse. Nimam pa nobenih posebnih tehnik, sam zraven se vsest. enako
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
anuj
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 144
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sobota, 30. april 2011 ura: 19:14 » |
|
Jaz sem imela Wellbutrin zraven Asentre, ker naj bi pomagal pri težavah v spolnosti, ki jih slednja povzroči. Glede tega nekako ni bilo učinka. Je pa bil najbrž kontradiktoren - v smislu, da Wellbutrin najbrž ni najbolj primeren pri težavah z anksioznostjo in paniko. In uniči vpliv antidepresivov, ki temu služijo. Ne vem, kako pogosto se sicer predpisuje samostojno.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Moop
gost
|
 |
« Odgovori #7 dne:: nedelja, 01. maj 2011 ura: 11:26 » |
|
Jaz sem ga samostojno jemala eno leto. Je pač samostojen antidepresiv, samo predpisujejo ga redkeje kot Asentro 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lady_S.
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 30
|
 |
« Odgovori #8 dne:: nedelja, 01. maj 2011 ura: 15:51 » |
|
Meni pomaga, če snov prepisujem (predvsem kakšne definicije), tako ostanem osredotočena na besede. Ker med branjem mi misli pogosto odtavajo...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
inaajjaani
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 4
|
 |
« Odgovori #9 dne:: nedelja, 01. maj 2011 ura: 16:00 » |
|
Jst osebno mislim da se da premagat veliko psihičnih problemov po bolj naravni poti, brezkemičnih substanc. Preveč je postalo to "normalno", Berem malo po temu forumu in vidim da skoraj vsi uživate razne tablete. Mislim da je to zgolj nek beg stran od dejanskih problemov ki so človeka pripeljali v to stanje.. ampak to je zgolj moje mnenje ki je pa res podkrepljeno z lastnimi izkušnjami, če sem se jaz lahko izkopal iz tako močne depresije ki me je prikovala na posteljo za pou leta brez kemije mislim da se da vse.... Če pravite da je "drogiranje" beg iz realnega sveta kaj pa je potem uživanje dovoljenih "drog". Dovoljene droge polnijo prave žepe, nedovoljene pa "neprave"....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
anuj
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #10 dne:: nedelja, 01. maj 2011 ura: 16:34 » |
|
Jst osebno mislim da se da premagat veliko psihičnih problemov po bolj naravni poti, brezkemičnih substanc. Preveč je postalo to "normalno", Berem malo po temu forumu in vidim da skoraj vsi uživate razne tablete. Mislim da je to zgolj nek beg stran od dejanskih problemov ki so človeka pripeljali v to stanje.. ampak to je zgolj moje mnenje ki je pa res podkrepljeno z lastnimi izkušnjami, če sem se jaz lahko izkopal iz tako močne depresije ki me je prikovala na posteljo za pou leta brez kemije mislim da se da vse.... Če pravite da je "drogiranje" beg iz realnega sveta kaj pa je potem uživanje dovoljenih "drog". Dovoljene droge polnijo prave žepe, nedovoljene pa "neprave"....
Problem je predvsem v tem, da si marsikdo tega ne more privoščiti.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
inaajjaani
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #11 dne:: nedelja, 01. maj 2011 ura: 16:59 » |
|
Problem je v družbi in ne v ljudeh ki imajo take in drugačne psihične probleme oz. motnje. Če bi družba todrugače sprejela bi si lahkovsakprivoščil to.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
anuj
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #12 dne:: nedelja, 01. maj 2011 ura: 17:27 » |
|
Problem je v družbi in ne v ljudeh ki imajo take in drugačne psihične probleme oz. motnje. Če bi družba todrugače sprejela bi si lahkovsakprivoščil to.
Ja, saj nisem rekla, kje je problem, ampak da problem obstaja. Da se zato marsikdo raje oprime "dovoljenih drog". Da mu faks, služba ... ne uidejo iz rok. Včasih se je potem težko vrniti nazaj.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
inaajjaani
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #13 dne:: nedelja, 01. maj 2011 ura: 17:36 » |
|
Ja no sej to hočem povedat kaj so v bistvu te dovoljene droge, problem rešujemo s tem da postanemo odvisni od takih in drugačnih tablet...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Moop
gost
|
 |
« Odgovori #14 dne:: nedelja, 01. maj 2011 ura: 18:12 » |
|
ADji so včasih tisti minimalni 'mood lift', ki ga nekdo rabi, da lahko sploh začne delat na sebi. Nekateri so toliko na dnu, da jim je to dobrodošla pomoč. Ne pravim, da je ok samo jesti tablete in pozabiti, da se na osebnih problemih dela, da se jih reši, si pa marsikdo res ne more privoščit tistega podenskega pol leta :/ Pa tudi rabiš ga ne v bistvu. Če bi takrat jemal ADje in delal na sebi, bi najbrž prišel do istih zaključkov, samo vmes bi ti bilo mogoče malo lažje...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kinto
|
 |
« Odgovori #15 dne:: nedelja, 01. maj 2011 ura: 19:03 » |
|
ADji so včasih tisti minimalni 'mood lift', ki ga nekdo rabi, da lahko sploh začne delat na sebi. Nekateri so toliko na dnu, da jim je to dobrodošla pomoč. Ne pravim, da je ok samo jesti tablete in pozabiti, da se na osebnih problemih dela, da se jih reši, si pa marsikdo res ne more privoščit tistega podenskega pol leta :/ Pa tudi rabiš ga ne v bistvu. Če bi takrat jemal ADje in delal na sebi, bi najbrž prišel do istih zaključkov, samo vmes bi ti bilo mogoče malo lažje...
 Pa saj smo vsi tako na ad-je gledali včasih...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|