FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 02. oktober 2026 ura: 12:29

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Moja zgodba  (Prebrano 13421 krat)
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #60 dne:: nedelja, 10. april 2011 ura: 10:49 »

SOFIA*DEL SATI, kako lepo bi bilo imeti ob sebi takšno osebo kot si ti. tvoje besede tako dobro denejo rozicodam

Grin Kiss res je krasna, ja Wink in dragocena še pa še.  pomezik

majči .......
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Isobelle
gost
« Odgovori #61 dne:: torek, 19. april 2011 ura: 09:52 »

Živjo!

Te dni razmišljam o svojem življenju in...in o ljudeh, ki me obdajajo. Resda jih je nekam malo. Dejansko nekatere skrbi zame, kar je nekaj novega. Imam pa vedno občutek, da se jim ne da ukvarjat z mano in čakajo, kdaj se bom dokončno fentala..
Trenutno sem na 'bolniški'..Ko samo pomislim na službo, me začne tresti..

Mogla bi bit že zdavnaj mrtva...
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #62 dne:: torek, 19. april 2011 ura: 10:02 »

Mogla bi bit že zdavnaj mrtva...

pa nisi... ker imaš še precej potenciala v sebi... ker lahko še veliko daš tako sebi, kot svetu...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Isobelle
gost
« Odgovori #63 dne:: torek, 17. maj 2011 ura: 16:59 »

Živjo!

Prišla iz Polja...Danes šla delat po več kot treh tednih...Ah, to življenje...
V psihiatrični kliniki mi ni bilo nič boljše. Nafilali so me s tableti in tu pa tam sem imela kak pogovor s psihiatrinjo. Zdaj bom začela terapije, ampak jaz vsega tega nočem. Nočem tablet, nočem pogovorov...Rada bi, da se vsi sprijaznijo s tem, da ne bom več dolgo na tem svetu. Pod vsi mislim na fanta in sestri. To je pa tudi to.

Preden sem šla v Polje, sem se nažrla tablet. Bila sem sama in vse je bilo popolno, ko me je začela sestra klicati po telefonu. In ker me ni nihče dobil na telefon, so klicali policijo, ki je vdrla v stanovanje in rešilca...Bila sem tako blizu. Tako blizu smrti. Lahko bi že enkrat končala s tem.

Danes začnem zopet pisati pisma sestrama in fantu. Naslednjič me ne bo mogel nihče rešit. V to sem trdno prepričana!
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #64 dne:: torek, 17. maj 2011 ura: 18:09 »

Živjo!

Prišla iz Polja...Danes šla delat po več kot treh tednih...Ah, to življenje...
V psihiatrični kliniki mi ni bilo nič boljše. Nafilali so me s tableti in tu pa tam sem imela kak pogovor s psihiatrinjo. Zdaj bom začela terapije, ampak jaz vsega tega nočem. Nočem tablet, nočem pogovorov...Rada bi, da se vsi sprijaznijo s tem, da ne bom več dolgo na tem svetu. Pod vsi mislim na fanta in sestri. To je pa tudi to.

Preden sem šla v Polje, sem se nažrla tablet. Bila sem sama in vse je bilo popolno, ko me je začela sestra klicati po telefonu. In ker me ni nihče dobil na telefon, so klicali policijo, ki je vdrla v stanovanje in rešilca...Bila sem tako blizu. Tako blizu smrti. Lahko bi že enkrat končala s tem.

Danes začnem zopet pisati pisma sestrama in fantu. Naslednjič me ne bo mogel nihče rešit. V to sem trdno prepričana!

Ahhh.... Isobelle, trenutno ti lahjko samo to rečem, da razumem tvojo stisko in si želim, da bi bili vsi tako močni, da ne bi podlegli ne samo samomoru ampak že misli o njemu.

Samo veš, če se pred samomor pogovarjaš s sestro in poješ tablete, potem itak da ve, da ga boš delala; in tudi ti, da te bodo rešli, ker bo sestra nardila paniko.

Bolje bi bilo pisati pisma psihologom, tako kot sem jaz malo prej, vsem iz LJ ali okolice, saj tudi sama ne verjamem psihiatrom, psihoterapija ki pa je tako hvalospevana, pa kaj, ko je samo za plačilo!! Tudi dr. me je pustila na cedilu včeraj z izjavo, da ne verjame da imam tako ankso, a sama je vidla moj najhuše dneve ko sem se skoraj prpuzala do nje, se vsa tresla ipd (pa sj mi je tud rekla, da ne verjame, da tako hitro prime ad pr men, psih. pa je rekla, da jtemu tako  Shocked ). Hočem ti povedat, da se tud drugi otemo samomorov;
in kot sem rekla, raje piši pisma psihologom, kot pa sestri in fantu!!

Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #65 dne:: petek, 20. maj 2011 ura: 07:20 »

Samo veš, če se pred samomor pogovarjaš s sestro in poješ tablete, potem itak da ve, da ga boš 

ojoj in kje konkretno je to napisala? ker je lepo razvidno, da je sestro zaskrbelo, ker se ni javila in se obrnila na policijo.... in me zelo močno skrbi, da se zna zgodit, da se Isobelle več ne javi  Sad
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #66 dne:: petek, 20. maj 2011 ura: 07:26 »

ni pomembno...

jst upam, da je ok.

« Zadnje urejanje: petek, 20. maj 2011 ura: 15:20 od SOFIA*DEL SATI » Prijavljen

majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #67 dne:: sobota, 21. maj 2011 ura: 10:41 »

Isobelle, tukaj nismo zato, da se fentujemo in da zbiramo pogum za ta korak, ampak da si pomagamo in poiščemo rešitve v življenju.

Držim pesti, da ti ponovno spodleti ta poizkus, držim pesti, da najdeš smisel v življenju. Držim pesti, da si močna in da se upreš samouničujočim vzgibom, ki ti jih narekuje tvoja depresija in nezadovoljstvo z življenjem in osebnim doživljanjem. držim pesti, da upaš tako močno, da ti to da vso potrebno energijo, da preusmeriš svoje delovanje v kaj konstruktivnega, kar ti bo na dolgi rok prineslo spremembe, ki jih tvoje življenje tirja in ti bodo omogočile, da ziviš polno in srečno ter zadovoljno.

Kdor išče sonce, ne more videti senc. Ja valda, da tudi kdaj trpi, ampak izbira dobre misli, izbira moč za življenje. Jamra, ko je težko, ampak se bori. Tu smo zato, da se borimo in ne popustimo. Da splavamo, ne da se utopimo.

poizkus samomora je pa nazadovanje na tej poti. "uspešno" izveden samomor pa je konec upanja, da bo kdaj bolje.

Vse dobro.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #68 dne:: sobota, 21. maj 2011 ura: 15:01 »

Majč lepo napisano wav
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #69 dne:: nedelja, 29. maj 2011 ura: 18:26 »

Isobella kako si kaj??Upam,da se kaj oglasiš,.... rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar