Sm mlad fant in se zdravim za "depresijo" Kot vsi tu vemo je depresija bolezen pri kateri "NAJ BI" prišlo do sprememb v kemičnem ravnovesju nevrotransmiterjev v možganih oz. pomanjkanja serotonina in to "NAJ BI" povzročalo vse duševne motnje današnjega časa.
Stvar ki se imenuje kemično neravnovesje ne obstaja in ni bilo nikoli dokazano, saj ni niti dokazano kako bi moralo zgledat normalno ravnovesje v možganih, kaj šele nenormalno, kako bomo pol vedeli kako zgleda nenormalno in kako ga zdravit ( le ideja psihiatrov pač, saj je treba nekje postavit temelje psihiatrije in to zelo dobra ideja moram priznat saj zveni zelo znanstveno zato sem tudi jaz sam nažalost nasedel na to ), preizkušal sem veliko tablet jih zamenjeval, zviševal doze svega in svašta a so me le psihično skoraj uničile, postal sem kot "zombi"-zelo popularen izraz za efekt psihiatričnih zdravil. No to bi bilo to od mene za sedaj. Ne da se mi pisat kaj dosti o tem za prvič sem še preveč napisal evo tukaj mate link, je le ena od številnih strani ki govorijo resnico, tisti ki želi naj si prebere in pove svoje mnenje...(
www.sntp.net)
Lep pozdrav!