|
mieaid
|
 |
« Odgovori #320 dne:: petek, 11. november 2011 ura: 20:32 » |
|
Ko sami sebe sprejmemo in se imamo radi, odpade en kup problemov.
Definitivno DA.  Vem, pa ne dojamem, razumem.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #321 dne:: petek, 11. november 2011 ura: 21:21 » |
|
Ok, srce :-) si zakomplicirano bitje + vse tisto, kar sem napisala
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #322 dne:: petek, 11. november 2011 ura: 22:40 » |
|
...Mimo grede bi jst kr tuki postavla vpr(čeprov sm zihr da obstaja posebej tema o tem, sam na prvi uč nism kej konkretnega našla): Cipralex in alkohol-vem nepriporočljivo by navodila, sam nepriporočljivo pomeni kaj? Ok razumem, da se ne smeš ravno nacejat ampak občasno kak kozarec ali dva menda ni taka stvar, ali pač? In kolko časa pred/potem ko vzameš tableto ni fajn pit, kr predvidevam, da z alkoholom pogoltnih tableto tud ni ravno idealno?  .... Drgač pa hvala vsem 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #323 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 08:18 » |
|
Najbolje nič, kak kozarček tu pa tam pa še gre. Jaz sem ad jemala zjutraj...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 422
Hrabra miška
|
 |
« Odgovori #324 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 14:51 » |
|
Ena moja izkušnja z alkoholom na ADjih...
AD sem jemala zjutraj, zvečer sem popila eno šilce rakije in v 3 minutah postala vsa flekasta po telesu, koža mi je gorela, pekla, zatekla in me srbela. Čez dobro uro, se je stanje umirilo. Pijem zelo redko, parkrat na leto. Sicer pa se mi je to zgodilo, ko sem jemala Prozac. Pri drugih ADjih nisem imela nobene reakcije v kombinaciji z alkoholom. Laično bi rekla, da če ne gre brez, popij majhno količino alkohola, časovno čimdlje stran od tablete.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Let's run away and live in the woods.
|
|
|
|
klinček
gost
|
 |
« Odgovori #325 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 16:24 » |
|
AD sem jemala zjutraj, zvečer sem popila eno šilce rakije in v 3 minutah postala vsa flekasta po telesu, koža mi je gorela, pekla, zatekla in me srbela. Čez dobro uro, se je stanje umirilo. Pijem zelo redko, parkrat na leto. Sicer pa se mi je to zgodilo, ko sem jemala Prozac. Pri drugih ADjih nisem imela nobene reakcije v kombinaciji z alkoholom. Laično bi rekla, da če ne gre brez, popij majhno količino alkohola, časovno čimdlje stran od tablete.
evo,pa zagovarjamo alkohol in adje  vsem je jasno,da a lkohol in adji niso za skupaj
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #326 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 16:37 » |
|
*sprašujem, da vidim kaka kombinacija te pošlje na oni svet*
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #327 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 16:39 » |
|
Ne sej brezveze vse skupi....ne se menit zame, me itak ni
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Vain
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 53
|
 |
« Odgovori #328 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 16:45 » |
|
mieaid kaj se dogaja? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Kar je, beží; al' beg ni Bog? ki vodi vekomaj v ne-bó, kar je, kar b'lo je in kar bó. (Prešeren)
|
|
|
Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 422
Hrabra miška
|
 |
« Odgovori #329 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 18:09 » |
|
evo,pa zagovarjamo alkohol in adje  vsem je jasno,da a lkohol in adji niso za skupajOd danes naprej boš pa vsako moje kritiziraja in o njem filozofirala (tvoje besede!) al kaj, ker sem napisala svoje mnenje? Pa si še izmišljala stvari, ki jih ni? Good luck! http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,9928.0.htmlBog pomagej....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Let's run away and live in the woods.
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 7.885
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #330 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 22:03 » |
|
Mieaid sami pred seboj ne moremo zbežati ... Daj si priložnost - spoznati sebe! Pride dan ko si želimo, da nas ne bi bilo. pride pa tudi dan, ko nam ni žal da smo ostali, vztrajali ... Življenje ima lahko lepe barve ... le priložnost mu je potrebno dati. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #331 dne:: nedelja, 13. november 2011 ura: 00:23 » |
|
Se vam zdim brezupen primerek? Se vam zdi, ko berete te poste, da gre za preprosto blefiranje, manipuliranje, za izživljanje, zguba časa..?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #332 dne:: nedelja, 13. november 2011 ura: 00:26 » |
|
Meni se ne zdiš brezupen primerek. Občutek imam, da je v tebi veliko skritega ... in ko boš odkrila ta zaklad v sebi, boš prijetno presenečena. Se vam zdi, ko berete te poste, da gre za preprosto blefiranje, manipuliranje, za izživljanje, zguba časa..? NE tega nisem nikoli razbrala ....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #333 dne:: nedelja, 13. november 2011 ura: 08:14 » |
|
Mieaid sami pred seboj ne moremo zbežati ... Daj si priložnost - spoznati sebe! Pride dan ko si želimo, da nas ne bi bilo. pride pa tudi dan, ko nam ni žal da smo ostali, vztrajali ... Življenje ima lahko lepe barve ... le priložnost mu je potrebno dati.  
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #334 dne:: nedelja, 13. november 2011 ura: 21:13 » |
|
Življenje ima lepe barve  90% dni odkar vem zase so pri meni dnevi, ko si preprosto želim le izginiti iz obličja zemlje. Ta vikend je že bil tak...zakaj se mi ne more izpolnit ena sama želja??
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #335 dne:: nedelja, 13. november 2011 ura: 21:16 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #336 dne:: nedelja, 13. november 2011 ura: 22:32 » |
|
90% dni odkar vem zase so pri meni dnevi, ko si preprosto želim le izginiti iz obličja zemlje. Ta vikend je že bil tak...zakaj se mi ne more izpolnit ena sama želja??
Tudi 10% drugačnih dni šteje ... Če v liter bistre vode kaneš nekaj kapljic malinovca se obarva vsa voda. Tako tudi v živjenju tistih 10% barvastih dni lahko obarva sivino preostalih 90%. Zaupaj, verjemi .... delaj naprej drugačne korake kot doslej ... in prihodnost bo bolj barvita. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #337 dne:: ponedeljek, 14. november 2011 ura: 11:18 » |
|
Se vam zdim brezupen primerek? Se vam zdi, ko berete te poste, da gre za preprosto blefiranje, manipuliranje, za izživljanje, zguba časa..? ne .zakaj se mi ne more izpolnit ena sama želja?? kaj pa, če si napačno želiš?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #338 dne:: ponedeljek, 14. november 2011 ura: 20:02 » |
|
jst bi rada naredila neki zase, sam zase tko zares, ampak kr ne vem.. komaj čakam, da poveš, kaj bo (oz. je) to bilo! (saj veš, majhne stvari štejejo... lenarjenje na plaži, možgani na off  ) sm šla mal shoping 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #339 dne:: ponedeljek, 14. november 2011 ura: 20:23 » |
|
jst bi rada naredila neki zase, sam zase tko zares, ampak kr ne vem.. komaj čakam, da poveš, kaj bo (oz. je) to bilo! (saj veš, majhne stvari štejejo... lenarjenje na plaži, možgani na off  ) sm šla mal shoping  A neda paše včasih ta šoping,...vsaj jaz takrat malce spustim možgane na off 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|