FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 20:46

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 26   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Mieaid  (Prebrano 77044 krat)
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 434

« Odgovori #260 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 13:14 »

Rada bi pobegnila stran od sebe, pa ne morm....
Prijavljen

We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #261 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 13:16 »

Zakaj sm tu??
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #262 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 13:16 »

zakaj se morm tko počutit??
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #263 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 13:18 »

Karkoli nardim je narobe...je tega sploh kdaj konec??
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #264 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 13:19 »

sploh ne bi smela živet
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #265 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 13:22 »

Mieaid ne sme nič...ne sme obstajat
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #266 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 13:23 »

ampak živiš! in SMEŠ živeti. In prav je tako! Tu si pač z nekim razlogom, določeno poglavje se zapira, odpirajo se nove poti, nove izkušnje, nova znanstva,.... počutje je danes tako, jutri bo drugačno... in zelo zelo dvomim v to, da je res vse, kar narediš, narobe
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #267 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 13:36 »

Karkoli nardim je narobe...je tega sploh kdaj konec??

Kdo določa kaj pomeni narobe?
Morda življenje res ne poteka po poti želja ... in se zato zdi vse narobe.
 Sad
Samo to je en vidik ..
Drugi je ta, da življenje ve in zna in nas uči ...
postavlja ovire in od nas zahteva, da pogledamo vase, kdo smo.

Prav ta Meiaid od katere bežiš je ključ rešitve.
Spoznati njo, vzljubiti njo in slediti ji ... in verjeti, da lahko razvije VSE svoje potenciale.
Da lahko postane VSE kar ti želiš, da postane ...

Bolj ko zanikamo sebe ... bolj ko bežimo stran od sebe ... bolj se oddaljujemo od svojega pravega bistva.
Prisluhni sebi, dovoli si počasi začutiti SEBE ...  rozicodam
Mi smo tukaj in s teboj ...

Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #268 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 13:44 »

Prisluhni sebi, dovoli si počasi začutiti SEBE ...  rozicodam
Mi smo tukaj in s teboj ...

oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #269 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 19:26 »

HVALA
Vem, da ni vse črno, narobe, vem da ne bi smela tko razmišljat, ampak včasih, ko te kdo nadere in se zaveš, da ima prav, ko se zaveš sebe, kakšna razvalina si postal in ti v glavi zvenijo besede mnogih: poglej kako mlad si, pa nič ne delaš, nič ne narediš iz sebe ti pa se zmeden umikaš med štiri stene, ker ti ni jasno kaj/kako narediti, da bo prav...
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #270 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 19:28 »

Če kaj pomaga: poznam še najmanj en tako osebo, ki je podobno poslušala nekoč...
Prijavljen

Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #271 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 20:32 »

ti v glavi zvenijo besede mnogih: poglej kako mlad si, pa nič ne delaš, nič ne narediš iz sebe ti pa se zmeden umikaš med štiri stene, ker ti ni jasno kaj/kako narediti, da bo prav...

Veš jaz mislim, da tisti, ki so res nekaj dosegli v življenju so šli čez mnoge padce.
Vedno znova so pa vstali na noge in vztrajali ... iskali so poti naprej ...
Taki ljudje bodo vedno našli razumevanje in spodbudo za tvojo trenutno situacijo.
In vsi ti padci niso PORAZI ampak so IZKUŠNJE ... ki te bogatijo, skozi njih se učiš!

Tisti, ki pa govorijo o drugih tako, kot si napisala.
Tisti s tem "celijo svoje rane neuspeha" ... posmehujejo se drugemu ... a pozabijo pogledati vase.
Za njih je "upeh" morda en tak kliše: imet diplomo, najti službo, vozit avto, se poročit, imet otroka, dočakat penzjijo.
Pa je to res "uspeh" in vse kar odstopa od tega neuspeh?

Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 422

Hrabra miška

« Odgovori #272 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 21:06 »

Miedad, poznam to o čemer pišeš.

Samo en primer, ki me je podrl, kar nisem mogla verjet, da se dogaja smehko. Pred časom, kot že velikokrat prej, srečam svojo naj prfokso na cesti in me vpraša, če sem oboje diplomirala, kaj in kje delam, kje živim, ali sem vpisala magisterij, kot sva se dogovarjali. In jaz odgovorim ne, ne, ne, ne ... in ona mi poda roko in reče "Pa zbogom!", se obrne na peti in gre. Men se je kar smejalo od sramu, žalosti, nesposobnosti, občutka da sem poleg sebe razočarala ves svet itd. itd. Skratka, da tak bednik in zguba nima pravice tratit kisika ostalim. Občutek opeke v želodcu ki, te vleče dol.

Sam kaj, js sm pol šla naprej, ker skok v Ljubljanico ni bil opcija. Nisem vedela, kako naj stvari popravim. Ampak, življenje ni šlo po mojem planu, zakaj bi moralo iti po planu, ki mi ga začrta nekdo drug? Da ne bo pomote, sama nase še vedno izredno pritiskam, ampak moram bit tudi sočutna do sebe (čeprav se mi te besede zatikajo med zobmi in jih večinoma ne morem prebavit). Lej, če ne gre, ne gre. Najbrž imaš trenutno drugačne prioritete v življenju, zdravje npr. Bolj pametno je počet tisto, kar ti trenutno najbolj koristi in čutiš, da potrebuješ ter se pohvalit za vsak mali uspeh, kot pa se obtoževat.
Prijavljen

Let's run away and live in the woods.
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #273 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 21:12 »

Aslan
na izkušnjah se gradi, samo včasih te te tko zlo utrudijo in ne vidiš več naprej

Ne vem mi kaj je...mogoče zarad polne lune...Mieaid gre že cel dan na  jok...pa bi mogla bit vesela, kr tist 'ne', k sm ga v petk pričakovala ni prišel, oz. je v pozitivni obliki....in grem ju3 na fax, se dobim z eno dobro frendico, pa ful fajn predavanja imam na urniku....skratka oh in sploh...ju3 mora biti boljši dan!

Tebi in vsem ostalim želim mirno noč pa čim lepši jutrišnji dan
 rozicodam
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #274 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 06:14 »

danes JE nov dan  oki ... naj bo sončen  sonce sunny sonce ... sončen za vse  rozicodam

p.s.
Libby, upam da sedaj že veš, da prfoksa nima vseh pik...
Prijavljen

teja992
gost
« Odgovori #275 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 10:09 »

Kaj je to z nami, da ne zmoremo bit srečni??  unsure
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #276 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 10:11 »

ŠE, Teja, ŠE.... z malo truda tudi sreča pride
Prijavljen

Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #277 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 10:18 »

Pred časom, kot že velikokrat prej, srečam svojo naj prfokso na cesti in me vpraša, če sem oboje diplomirala, kaj in kje delam, kje živim, ali sem vpisala magisterij, kot sva se dogovarjali. In jaz odgovorim ne, ne, ne, ne ... in ona mi poda roko in reče "Pa zbogom!", se obrne na peti in gre. Men se je kar smejalo od sramu, žalosti, nesposobnosti, občutka da sem poleg sebe razočarala ves svet itd. itd. Skratka, da tak bednik in zguba nima pravice tratit kisika ostalim. Občutek opeke v želodcu ki, te vleče dol.

lej draga libby........

prvo, kako dobro poznam ta tvoj stavek, ko sem sama isto govorila "nimam pravice tratit kisika ostalim" in upam da veš, da to ni pravica, pač pa pogoj, da jemlješ kisik, da lahko živiš. Živiš, ker je tako prav!!!

drugo, glede tvojih "ne"-jev pri zastavljenih vprašanjih ---------> SO WHAT! Imaš svoje razloge in kaj to druge briga, ali so pravi ali ne. Osebno verjamem, da se nam vse zgodi ob pravem prostorsko-časovnem obdobju in tvoj čas glede zastavljenih vprašanj, kaj si vse naredila, bo še prišel. Tudi moja best prijateljica že 6. leto ni napisala diplome, a je ne sekiram s tem, saj je bolj važno, da je srečna v življenju, z "dokazili o srečnemu življenju, kar družba od nas pričakuje", kot da bi vse imela narejeno kar je IN, a v sebi bi bila nesrečna! malo sem zakomplicirala ampak reči sem hotela, da ni nujno, da si zdaj bedna, ker nisi naredila nekaj, kar drugi pričakujejo - oni se naj brigajo zase, ti pa kar ceni svoje življenje, pa čeprav imaš veliko ne-jev, in malo da-jev; ko bo obratno, bo še vedno najbolj pomembno, ali si srečna v tem življenju, lahko živiš, premaguješ svoje težave, ipd.

Bolj pametno je počet tisto, kar ti trenutno najbolj koristi in čutiš, da potrebuješ ter se pohvalit za vsak mali uspeh, kot pa se obtoževat.

točno tko!!!  oki oki oki
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #278 dne:: torek, 11. oktober 2011 ura: 16:33 »

Miead rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #279 dne:: sreda, 12. oktober 2011 ura: 10:19 »

Sam tko kot informacija: jst sm zmeden človek ja, ampak s filofaxom se pa noben ne more primerjat...mislm, 2 čist ista konkretna (ergo tip vprašanja, kjer je odgovor kratko in jasno da oz ne) vprašanja, naslovljena isti osebi, odgovora pa totalno različna, ne ja ne ne...in pol še tko napi* da se take stvari sprašuje na govorilnih urah...
Prijavljen

Strani: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 26   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar