FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 20:42

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 26   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Mieaid  (Prebrano 77037 krat)
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #100 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 14:36 »

A lohka prosim brez pridevnikov fajn, zlata, super in nevemkajsevsepodobno ker ste si ustvarl popolnoma napacno mnenje. Poleg tega samo po pisanju ne more nobedn nc vedet. Cist lohka bi bila kak morilec tukile in vi vsi bi ga samo se spodbujal, da nadaljuje svoje 'delo'. (in ne mi pisat, da ni mogoce, kr tud psihopati obstajajo) kiselnasmeh

suzy, samo mieaid sem odgovorila  kiselnasmeh Smiley
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 434

« Odgovori #101 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 14:54 »

Lej Arwen po vseh zakonih in pravicah, ki jih ima(naj bi jih imel) vsak drzavljan ima lahko vsak svoje mnenje o cemerkoli in komurkoli, ki ga lahko tudi svobodno izraza kjerkoli in kadarkoli AMPAK jst osebno se nocem nobenmu smilt in ce mi po neki postov obupa 10 folka napise eno in isto, pac to ni nc druzga. Jst vem kak pisem in vem, da je grozn vse to brat in razmisljat kaj se nej zdej tej bogi Mieaid napise, da se bo boljs pocutla...ne jst rajsi vidm, da mi nekdo direkt pove kaj si misli(pa s tem mislim racionalno), nej me poslje k vragu ce je treba, ker jst se morm ucit na napakah in ce mi nekdo rece: ja super si, ceprav ni res, ja potem napake niti vidim ne kaj sele da bi jo popravla
Prijavljen

We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #102 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 15:00 »

AMPAK jst osebno se nocem nobenmu smilt

Smiley saj se mi ne... imam pa kljub temu dobro mnenje o tebi  kiselnasmeh
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #103 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 15:21 »

....ja in jst sm svizec, ki zavija cokolado....
Prijavljen

Lado
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 238

« Odgovori #104 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 17:29 »

Meni pa tole vse skupaj izgleda kot provokacija. Praviš, da hočeš resnico!
Prijavljen

Nikoli ni tako, da nekako nebi bilo
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #105 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 18:07 »

Mieaid, men si se zdela simpatična.... sam to!

Da bi pa tebe kaj brcala in da se boš tako naučila... zakaj le... tle pa res nimam izkušenj s tvojimi ravnanji, da bi ti bla "nadomestni starš" ali kaj drugega.

Napisala sem to kar čutim in ne pišem vsakomur... pač tistim, s katerim se ujamem, tko, na branje seveda....

Če pa nečeš, da te hvalimo, ker si se pač zdela ok.... pol pa SKUZO!!!

Aja, sama pa veš, oz. če še neveš, boš pa zdele, da se men nihče ne smili, sploh tle na forumu ne, razen samomorilcev, ker so obupali in hinavski ljudje, pa zavistneži, ipd.

Ne bom več!

Tudi motiti se je človeško...

Lp Sofie  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #106 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 19:37 »

Mieaid! rozicodam

Si bom drznila malo mojega ugibanja...

Meni pa tole vse skupaj izgleda kot provokacija. Praviš, da hočeš resnico!
Lado, meni to ne deluje kot provokacija. Jaz že dalj časa berem Mieaid in sem si pač ustvarila neko mnenje, ki ni nujno, da drži, ampak jaz v njenih zapisih ne vidim provokacije.

Če pa nečeš, da te hvalimo, ker si se pač zdela ok.... pol pa SKUZO!!!
Meni se pa zdi, da je ne zna sprejeti.

Mieaid, lahko, da se motim, ampak občutek imam, da ne znaš sprejeti pohvale. Da ti postane nelagodno, če te nekdo pohvali, mogoče celo zoprno...

Zakaj imaš tako slabo mnenje o sebi?

Čisto vsi imamo pozitivne in negativne lastnosti. In enostavno ne verjamem, da bi ti imela samo negativne lastnosti.

Saj je prav, da se znaš zavedati negativnih lastnosti in jih tudi skušaš popraviti tiste, ki jih lahko, tiste, ki jih pa ne moreš, pa sprejeti. Ampak pomembno pa je tudi to, da gradiš tudi na tvojih pozitivnih lastnostih. Ker te osebno ne poznam, sem izpostavila pač tvoje znanje tujih jezikov. Pa verjamem, da ni samo to, ampak še kar nekaj drugih stvari.

Lej, saj tudi jaz nisem zadovoljna s svojim karakterjem in me marsikaj moti, ampak kljub temu se zavedam tudi tega, da sem OK, na nekaterih področjih pa celo briljiram. In tako je čisto z vsakim človekom.
Prijavljen
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #107 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 20:12 »

rozicodam Sofie ne mi zamert, nič ni konkretno nate letelo, pravzaprav na nobenega konkretno. Vem, da si bla vedno ful prjazna z mano, samo če človek ne zna bit prijazen, tud ne zna sprejeti prijaznosti tak kot bi moral. In ta nekdo je Mieaid. Drgač pa mi je všeč, da si napisala kar mislliš in ja moje mnenje je, da si ti ena ful vredu oseba

Pravzaprav ste mi vsi tukile ful prijazni in ja Arwen valda, da ima pač vsak svoje osebno mnenje o vsakem in se bom drugič potrudla zadržat in bolj spoštovat mnenja drugih (takšna ali drugačna). Sicer pa Arwen teb se morm še posebi zahvalt, da me sploh še prenašaš tolko časa, mislm da ti je več kot jasno, da imam težak karakter in da težko izražam nekaj, kar ne mislim, včasih sm preveč impulzivna. Hvala ti rozicodam

In ja Lado znam bit zlo provokativna oseba, pa se poskušam odvadit tega.

Janja oki Mieaid je zoprno, kadar jo nekdo pohvali, ker tega enostavno ne čuti

Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #108 dne:: torek, 05. julij 2011 ura: 06:32 »

....ja in jst sm svizec, ki zavija cokolado....

Smiley upam, da lešnikovo  pomisli rozicodam

Zakaj imaš tako slabo mnenje o sebi?

se mi zdi, da se odgovor skriva v razmišljanjih, ki jih mieaid niza tu gor

Mieaid je še vedno tista mala razvajena očijeva punčka, ki je vedno vse kar je hotela dobila, razen objema in besed: Rad te imam.

Mieaid ne zna odrasti...

ker si sele gradim identiteto, sele sedaj spoznavam kje so meje svobode in le pocasi premagujem strahove, ki so se naselili znotraj, da ugotovim kje je moje mesto

Smiley in ja, Mieaid, želim vedet 
sam verjamem, da nocete vedt kdo sm, 
  rozicodam ker vem, da si ena luštna, simpatična oseba  rozicodam, ki skriva v sebi ogromno potenciala  oki

objem  poljubnjej srce-utrip sunny (upam pa, da te enkrat tudi v živo objamem)

Prijavljen

Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #109 dne:: torek, 05. julij 2011 ura: 06:41 »

rozicodam Sofie ne mi zamert, nič ni konkretno nate letelo, pravzaprav na nobenega konkretno. Vem, da si bla vedno ful prjazna z mano, samo če človek ne zna bit prijazen, tud ne zna sprejeti prijaznosti tak kot bi moral. In ta nekdo je Mieaid. Drgač pa mi je všeč, da si napisala kar mislliš in ja moje mnenje je, da si ti ena ful vredu oseba

ne zamerim in vem, da ni ravno name letelo.

sicer pa........ kako pa ti veš, da sm jst ful vredu oseba  kiselnasmeh lahk sm isto kak psiho, pa agresor, itd. ,.... no ja... do zdj še nisem nalomila depre  Embarrassed

pozdravček Sofie  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #110 dne:: torek, 05. julij 2011 ura: 10:57 »

Sofie če naj bi bila jst vse tisto, kar je tuki gor napisano, naj bi bila tudi tudi ti najmanj 10xbolj ful vredu oseba kiselnasmeh

ps. sm glih včeri gledala dokumentarc o psihopatih in za njih naj bi bilo značilno, da karkoli naredijo, se nič ne sekirajo, so čist mirni in jim je vseeno za vse ostale....oh kolk bi bla jst taka pomisli; (pa sploh ni nujno, da vsi psihopati postanejo serijski morilci ali pa kaj podobnega)
« Zadnje urejanje: torek, 05. julij 2011 ura: 22:19 od mieaid » Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #111 dne:: sreda, 06. julij 2011 ura: 14:00 »

Mieaid je drgač ful vesela po naravi in ni sam tisto, ko sm pisala, da je Mieaid žalostna. Mislim, sej je, sam je več od tega. Mieaid je neka kompleksna stvor, ki ji je pač težko izrazit tist neulovljiv nemir, ki je znotrej. Kot če bi hotu opisat veter-praktično nemogoče. In zato tud tako nesmiselno pisanje, sam veste dejansko pomaga če v nekem trenutku pišem, tisto, kar mislim, da imam v nekem trenutku v mislih. In Mieaid se opravičuje če v nekem trenutku joka kot dež v najbolj skritem kotu hiše, že naslednjič pa se ji trga od veselja, kar se dejansko pozna tud po pisanju. In ja eden izmed razlogov je tud dejstvo, da je Mieaid zelo, ampak res preveč naivna. Pa tud vreme je krivo taz in lohka bi rekl, da je Mieaid kot veter: včasih tak močno piha, da je noben ne more prenašat na več ko 100km razdalje, včasih pa nikjer nobenga sledu, kot bi izpuhtela...ok zares ali pa ne, Mieaid je res zeloooo, res zelo vremensko razpoložena, tak da lohka sam čez oken vn pogledate in vam bo takoj vse jasno(ali pa oblačno kiselnasmeh)

Mieaid je taka in ne vem, mogoče je slaba, mogoče dobra oseba, dejstvo pa je, da ima kup defektov, ki gredo sami sebi precej na jetra. Včasih se mi zdi, da je Mieaid prekleta, drugič, da si je sama kriva za vse, še najbolje pa se počuti, takrat ko Mieaid izgine iz misli...čeprav sam za nekej časa kiselnasmeh
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #112 dne:: sreda, 06. julij 2011 ura: 14:05 »

dejansko pomaga če v nekem trenutku pišem, tisto, kar mislim, da imam v nekem trenutku v mislih.

ti samo piši  oki

dejstvo pa je, da ima kup defektov,

ne
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #113 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 10:07 »

Kaj se naredi s skrivnostjo?......
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #114 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 10:39 »

kaj misliš s tem? skrivnost, ki ti jo nekdo zaupa? skrivnost, ki leži na duši in bi jo rada izpovedla? ....
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #115 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 22:10 »

Ah ne mente se zame, nima veze, tak sm ful zmešana in ja priznam pozornost iščem, sam pač tak kot vedno na napačnem koncu. Sej bi kej odgovarjala v kakih temah, pa bom sam še poslabšala stvari, tak da se bom raj držala tukile, sej nobenga ne motm tuki, ane? Mislm, če koga moti, lohka tud neham pisat, sej sm že prosila, če bi izbrisal temo, k nobenmu nč ne služi, sam če se že ne da, je pomoje tud vseeno če kej pišem naprej al pa če ne....

V glavnem vsem k boste tukile kej bral pošiljam eno  rozicodam pa resno mislm, če koga kej moti bom nehala
Prijavljen

Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #116 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 23:48 »

Mieaid! rozicodam

Zakaj bi koga kaj motilo? To je tvoja tema in v njej lahko pišeš, kar želiš. Če pa bi res koga kaj motilo, pa tega ne verjamem, potem pa naj te teme ne bere. Tako enostavno je to...

Je pa tudi čisto dobrodošlo, če odgovarjaš v kakšni drugi temi, če ti tako želiš. In čisto nič ne poslabšuješ stvari.

Sedaj pa ti bom napisala nekaj o skrivnostih. Jaz bom pisala iz svojega vidika. Če boš lahko potegnila kakšne vzporednice, ne vem.

Skrivnosti...

Ja, pri meni jih je veliko. Takih, ki so mi jih drugi ljudje zaupali z zavedanjem, da so se olajšali in hkrati vedeli, da bo vse to ostalo pri meni. In tudi je ostalo.

Na drugi strani so pa moje skrivnosti, ki sem jih podelila z določenimi posamezniki, ki so me razumeli. Včasih bi si želela, da skrivnosti (tukaj mislim predvsem na mojo motnjo) ne bi imela in bi lahko o vsem odprto govorila, pa vendar se zavedam, da določenih stvari nikoli ne bom mogla deliti z ostalimi, čeprav bi mogoče hotela, ker bi bila nerazumljena. Pa niti ne gre za tako grozne stvari, gre samo za moje strahove, ki so zame neprestavljiva ovira (čeprav jo počasi že premagujem), nekomu drugemu pa bi bilo to groteskno.

Toliko o meni, sedaj pa nekaj čisto na splošno.

Se pa nam v življenju dogaja tudi to, da so včasih zamolčane skrivnosti tako zelo boleče, pa bi bilo dobro, da bi jih podelili vsaj z določenimi osebami in si pomagali na poti do ozdravitve.

Jaz sem bolj pisala o skrivnostih, ki ljudi obremenjujejo, ker sem imela občutek, da si spraševala ravno o teh.

Pa niso samo take. Obstajajo tudi čisto prijetne in lepe skrivnosti. In je tudi prav, da ostanejo sladke male skrivnosti, ker je v tem njihov čar...

Mieaid, to je bilo malo mojih izkušenj in malo mojega razmišljanja.

Daj, napiše še kaj. Jaz vem, da meni določene zapisane zadeve, čeprav jih nihče ne razume, pomagajo v terapevskem smislu.
Prijavljen
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #117 dne:: ponedeljek, 11. julij 2011 ura: 00:04 »

Sm mami vprašala zakaj se dostikrat obnaša kot da živi sama pa mi je odgovorila: ker tako tud je Shocked
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #118 dne:: ponedeljek, 11. julij 2011 ura: 06:23 »

Žal nekaterim materam ni jasen pomen materinstva....
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #119 dne:: ponedeljek, 11. julij 2011 ura: 10:36 »

Ajoj kere bruke si je nardila Mieaid ta vikend....najraj bi kr izpuhtela. Ne maram Mieaid, zadavla bi jo, jo poslala nekam, kjer ne bi mogla uit. Aaaa...ma obnašala sm se res ko en froc (če sm se pa po riti spustla dol po hribu in neverjetno kje sm si strgala hlače  Shocked kiselnasmeh), lagala, kradla....in ko sm tipu pol tak tisto vrnila kao, če je kej pogrešal pa mi tak reče, da ne, da je mene pogrešal Huh? pa ker pogled pol ko je zvedu, da vozim, zih ga je mikal vprašat kok sm sploh stara....pa sm si v bistu sam hotla dokazat, da je strah res votel znotraj, da sm normalna tak ko vsi ostali....sam očitno ne

Drgač pa sm bla po dolgem času spet na atovem grobu in ugotovla, da ker se v družini ne morjo enkrat zment in skupi stopt, zdej nima niti napisa več, sam še ubogi netreski hirajo v poletni vročini....pogrešam ga, bil je mal trmast, sam njega so vsi spoštoval, mel radi in vse kar je naredu je blo super, zdej ko pa njega ni se mi pa zdi, da vse počasi propada (skor kokr njemu na čast...)

Včasih mam občutek, da življenje je lepo, sam jst ga ne znam uživat, tud kadar se trudim, nardim vse narobe
Prijavljen

Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 26   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar