FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 05. oktober 2026 ura: 23:30

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: kaj storiti?  (Prebrano 4386 krat)
pupikaa
gost
« dne:: torek, 28. december 2010 ura: 21:26 »

ojla vsem sem nova tle gor Grin in kako kaj?hm js mam pa par problemov in to velikih.doma nas je veliko smo velika družina.oče pije.brat mali je čist zasou s poti.ful mi grozi me izsiljuje napada,prav bojim se ga.nimam službe,živim dobesedno v rovtih.nimam denarja ne nič.imam samo fanta ki živi pri meni.druga nimam nič.živim si da bi sla na svoje.ampak kako,ko ni denarja.kaj pravite.??je še veliko stvari ampak ne bom pisala zaenkrat prevec.
pišite kaj želčim spoznati vas tle gor in slišati kako vase mnenje lepo bodite Tongue
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: torek, 28. december 2010 ura: 21:50 »

Pozdravljena, Pupika :-) si se studentka?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #2 dne:: torek, 28. december 2010 ura: 21:56 »

Uf, je preko tel. smotano pisat. Ja, vidim, da si brezposelna... Kaj pa fant?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
pupikaa
gost
« Odgovori #3 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 11:31 »

ojla hm letos nisem študentka ker je bilo vsega umes in potem nisem mogla it v solo.ampak mi je zelo zelo žal.ker nimam doma nič.niti za osebne stvari,za vsako stvar prosim fanta.sj mu ni problem ampak meni je tesko že fahtati Sad
fant pa ni redno zaposlen,pri enemu dela in ko  ga rabi ga pokliče,ampak to je tako,recimo dva mesca se zgodi da ni nič dela.trenutno majo za 2 mesca dela.vsaj nekaj,ampak potem?hm tesko je.nobenega dela pametnega,pa se te rovte,joj Shocked :(aaa
Prijavljen
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 191

« Odgovori #4 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 11:58 »

hmm kakšne probleme pa imaš mogoče ti lohka tkole pomagamo prek nasvetou in tako naprej...
kar razpiši se...
Prijavljen

Moj um je vedno zdrav,v moji glavi vse je prav in temne sence zameglenja požrejo zmaji
razsvetlenja.
pupikaa
gost
« Odgovori #5 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 12:08 »

joj ves kuk je tega lahko ceu dan pišem.verjetno je pa komu jasno če je alko pri bajti??
uglavnem zrd tega so problemi.
potem že mala dva brata sta ful nasilna sploh do mene,grozita itd,potem skos kreganje.nimam službe ne denarja.vsega mam poun kufer.ppa vse nrdim pospravim...ampak kaj sm najslabse,noben me ne spostuje,samo kreganje zmerjanje,ful si želim da bi s fantom lahko sla na svoje ampka nimam ful denarja.kam se obrnem nobene neke pomoči pa nič.ampak nevem kako naprej. jok
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #6 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 15:46 »

Kaj pa mati? Je ni?
Prijavljen

pupikaa
gost
« Odgovori #7 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 16:46 »

mamam je,ampak je tako sama posluša prevec mnenje svoje mame,sj vcasih mi stoji ob starni ampak niamm prave podpore.je tudi zelo hinavska.ko je z mano drzi z mano ko je z bratom drži z njim.pa tudi dvakrat že tablete uzela itd..pa izsiljuje s tem pa tako....lej vse je v ....
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #8 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 17:03 »

Pravís, da je fant pri tebi. Kako to?
Prijavljen

pupikaa
gost
« Odgovori #9 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 17:37 »

zato ker je doma s kopra in že dve leti zdj pri meni.a je s tem kajnarobe??sj se dobro da ga imam,če ne bi mela njega bi bla pa res čisto na tleh,še bolj kot sem
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #10 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 17:46 »

Nic ni narobe s tem, dalec od tega. V bistvu hocem vprasat, kako da nista pri njegovih - ce so seveda pogoji za to
Prijavljen

pupikaa
gost
« Odgovori #11 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 17:50 »

ma ni pogojev zato.njegova mama je proti temu,je rekla da sva dovolj časa skupaj da si lahko nekaj ustvarima,ne razume pa da je tesko
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #12 dne:: sreda, 29. december 2010 ura: 22:55 »

Pupika, vem , da so težki časi. rozicodam Pa sta iskala mogoče kakršnokoli zaposlitev, dokler ne najdeta kaj ustreznejšega. Ker doma bit brez dela, službe in nič študirat je težka zadeva.
Ne vem, jaz bi poprijela za kakršnokoli delo, tudi čistit bi šla, samo da pridem do nekega denarja in da zbežim od tam, kjer nisem srečna. Kar se tiče strehe pod glavo, je res težka z najemninami, ampak začne se od majhnega, pa potem počasi.
Kaj pa pravi mama glede na bratsko grobost, na kakšen način te izsiljujeta? Glede česa?
Prijavljen
pupikaa
gost
« Odgovori #13 dne:: četrtek, 30. december 2010 ura: 12:54 »

zdravo trzinka
ma sj js iščem delo ampak ni nič da bi dobila.ves koliko prosenj sm poslala.neki še odgovora nism dobla.sm zrdi tega tudi ker sm daleč ful od mesta in noben noče plačevat stroškov potnih.pa prek študenta je dalo dovolj pa nimam nobenega da bi delala prek njgea,noben noče zaradi dohodnine.
drugace verjemi js bi delala vse,meni ni problem,karkoli,tudi čistla vcje.sj sm navajena vse delat.
ma mama je ful kot ura enkra tako drugič tako,ne morem veliko racunati na njo.,,ma rece takšen pač je,noben ne rece bratoma nič,un ne mlajši me tolče,grozi da me bo ubil vse,,,
nevem kaj naj.sm klicala policijo zadnič se je pa usral dobesedno in pobegno skozi okno,ker ga je blo strah.kaj so nrdili nič.rekli so da ga bojo poklicali tja in mu povedli jih par ampak milsim da se ni nič blo,res tesko je nimam kaj.sj pravim da bi dobla vsaj kaj za delat potem bi že nekako.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #14 dne:: četrtek, 30. december 2010 ura: 17:36 »

Si se na CSD ze obrnila? Pa RK, Karitas za pakete s hrano? Na obcino za kako stanovanje?...
Prijavljen

pupikaa
gost
« Odgovori #15 dne:: četrtek, 30. december 2010 ura: 17:40 »

ma povsod sm že bla.ampak ker niam svojga gospodinsktva ni nič.ker je pa doma denar mi ne morejo pomagat.tako so rekli.čeprav men je to čudn
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #16 dne:: četrtek, 30. december 2010 ura: 17:48 »

Kaj pa tvoj fant pravi? Kako on gleda na vse skup?
Prijavljen

pupikaa
gost
« Odgovori #17 dne:: četrtek, 30. december 2010 ura: 18:24 »

ma tesko mu je ker je tako.saj karkoli rece je pa narobe.enkrat sta se s fotrom skos stepla ko me je zagovarjal.itak me zagovarja pa vse,ampak tudi čez njega imajo vsi,kao da je nevem kaj ker nima redne službe pa tako. Sad
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #18 dne:: četrtek, 30. december 2010 ura: 18:30 »

Ne vem, kaj naj ti rečem, v težkem položaju si. Lahko ti samo svetujem, da bodita s fantom vztrajna pri iskanju službe in še toliko potrpita, da bosta šla res enkrat na svoje.
Verjetno je tudi mama nemočna pri očetu pijancu in tolikih fantih, ne ve, kako naj ti pomaga....
Ne predstavljam si, kako je, ker sama nisem bila v taki situaciji, držim pa pesti zate rozicodam
Prijavljen
pupikaa
gost
« Odgovori #19 dne:: četrtek, 30. december 2010 ura: 18:35 »

ja sj ja druga tk nevem kaj storiti.hvala trzinka upam da se bo poštimalo čeprav tesko
Prijavljen
Strani: [1] 2   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar