no jaz mam nekaj podobnega, ne vem sicer no ... lani septembra, sem vzel neko travo v keksi, fasal neko paniko, mravljince po glavi in hotel iti v bolnico, nekak so me frendi pomiril da ni nič in okej smo šli spat, zjutri sem se zbudo ceu fertik, nenaspan, uničen, ko da bi meu res groznega mačka in tak je blo ceu dan in tako je bilo še ceu nasledni dan in tako se je vleklo 14dni, mene je vedno bolj panika da zadeva noče it stran in da sem nekaj trajno naredil na možganih, po 14 dneh sem fasal pravi panični napad, končal sem na urgenci kjer niso našli ničesar, razen povišanega pritiska, ki so ga zbil s tableto za pod jezik, potem pa so me po vseh preizkavah poslali k psihiatru, ta mi je takoj predpisal ad in jaz sem ga veselo papal in dobil še napade, končal še enkrat v bolnici kjer spet niso našli nič, potem pa sem po mesecu jemanja dobil skrivnosti t.i. "brain fog" nekak se najbolj najdem v tem pojmu, še sam ne morem opisat kak je ta občutek, vse okrog mene je čudno, ne znam opisat, tako oddaljeno in nenormalno, ni tako kot je bilo včasih, kot da sem nekje zaprt ( metaforično )

... no sem mislu da ko bom prenehal z adji bo to minilo, ker je biu tudi stranski učinek tega adja depersonalizacija in sedaj sem že eno leto tak in zadeva noče izvenet, kakšni nasveti kako se tega znebiti ? Seveda mam polek grozno anksioznost zaradi vsega, ne morem normalno funkcionirat, da bi šeu kam normalno, brez težav, da bi užival in se sprostil in biu miren da se ne bo nič zgodilo, ampak to mi še ni tak grozno, bolj me tale "brain fog" ubija, čist sem odtujen od sebe no,