FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 06. junij 2026 ura: 04:51

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: nova članica Nm  (Prebrano 1728 krat)
anaoxa
gost
« dne:: petek, 05. november 2010 ura: 00:07 »

Končno sem se opogumila in se tudi jaz registrirala. Veliko vas prebiram, obiskujem tudi skupino za samopomoč v Nm. Zaenkrat se počutim dobro, oziroma se mi zdi, da sem od pred enega leta, ko je začela skupina delovat, pa do danes zelo napredovala. Se spomnim začetka, ko sem tam kar veliko jokala, mogoče je to pomagalo.
 O mojih težavah zaenkrat ne bi pisala, sem pa vesela, ker vem , da se bom ob kakšni krizi lahko zatekla sem. Pozdrav Slavki in *ani *.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: petek, 05. november 2010 ura: 07:23 »

Lep pozdrav, anaoxa  rozicodam
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Tjaki
gost
« Odgovori #2 dne:: petek, 05. november 2010 ura: 08:46 »

Končno sem se opogumila in se tudi jaz registrirala. Veliko vas prebiram, obiskujem tudi skupino za samopomoč v Nm. Zaenkrat se počutim dobro, oziroma se mi zdi, da sem od pred enega leta, ko je začela skupina delovat, pa do danes zelo napredovala. Se spomnim začetka, ko sem tam kar veliko jokala, mogoče je to pomagalo.
 O mojih težavah zaenkrat ne bi pisala, sem pa vesela, ker vem , da se bom ob kakšni krizi lahko zatekla sem. Pozdrav Slavki in *ani *.

heej, anaoxa! Vidiš, prvi korak si že naredila...  oki
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #3 dne:: petek, 05. november 2010 ura: 09:07 »

Dobrodošla med nami anaoxa!! rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #4 dne:: petek, 05. november 2010 ura: 09:18 »

Pozdrav Anaoxa... rozicodam

Tudi jaz sem pred enim letom začela s forumom in samopomočno skupino in
stanje je super...se popolnoma strinjam s tabo!
Vesela sem zate! rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #5 dne:: petek, 05. november 2010 ura: 10:13 »

Anaoxa  rozicodam sem vesela zate in tudi zadovoljna, da ti je naša skupina za samopomoč pomagala...ko boš čutila potrebo, pa napiši kaj, lahko tudi na ZS. 
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
a*n*a
gost
« Odgovori #6 dne:: nedelja, 07. november 2010 ura: 20:52 »

pozdravljena!
meni ta forum pomeni kot en sogovornik, tudi sama sem pred časom imela svojo temo, pa sem s prebiranjem drugih najdla zelo veliko uporabnih nasvetov tudi zase.
Ko enkrat ugotoviš kje imaš problem , da se ti  dogaja kar se večina med nami, lahko začneš z delom na sebi. Pa sem ugotivla, da ločitev  le ne bo rešila vseh mojih problemov, nekaj že al bi bili pa še drugi večji , kot jih imam sedaj.
razmišljanje in še razmišljanje o samemu sebi , kaj si želiš ,kaj imaš pa ne znaš cenit itd. pa se stvari počasi premikajo na bolje.
Moja ugotovitev, da AD pač ne pomagajo vsakemu.
lp anaoxa
ana
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar