FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 05. junij 2026 ura: 23:39

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Depresija, osamljenost, antiefektivnost  (Prebrano 4713 krat)
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 473

« Odgovori #20 dne:: sreda, 27. oktober 2010 ura: 23:06 »

Jaz pijem Sir Wiston. Nekaj takega. Kje pa mate čaj kupiš.

A tebe tudi kdaj v evfoirično vzdušje spravi. Ne, da rataš podivjan, kot po kavi... Dušo ti umiri in poživi hkrati.
Prijavljen
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 434

« Odgovori #21 dne:: sreda, 27. oktober 2010 ura: 23:17 »

Da seveda Grin ampak kot pravim je pri meni povsem nepredvidljivo kako kaka stvar vpliva name v določenem trenutku. Ko bi morala biti po vseh zakonih narave biti povsem utrujena, fuč, sem lahko povsem obratno pa brez kakršnega koli poživila, čaja itd. in obratno, ko mi nobena stvar ne pomaga...

Mate čaj se dobi v vsaki čajnici, pa rudi večjih trgovinah (leclerc, Spar, Maxi, Muiller...)

lp
Prijavljen

We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
Ribica
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 826

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 28. oktober 2010 ura: 10:08 »

Mogoče pa imaš nizek krvni tlak in te zeleni čaj tako poživi in ti da več energije. Spomnim se časov, ko sem sama imela zelo nizek tlak (in 12 kg manj Smiley ), da mi je jutranja kava vrnila življenje.
Tako da, kar se pomanjkanja energije tiče, sploh ni stvar v telesni kemiji, pač pa čisto običajna in  preverljiva zadeva.
Meni je pred časom pomagala tudi joga in sedaj spet hodim redno tedensko na vadbo. Poskusi, več bo energije pa še v skupini se dogaja. Pa še moški so bolj redki (so pa), tako da vsakega vse punce takoj opazijo  Smiley ;.

lep dan, sonček sije!
Ribica
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar