FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 25. maj 2026 ura: 13:50

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4] 5   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Želja biti oče kjub anksi, depri in genom....  (Prebrano 22543 krat)
scorpion
gost
« Odgovori #60 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 15:24 »

Nekoč se je 50 letnik poročil z 20 letnico. Prijatelji so mu rekli:"A si nor? A ne veš, da bo ona 30 ko boš ti 60? "Me ne moti! " , se je glasil njegov odgovor. "Ja pa veš ,da bo ona 40 ko boš ti 70? Spet so dobili isti odgovor. Potem so mu pa rekli:"Kaj pa ko bo ona 50, ti pa 80?"

Njegov odgvor je bil tipično moški:"Ah take stare babe pa res nočem!"
Prijavljen
zarja0
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 80

« Odgovori #61 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 15:29 »

he,he,he  sesmejem
Lahko je pa tudi obratno.
Prijavljen
scorpion
gost
« Odgovori #62 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 15:32 »

Res pa je, da srečujem tukaj v moji službi ženske, ki so stare čez petdeset in jim bi dal petnast do dvjset let manj,.
Čisto zares!

Odvisno je od tega kolk je aktivna.. maš pa ženske pri tridestih, ki zgledajo že petdest...odvisno od stanja duha, po moje...ki se potem odraža na telesu..
Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #63 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 16:51 »

S tem se pa zelo strinjam.

V.
Prijavljen
Volksamotar
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 54

« Odgovori #64 dne:: sreda, 11. junij 2008 ura: 16:52 »

Lost,kolikor te poznam,jih šteješ tam okoli 30,kar pomeni,da je časa vendarle še dovolj.Ne samo za otroke,tudi za kaj drugega prej,saj veš,kaj mislim?

Izkušnja,ki jo imaš za seboj,ti bo dragocena popotnica za vnaprej,če ne drugega,ti bo sčasoma ustvarila debelejšo kožo.

Pogum v srce!
Prijavljen
Kristy
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.547

« Odgovori #65 dne:: četrtek, 19. junij 2008 ura: 10:42 »

.....Odvisno je od tega kolk je aktivna.. maš pa ženske pri tridestih, ki zgledajo že petdest...odvisno od stanja duha, po moje...ki se potem odraža na telesu..

Ne drži glih...veliko je odvisno od genov.... z mojo psiho je bolj slabo, tudi glede moje aktivnosti bi se dalo razpravljati, pa se mi za enkrat še ne pozna na telesu...vsaj to, no ....

Lost, verjamem, da boš vse uredil ob pravem času in da boš imel lepo družino ok.

Na žalost zase tega ne morem trditi  zalostno Cry.

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
Kaj
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 198

Smeh podarjam sebi in drugim :-)

« Odgovori #66 dne:: četrtek, 19. junij 2008 ura: 12:11 »

moje mnenje...jst ne bi rad dal svojih genov dalje...po drugi strani pa bi tako dal priložnost neki duši da se utelesi na Zemlji...
Lost želim Ti da se ti bo uresničlo kar si želiš!
Prijavljen

JAZ SEM, KI SEM
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 8.089

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #67 dne:: četrtek, 19. junij 2008 ura: 13:18 »

Hvala vsem za podbude in nasvete. Danes sem imel priloznost se "pogovarjati" z sosedovo
10 mesecno pupiko ki sta skupaj z mamico prisle na sonkca....in sva se kar ujela. V bistvu sem samo jaz govoril...on je samo gledala in spuscala nerazumljive stavke  zardevam  tako da...pocasi me ni vec strah da bo kaj narobe naredil ali polomil ali  pomezik  Sicer je bila tesnoba huda kako bom odreagiral, da jo ne
bo spravil v jok...prav nasprotno...zelo z zanimanjem sva opazovala drug drugega.
Samo prej bo treba se kaksno decvo kje spoznati....in pocistiti se tisto kar je ostalo na "podstresju"
in v pumpi za kri. Izpostavljanja so se vedno taksan ali drugacna in vsakic je lazje....
le ko pogledam prihodnost me je vsega kar je vec kot dva dni strah.Pa tudi to bomo uredili..

Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
krasendan
gost
« Odgovori #68 dne:: četrtek, 19. junij 2008 ura: 13:20 »

ful dobr lost...hihi!!!! super res clap Smiley
Prijavljen
scorpion
gost
« Odgovori #69 dne:: četrtek, 19. junij 2008 ura: 13:55 »

Mogoče je pa tale mamica samska..Lost... oki
Prijavljen
Kaj
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 198

Smeh podarjam sebi in drugim :-)

« Odgovori #70 dne:: četrtek, 19. junij 2008 ura: 15:30 »

Lost clap, srečno naprej!
Prijavljen

JAZ SEM, KI SEM
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #71 dne:: četrtek, 19. junij 2008 ura: 17:23 »

Pa je še ena stopnica preskočena. Bravo Lost. Otroci so najboljši psihologi. clap
Prijavljen

alexx Afro 
martinca
gost
« Odgovori #72 dne:: nedelja, 08. november 2009 ura: 15:37 »

Ženske smo še na hujšem zaradi minljive rodne dobe.

Prijavljen
Sara
gost
« Odgovori #73 dne:: torek, 10. november 2009 ura: 16:59 »

Morda se pa prav zaradi otrok, potem še toliko bolj potrudiš da preženeš vse te strahove? Imaš motivacijo, cilj, nekaj te žene.

Otroci dajejo res posebno energijo. Tud kdaj zmozgajo, takrat paq morš vedet ukrepat. Morda se malo umakneš stopiš na zrak... premisliš pa gre.
Prijavljen
mina
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #74 dne:: sreda, 11. november 2009 ura: 06:57 »

Citiraj
Samo prej bo treba se kaksno decvo kje spoznati....in pocistiti se tisto kar je ostalo na "podstresju

Lost... clap  poljubona pomezik
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
martinca
gost
« Odgovori #75 dne:: sreda, 11. november 2009 ura: 09:34 »

Mina, ni tako preprosto pri vseh. Kaj ti pomaga ljudi spoznavat, če pa nikoli ne čutiš z nikomer bližine in trpiš osamljenost.

Ko pa si med ljudmi, pa ti ni nikdar nihče všeč in ti nikoli ni nihče zanimiv, da bi ga sploh dobro videl. In kaj šele, da bi se vanj zaljubil, kar bi bil močan motiv za spoznavanje ali druženje, da se zveza sploh razvije. Tu ne pomaga noben zavestni trud. Prazno srce, pa ne zaradi premalo počiščenja in ne zarad depre, ampak pač : življenje tako prinese.

Prijavljen
megi94
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 184

« Odgovori #76 dne:: sreda, 11. november 2009 ura: 10:02 »

Dragi lost,lahko ti rečem samo to,da srečna tista,ki ti bo lahko podarila otroka.Vem,da bi bil super očka,ker bi otroku nudil nekaj ,kar si vsak močno želi,dobijo pa jo le nekateri....ljubezen.
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 8.089

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #77 dne:: sreda, 11. november 2009 ura: 10:37 »

Embarrassed  pa kje ste sedaj to temo potegnili iz naftalina  zardevam

Ja s pomocjo deklet z foruma ki jih spoznavam vidim da bom nekoc razumljen in sprejet
tako s strahci kot vsem ostalim.  Imam tudi sreco da sta mi v tem casu "na pot" prisla 2 nadobudneza
ki ju vzamem v roke in sem "nadomesti ocka" in izgubljam strah da bi kaj polomil ali narobe naredil.
Sem spontan, vesel da mi ljudje zaupajo otroke (ceprav sem bil na psihiatriji in se "nevaren")
Povsod je KVT in izpostavjanje situacijam edina resitev da premagamo strahove in skusamo zaziveti.

Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #78 dne:: sreda, 11. november 2009 ura: 10:38 »

Mina, ni tako preprosto pri vseh. Kaj ti pomaga ljudi spoznavat, če pa nikoli ne čutiš z nikomer bližine in trpiš osamljenost.

Ko pa si med ljudmi, pa ti ni nikdar nihče všeč in ti nikoli ni nihče zanimiv, da bi ga sploh dobro videl. In kaj šele, da bi se vanj zaljubil, kar bi bil močan motiv za spoznavanje ali druženje, da se zveza sploh razvije. Tu ne pomaga noben zavestni trud. Prazno srce, pa ne zaradi premalo počiščenja in ne zarad depre, ampak pač : življenje tako prinese.
Martinca, imej rada sama sebe. To se mi zdi bistveno. Zakaj pa misliš, da bi mogla imeti otroka in partnerja? Lahko, da ju boš imela, lahko, da tudi ne. Ne moremo živeti po enakih vzorcih in prav je tako. Jaz tudi ne bom imela otrok, mogoče partnerja tudi ne. Glede partnerja še ne vem. Vendar se ne čutim za nič prikrajšano. Jaz sem JAZ in vem, da lahko mnogim ljudem dam ogromno in to nekaj šteje. Martinca, zazri se vase in videla boš mnogo kvalitet. Saj ni potrebno, da živimo po nekih "družbeno sprejemljivih standardih" (imeti otroka in družino), da smo nekaj vredni. Ne, prav vsak pozameznik je nekaj vreden in tako si tudi ti. poljubnjej sunny rozicodam

Lost, tebi pa želim, da bi se ti izpolnila želja in bi postal očka. rozicodam
Prijavljen
martinca
gost
« Odgovori #79 dne:: sreda, 11. november 2009 ura: 11:05 »

Martinca, imej rada sama sebe. To se mi zdi bistveno. Zakaj pa misliš, da bi mogla imeti otroka in partnerja? Lahko, da ju boš imela, lahko, da tudi ne. Ne moremo živeti po enakih vzorcih in prav je tako. Jaz tudi ne bom imela otrok, mogoče partnerja tudi ne. Glede partnerja še ne vem. Vendar se ne čutim za nič prikrajšano. Jaz sem JAZ in vem, da lahko mnogim ljudem dam ogromno in to nekaj šteje. Martinca, zazri se vase in videla boš mnogo kvalitet. Saj ni potrebno, da živimo po nekih "družbeno sprejemljivih standardih" (imeti otroka in družino), da smo nekaj vredni. Ne, prav vsak pozameznik je nekaj vreden in tako si tudi ti. poljubnjej sunny rozicodam

Lost, tebi pa želim, da bi se ti izpolnila želja in bi postal očka. rozicodam

Janja, hvala ti  rozicodam

Žal ob tvojem razdajanju ne vidiš, kako pozabljaš na svojo srečo.
Ej... če ne partnerja, pa partnerko ?   Undecided Kiss
Prijavljen
Strani: 1 2 3 [4] 5   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar