Draga Kitten!!!

Lepo pozdravljena na forumu in dobrodošla med nami.Si zelo mlado dekle z resnimi težavami in žal mi je,da tako mlada doživljaš stiske,ko bi se sedajle morala imeti lepo v krogu prijateljic in uživat najstniška leta.A žal nobena bolezen ne vpraša po letih...
Popolnoma razumem tvoje početje in občutek imam,da so v tebi potlačena močna čustva(jeza,strah,..).
Raje prenašaš fizično bolečino in se z njo kosaš,kot pa da se osredotočiš na psihično in poskušaš najti
vzrok tvojemu početju.Tvoje samopoškodovanje je nekak klic na pomoč in za katero se ponavadi
skrivajo čustvene in psihične zlorabe iz preteklosti.
Nič nam nisi napisala kakšen je odnos doma;kako se razumeš z mamo,očetom in ali si med seboj
izražate čustva(ljubezen,spoštovanje,pripadnost,medsebojna pomoč...)ali ste med seboj bolj zaprti.
Me čudi,da se z mamco,ko je videla prvič brazgotine nista odkrito pogovorile in poiskale strokovno
pomoč.Moraš si priznati,da imaš težavo-resno in da kljub temu,da poskušaš usmeriti napetost v razne
dejavnosti se vračaš nazaj.
Draga Kitten resnično potrebuješ osebo,kateri zaupaš,pred katero ti ni potrebno igrat,ki te bo vzpodbujala,odpirala nova obzorja,ti povedala in pokazala kako čudovito,mlado dekle si,pred katero je
še vsa prihodnost.Vsekakor poišči strokovno pomoč,kajti za tvoje težave resnično potrebuješ pomoč strokovnjaka,ki se ti bo popolnoma posvetil in ti pomagal iz začaranega kroga.
Veseli me pa ,da pišeš pesmi,ustvarjaš risbe,...in da imaš prijatelja,ki te vzame takšno kot si,kajti svet in ljudje v njem znajo biti mnogokrat neusmiljeni in kruti.
Imej se rada,začni ljubit življenje,ki ti je bilo dano in najdi smisel svojega obstoja,kajti vsak je prišel na svet z določenim razlogom v dobrem pomenu.
Če ti lahko kakorkoli drugače pomagam,sem ti na voljo.
Veliko poguma,trdne volje in želje,da se čimprej spoprimeš s svojo težavo in si spremeniš življenje na bolje,četudi začneš z majhnimi koraki...
Objem in topel pozdrav!!!
Suzy