FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 10:28

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3] 4   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: OKM in bisexualnost  (Prebrano 17456 krat)
martinca
gost
« Odgovori #40 dne:: nedelja, 16. januar 2011 ura: 15:04 »

Glede mojih izrazov pa naslednje: neštetokrat je že dokazano, da se najbolj perverzne misle motajo po glavah tistih, ki na zunaj delujejo najbolj "olikano" in svetohlinsko. Preberi si zgodbe o kakšnih obsojenih pedofilih ali seksualnih morilcih! Skoraj vsi so se v javnosti vedli tako rekoč svetniško ...
Če ti pa to ne ustreza, se pa spokaj na kakšen katolibanski forum. Tam boš v "eminentni" družbi zgoraj opisanih sprevržencev in sprevrženk, ki so na zunaj tako svetniški hahaha

No ja, malce neumestna, ker z najhujšimi spolnimi zločinci in sprevrzenci pa ene (katerekoli) martince iz foruma za osebe z depresijo in anksiozne motnje, ne mores primerjat, je tako ? Saj sem bila na takem verskem forumu, pa ne na RKC forumu  sesmejem  . Tam se na veliko govori o mosko-zenskih odnosih, vse skozi prakticne oci in nic kaj versko. Temvec v skladu z naravo in psihologijo. Res pametni ljudje. Sama sem govorila o spolni zavrtosti, toda tisti trpeci molcijo, ker se o tem ne upa nihce spregovoriti. Tam sem nasla take verne in nezne duse, ki svojo trajno samskost/nesposobnost partnerske blizine, pripisujejo bozjemu krizu, ki da ga morajo nositi. Ne poiscejo pomoci.  Njim je lepo, nasli so v zivljenju varen pristan - zavetje vere.  Ceprav smo drugacni, se cutim tam sprejeta, ker me ne simfajo takole. In me njihovo govoricenje v zvezi z drugimi stvarmi  bozji milosti, prosnjah za gresnike, celo globoko pomirja, ker so mi vsec ljudje, ki stojijo v dobroti za sabo kljub obcasnim napadom zmerljavcev in norcevalcev iz njih. Ceprav mocna vera niso moja ocala, skozi katera bi jaz gledala na ta svet, je potrebno spostovanje razlicnosti, ne pa sovrastvo zaradi drugacnosti vernosti/nevernosti. Pa še lazje jim je v zivljenju. Imas pa tudi svetohlince ja, polne bozjih pravil, toda  v besedah izrazajo sovrastvo do socloveka, zato sem se ze s takimi tudi skregala tam parkrat ja, ampak tam ni bannanja in prepirljivci sami zapustijo forum, poleg tega vedno pride do opravicevanja in do sporazuma ali ogibanja pogovoru med takima dvema. Tako da moras razloziti, koga med obsojenimi pedofilci in morilci ter katere vse sprevrzenke si nasel na kaksnem taksnem katolibanskem forumu  pomezik
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.089

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #41 dne:: nedelja, 16. januar 2011 ura: 15:41 »

Če ti pa to ne ustreza, se pa spokaj na kakšen katolibanski forum. Tam boš v "eminentni" družbi zgoraj opisanih sprevržencev in sprevrženk, ki so na zunaj tako svetniški hahaha

Mislim da boš ti prvi, ki boš kam spokal z takšnim pisanjem in obnašanjem dol z foruma.
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
vesnav
gost
« Odgovori #42 dne:: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 02:42 »

O, hvala za zaščito.

Corn, mah, nisi duhovit, veš. Žal.
Pa grdo govoriš in pišeš.

Martinca, si kdaj razmišljala o svojem blogu?
Ful se ti dogaja.
Prijavljen
Capricorn72
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 21

« Odgovori #43 dne:: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 16:39 »

Martinca, si se kdaj vprašala, kateri je res glavni, globinski vzrok, da so ti ljudje, o katerih pišeš, spolno zavrti? Odgovor na to vprašanje je seveda retoričen.
Meni se ti ljudje niti najmanj ne smilijo: jaz imam rad ljudi, ki se borijo, ki si upajo, ki se ne predajo, ki imajo radi življenje, z vsem, kar to prinaša. Zelo me veseli, ko opažam, da taki prevladujejo na tem forumu. Seveda pridejo slabi dnevi, črne misli, stiske, dvomi ..., a vendarle pogumno živimo dalje. To je veličina polnega življenja, vrednega človeka v pravem pomenu besede! Kdor pa namesto življenja, veselja, užitkov, izzivov itn. izbere bedno životarjenje v znamenju neke kvaziduhovnosti, "iskanja boga", "nošenja božjega križa" in podobnih mazohističnih nesmislov, si ne zasluži mojega razumevanja, časa in energije. Prastara modrost: kdor ne mara sebe, ga tudi drugi ne marajo.
Glede moje domnevne nestpnosti pa sledeče: ali ni zanimivo, da so najbolj nestrpni ravno tisti, ki imajo vedno polna usta strpnosti?
Pa lep dan vsem!
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 16:43 od Capricorn72 » Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #44 dne:: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 16:58 »

Veš, kako je M....

Običajno gre pri skrajnežih res za to, kar pišeš.
Vendarle pa verjamem, da ljudje svojo strpnost kažemo z dejanji, tu pač z besedami.

Sicer pa je zame biseksualnost povsem naravna stvar, celo mislim, da ljudje delujemo na erotičnih principih v vse smeri.

Pa sem kljub temu lahko verujoča in se ne bojim ateistov ali kakšnih drugače verujočih, četudi jih ne razumem ali imam včasih za čudake.
Prijavljen
Capricorn72
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #45 dne:: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 17:17 »

Whatever, jaz o katolikih nikakor nimam dobrega mnenja. Imam ogromno izkušenj z njimi - tudi iz sorodstvenih krogov - in lahko rečem, da eno govorijo, delajo pa nekaj povsem drugega. Pretežno so tudi oholi, hudobni in nestrpni: spomnimo se samo Rodetovih verbalnih ekscesov. So pa tudi med njimi častne izjeme, za katere mi res ni jasno, kaj še počnejo v tej zatohli srednjeveški inštituciji.
Družim se z ateisti, agnostiki in (neo)pogani. To so v večini primerov super ljudje z zelo zdravimi pogledi na življenje!
Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #46 dne:: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 17:26 »

Lepo.
Prijavljen
Capricorn72
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #47 dne:: sreda, 19. januar 2011 ura: 09:47 »

Kaj je lepo? pomisli
Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #48 dne:: sreda, 19. januar 2011 ura: 10:35 »

Da imaš "stališče".

Težko je nadaljevati debato z nekom, ki ima stališče.

Potem pač ne loči med institucijo in čutenjem.
Potem pač ne loči med ekstremisti v katerih koli sferah in čutečimi. Najsi bodo mesojedci oz. njihovi nasprotniki, ki ne prenesejo mesojedcev in so povezani v razna društva in inštitucije, v "dobri veri" za svoj prav...
Najsi bodo heteroseksualci, ki imajo probleme z drugače čutečimi..
Najsi bodo ateisti z zdravimi pogledi na življenje! Ki imajo stališče in vidijo, kar hočejo videt. Da so le oni super ljudje.

Naj bo dovolj.
In svet se vrti kot vedno naprej.
Nasvidenje v naslednji vojni.
Do konca in naprej..
Pa spet od začetka.

Toliko od mene.
Prijavljen
Capricorn72
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #49 dne:: sreda, 19. januar 2011 ura: 12:31 »

A ti pa nimaš, kot temu praviš, stališča?
Prijavljen
buljo13
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 164

« Odgovori #50 dne:: sreda, 19. januar 2011 ura: 19:19 »

martinca, nisem vedel da hodiš na www.redtube.com  sesmejem sesmejem
Prijavljen
Capricorn72
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #51 dne:: četrtek, 27. januar 2011 ura: 11:38 »

Redtube je super! oki
Prijavljen
buljo13
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 164

« Odgovori #52 dne:: četrtek, 27. januar 2011 ura: 21:28 »

ne bi rekel... bolje xnxx  sesmejem
Prijavljen
bitje
gost
« Odgovori #53 dne:: ponedeljek, 21. marec 2011 ura: 15:24 »

Meni se zdi pomembno vključiti interpersonalno psihoanalizo. Kdo vse je z vami povezan. In s kom vse ste se kdaj družili. Po mojem vsiljene misli pridejo od drugod. Niso naše.
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 21. marec 2011 ura: 16:36 od bitje » Prijavljen
Capricorn72
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #54 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 11:24 »

Evo, dragi forumovci in forumovke, poglejte si tole:

http://schizophrenia-thebeardedladydisease.com/

Ta knjiga potrjuje mojo staro tezo, da je v jedru tako rekoč vseh duševnih bolezni in motenj zatrta homoseksualnost oz. biseksualnost! Še posebej impresivni so nešteti primeri, ki jih navaja avtor knjige!
Prijavljen
martinca
gost
« Odgovori #55 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 13:10 »

Capricorn, danes je bila na TV SLO 1 oddaja.... pravkar mimo.

Psihiater dr. Borut Škodlar in exorcist neki Marijan (mi je padel iz glave priimek, najbrz sem pod vplivom hudega duha), sta govorila o grehih in dusevnih motnjah in kdaj dusevna motnja ni vec dusevna motnja, ampak gre za posedenost z zlim duhom in to je vezana tudi na  grešenje, seksu brez poroke itd.

Ta exorcist je rekel, da je koruznistvo  necistovanje in hud greh    Shocked

Dalje je hud greh splav (abortus) in ce ima zenska obrocke.
Potem pa mali grehi,..

Vsi ti grehi priklicejo nad nas dusevne motnje in vcasih gre za hude duhove v nas wav

Greh je omenjati kakrsenkoli seks, kaj sele nenaravno bisexualnost, ne smes se niti pogovarjat, niti hecat.

Je rekel, da tudi psihiatri posiljajo  k njemu neozdravljivo bolne dusevne bolenike, da jim opravi izganjanje hudega duha, saj da vcasih psihiatrija pri hudih boleznih ne more pomagati, saj gre za 'posedenost' z zlimi duhovi!

Njabolj me je presenetilo to, da psihiater dr. Škodlar Borut nic ni povedal o tem, da kaj takega, kot je hud duh ne obstaja : ves cas je samo zelo vleiko govoril in govoril in govoril, uporabljal neke splosne floskule, ne da bi bil povedal karkoli bistvenega, kar bi si clovek zapomnil kot in kar bi lahko vtaknil v samo bistvo razprave. Cisto prazno je nekaj ponavljal o nekih vzorcih, ki priklicejo nad nas dusevno bolezen. NI  pa nasprotoval exocistu, da v znanosti dudi duh ne obstaja

Ali je tudi ta psihiater nor, ali so nori vsi skup.

Capricorn, greh je to trditi, kar ti trdis, ravno nasprotno je baje! Nenaravno zivljneje, grehi kot so splav, bisexualnost, to priklice nad ljudi dusevne motnje - in ni res, da bi dusevne motnje nastale zaradi  neizzivetja sekxualnosti.
Prijavljen
Capricorn72
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #56 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 14:08 »

Martinca, midva sva že pred časom imela dolgo debato na to temo in sva jo zaključila z ugotovitvijo, da tako rečem, da se o ničemer ne strinjava. Daj, nehaj smetiti s temi svojimi krščanarskimi miselnimi pomijami na tem forumu in pojdi raje na kakšnega katoliškega! Vsak naj seksa ali ne, s komer hoče in kakor hoče!
Prijavljen
martinca
gost
« Odgovori #57 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 14:48 »

Saj jaz tudi mislim, da na podlagi verskih predsodkov do spolnosti vsi ljudje trpijo, ker zarad strahu pred kaznijo ne morejo normalno ziveti.

Ampak vseeno, tile krscanski duhovniki pa svoje zelo vztrajno trdijo in trdijo naprej in s tem vplivajo na vse nas - k cemur pa dokoncno najvec pripomorejo prav predstavniki znanstvenega razmisljanja psihiatri : psihiatri v soocenju s krscanskim izganjalcem hudih duhov nikakor ne znegirajo nasprotnika, naj ne trapa bedarij!

Ce je Cerkev zares locena od drzave, se tale dr. Škodlar ne bi smel nonsalantno zanimati samo za svoj odgovor, pac pa exorcistu povedati, da prav zatiranje seksualnosti povzroca dusevne motnje !!!

dr. Borut Škodlar je nesposoben  psihiater zato, ker ne pozna svojega dela, le kako se bos takemu dal na antidepresive in antipsihotike, ki dejansko verjame, da kadar ne more pomagati psihiatrija, pa lahko proti dusevnim boleznim pomaga izganjalec duhov??

Izganjalec duhov je namrec povedal, da ko psihiatri ne morjeo ozdraviti dusevnih bolnikov, jih po pomoc posiljajo tudi k njemu, da on izkorenini dusevno bolezen in hudega duha s pomocjo Jezusove Luči! 
Prijavljen
Capricorn72
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #58 dne:: torek, 26. junij 2012 ura: 20:34 »

Tukaj je še en zanimiv mednarodni forum, na katerem ljudje pišejo tudi o svojih izkušnjah glede povezave med seksualnostjo in depresivno-anksioznimi motnjami:
http://emptyclosets.com/forum/

Upam, da vam bo v korist! Lp, C.
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #59 dne:: torek, 26. junij 2012 ura: 21:08 »

Tukaj je še en zanimiv mednarodni forum, na katerem ljudje pišejo tudi o svojih izkušnjah glede povezave med seksualnostjo in depresivno-anksioznimi motnjami:
http://emptyclosets.com/forum/

Upam, da vam bo v korist! Lp, C.

Jaz pa razmišljam kakšno povezavo z depresijo imajo moji rjavi lasje...  unsure
Prijavljen
Strani: 1 2 [3] 4   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar