FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 07. junij 2026 ura: 15:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Moje (slabe) izkušnje s puncami  (Prebrano 2663 krat)
Hugo
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« dne:: četrtek, 03. junij 2010 ura: 20:42 »

Pozdravljeni.

Naj opišem mojo bolečo izkušnjo:

Pred približno 9, 10 leti sem doživel precej veliko razočaranje (vsaj za moje pojme), ko mi je mama povedala, da ima moja takratna prijateljica fanta. To me je zelo potrlo, ker sem bil zaljubljen vanjo. Ker se nisem hotel vpletati med njiju, in tudi zaradi velikega razočaranja sem prekinil stike z njo. Izgubil sem voljo. V tistem času sem dobil občutek, da me nobena noče. Izgubil sem zaupanje v punce, ljudi. Postal sem samokritičen. Zaradi tega, ker sem neuspešno končal faks in nisem dobil službe, sem imel miselnost, da me ne bo nobena hotela.

Pred 2 letoma v Klubu za iskalce zaposlitve sem spoznal punco, za katero sem mislil, da je prava. Bila je prijazna, ustrežljiva; v preteklosti se je ukvarjala s prostovoljnim delom v tujini. Počasi se mi je vračalo zaupanje v punce. Po dobrem mesecu je dobila službo, zato sva izgubila stike. Imel sem namen najprej narediti izpit za avto, potem pa jo poiskati. Ker se je opravljanje izpita zavleklo, med tem pa sem se zaljubil vanjo sem jo poiskal še preden sem naredil izpit. Prvo srečanje po dolgem času je bilo super. Izmenjala sva email naslove, telefonske številke... Nekajkrat sva se pogovarjala prek MSN.

Po 2 mesecih sem jo spet obiskal pri njej doma. Takrat sem dobil prvič občutek, da se je spremenila. Ni se mi zdela več tako prijazna. Ni hotela veliko govoriti o svoji preteklosti, pogosto je hodila z drugimi fanti na pijačo. Kadar se ji je zdelo, da ji to, kar ji hočem povedati ne bo všeč me je prekinila; ni hotela, da povem do konca. Izgubljal sem zaupanje vanjo. Če je bila prej "videti" idealna, je bila zdaj pravo nasprotje temu. Čedalje težje sem to prenašal, pogostokrat sem razmišljal o tem, kako hodi z drugimi na pijačo. Strah me je bilo, da bi me zapustila. Pogostokrat sem razmišljal, da bi kar umrl. Čez pol leta sem sklenil, da bom prekinil z njo. Prek MSN-ja sem ji rekel, da hočem prekiniti najino "zvezo". Takrat mi je rekla, da nisem resen. Razočaran nad vsem tem sem prekinil najino zvezo.

Kmalu po prekinitvi zveze, predvsem iz obupa, sem začel uporabljati SMS klub (kot je SMS chat ipd.). Tako sem spoznal neko punco. "Videti" je bilo vse super. Edini problem je bil, da ni hotela, da bi se dobila, ampak je vztrajala, da se pogovarjava samo prek SMS sporočil. To je trajalo 8 mesecev. Med tem časom sem jo večkrat poskušal prepričati, da bi se dobila na pijači, a brez uspeha. Ni hotela, da bi se videla, a je vztrajala, da si še dopisujeva. Po osmih mesecih sem se odločil prekiniti to "zvezo", predvsem zaradi nezaupanja.

Kaj naj rečem...Zaradi vsega tega rabim ponavadi nekaj časa, da si pridobim zaupanje v punco. Strah me je, da bi me zapustila. Teško se odprem, teško mi je govoriti o tem...

Upam, da nisem bil predolg. Smiley
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.159

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 03. junij 2010 ura: 20:58 »

Hugo najprej en pozdrav na forumu. Ja, srčna bolečina je zelo hudo, če se temu pridruži še izguba zaupanja v nasprotni spol, pa sploh...
Tudi napredna tehnologija nam ni v pomoč, prej v škodo...ljudje se "zaljubijo" v osebo, ki je niti ne poznajo, saj na podlagi elektronske komunikacije ne moreš pogledati človeku v srce...v oči...tam pa se ponavadi skriva resnica.
Pa ponavadi nam taki stiki niso dovolj...želimo si več...tako kot si ti želel...čudi me pa, da dekle ni privolilo v zmenek s tabo...morda ji je tak način komunikacije predstavljal zabavo in se je le igrala s tabo...
Jaz bi zagotovo želela spoznati človeka, s katerim bi se "ujela" v pogovoru preko smsov ali chata...
Morda bi bil pa čas, da iščeš dekle med ljudmi...v diskoteki...na sprehodu...na kakšnih piknikih...srečanjih...faxu...ne vem...pa pustiš virtualni svet, kjer je vse preveč oddaljenosti kljub bližini, ki jo tisti hip čutiš do sogovornice...
To je zgolj moje razmišljanje in malo tolažbe....  rozicodam
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.815

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 03. junij 2010 ura: 21:21 »

Dragi Hugo,

si morda pomislil na to, da si občutljiva oseba in neizkušen in da se vse prehitro zaljubiš in navežeš na osebo.
Sploh pa internetno dopisovanje. Virtualna ljubezen zna včasih bolj boleti, kot pa tista prava, ko začutiš osebo. Preko interneta si lahko osebe vsekakor več dovolijo, lahko tudi več zlažejo. Pridobiš si neko zaupanje, na slepo zaljubiš..... Kaj sledi, razočaranje.....

Vsekakor nazadnje ni to tista prava oseba, za katero si mislil, da jo poznaš. Vsekakor je v vsakršni vezi najbolj pomembno zaupanje, spoznavanje osebe in nenazadnje tudi odnos do te osebe. Če si nekoga preveč želiš, zna to včasih drugo osebo dušiti, odbijati in zato sledijo tvoja razočaranja.

Sem pa prepričana, da boš našel dekle, ki te je vredna.

Vse dobro ti želim rozicodam
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 574

« Odgovori #3 dne:: petek, 04. junij 2010 ura: 00:02 »

Upam, da nisem bil predolg. Smiley
Hehe, ni panike. Tudi sam sem se našel v tej zgodbi, nisem in nisem imel sreče s puncami...vse do marca 2009.  Grin  S to punco žal nisva več skupaj, je pa bilo to zame nekaj najlepšega na svetu, dokler je trajalo.
Hugo, a si sploh kdaj imel punco? Koliko si star?

čudi me pa, da dekle ni privolilo v zmenek s tabo...morda ji je tak način komunikacije predstavljal zabavo in se je le igrala s tabo...
Jaz bi zagotovo želela spoznati človeka, s katerim bi se "ujela" v pogovoru preko smsov ali chata...
Morda bi bil pa čas, da iščeš dekle med ljudmi...v diskoteki...na sprehodu...na kakšnih piknikih...srečanjih...faxu...ne vem...pa pustiš virtualni svet, kjer je vse preveč oddaljenosti kljub bližini, ki jo tisti hip čutiš do sogovornice...
Bila je zdolgočasena pa si ji služil za ubijanje dolgčasa. Jaz sem tisto svojo punco spoznal po naključju preko enega spletnega foruma. Pomembno je, da znaš ločit zrnje od plev. Svetujem ti, da še naprej poskušaš tako na netu kot v resničnem življenju s tem, da se izogibaj dopisovanj v nedogled. Če punca po nekem času ne bo zainteresirana za srečanje v živo, jo preprosto odpiši. 8 mesecev je pa res preveč, jaz bi vztrajal največ 2 meseca.

Dragi Hugo,

si morda pomislil na to, da si občutljiva oseba in neizkušen in da se vse prehitro zaljubiš in navežeš na osebo.
Sploh pa internetno dopisovanje. Virtualna ljubezen zna včasih bolj boleti, kot pa tista prava, ko začutiš osebo. Preko interneta si lahko osebe vsekakor več dovolijo, lahko tudi več zlažejo. Pridobiš si neko zaupanje, na slepo zaljubiš..... Kaj sledi, razočaranje.....
Če si nekoga preveč želiš, zna to včasih drugo osebo dušiti, odbijati in zato sledijo tvoja razočaranja.
To pa je zelo pomembno, da se ne zaljubiš takoj, ampak da punco spoznavaš tako kot prijateljico. Če daješ vtis "iščem punco", potem boš zagotovo pogorel, kajti to je odbijajoče. Da ne boš mislil, tudi sam sem bil takšen, ena izmed mnogih me je zavrnila in napisala, da se prav čuti da iščem punco. Teden zatem sem se dobil na pijači s punco, od katere nisem nič pričakoval. Lahko ugibate kakšen je bil izid - s to punco je na moje neznansko presenečenje uspelo.
Prijavljen
Hugo
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #4 dne:: petek, 04. junij 2010 ura: 12:50 »

Hehe, ni panike. Tudi sam sem se našel v tej zgodbi, nisem in nisem imel sreče s puncami...vse do marca 2009.  Grin  S to punco žal nisva več skupaj, je pa bilo to zame nekaj najlepšega na svetu, dokler je trajalo.
Hugo, a si sploh kdaj imel punco? Koliko si star?
Ne, vsaj resne ne. 31 let sem star.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar