FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 07. junij 2026 ura: 21:38

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Problem z učenjem  (Prebrano 1437 krat)
borc89
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« dne:: sobota, 29. maj 2010 ura: 18:03 »

Živijo!

Sem dokaj nov na tem forumu. Prihajam z namenom, da mi nekdo da kak pameten odgovor, napotek, nasvet, morebit kako zdravilo, mogoče kaj za prebarti in podbno.

Pred dvemi leti sem zobolel za shizotipsko motnjo. Trenutno sem na Zeldoxu. Kmalu po tem ko sem zbolel sem se vpisal na tehniški faks in seveda prvo leto zabil. Zdaj če se ne bom "uravnotežil" sem tik pred tem da še drugo leto študija zabijem. In potem verejtno ne bo kaj več od mene. Moj porbelm ni v tem, da se nebi učil, pomanjkanje motivacije, lenoba in podbno. Težava je v tem, da zelo slabo prepoznavam določene zadeva, skor se ne morem nič novega naučiti, kaj novega pogruntati pri učenju, v bistvu ni kvantnega skoka, ni tistega filinga da delam nekaj prav, ne wem kaj se dogaja. Včasih še onosonvih operacij ne razumem, nič mi ni jasno(takrat sem verjetno pishotičen, ker gre za pomanjkanje dopamina in s tem za pomanjkanje acetilholena, ki pa je ODGOVOREN za učenje). Enostavno um ne delac več. NI več kogičnosti, ni več normalnega razmišljanja ne morem si veliko zapomniti. Včasih če je kdo bil v razredu za kaj prognatat sem to bil jaz, zdaj pa nič od mene, totalan beda.

V čem je točno problem, kako naj se tega poroblem rešim? Kako naj zopet obvladujem, urazumem, odjamem novo količino znanja. Kako naj popravim kognitivne sposbnosti kako naj jih vrnem v prejšnje stanje. Včasih se sprašujem če bom sploh kdaj normalen.

Ne wem kaj naj storim, zgubljen sem, hotel bi samo, da bi mi faks šel in nič več, samo da bi mi faks šel in nič več.

Če se bo našel kak strokovanjak, ki ve v čem je tećava naj mi odpišem.

LP! borc89
Prijavljen
borc89
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1 dne:: sobota, 29. maj 2010 ura: 18:08 »

Pozabil sem napisati, kako naj povečam dozo acetilhoelan v galvi, če pa ješ antipisohtik in ti ta zbija ali uravnava (ne wem točno) dopamin v glavi. Acetilholen pa je eden v ciklu tvrobe dopamina. Kar pomeni da mi verjetno zeldox zbija acetilhoeln. Kako sploh Zeldox "we" koliko je meni potrebno dopamina za normalno delo, učenje, naj poudarim učenje novih stavri, za normalno življenje.

LP! Borc89 
Prijavljen
borc89
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: sobota, 29. maj 2010 ura: 18:10 »

Morem pa omeniti še to, da sem začel kadit in mi razum, logičnost, možnost učenja, skratka kognitivne sposobnosti bolje deluj, lahko se nekaj majhnega naučim.

LP!
Prijavljen
borc89
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: sobota, 29. maj 2010 ura: 18:22 »

Joj šment, pa še to sem pozabil omeniti! Ta moja psihoza (mogoče je še zraven nevroza) deluje bipolarno, mogoče sploh ni zdravilo Zeldox primerno.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar