FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 07. junij 2026 ura: 12:35

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: OMRTVIČENOST  (Prebrano 1919 krat)
lalai
gost
« dne:: petek, 28. maj 2010 ura: 11:46 »

Pozdravljeni!
Sem nova na forumu. Ker imam že 1 mesec panične napade (po mnenju zdravnice, sicer me je dala na pregled krvi, katere izvide še čakam) sem v strahu kaj se z mano dogaja. Danes sem se zbudila z rahlo omrtvičenim desnim obrazom. Je to lahko kakšna povezava? Strah me je kaj sledi, ne želim nobenih tablet, je mogoče sam iti skoz to? Hvala
Prijavljen
pipi :D
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 554

« Odgovori #1 dne:: petek, 28. maj 2010 ura: 13:38 »

Pozdravljena
in dobrodošla med nami. najprej počakaj kaj bodo pokazali izvidi.ne obremenjuj se v naprej, s tem samo povečuješ tesnobo in posledično pride še panika zraven.
malo pobrskaj po forumu in boš našla precej nasvetov in naših izkušenj z zdravljenjem panike.
lep dan ti želim rozicodam
Prijavljen

pipi Grin

Lahkovernost, ubija.
kozu
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 7

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 14. junij 2010 ura: 10:33 »

Pozdravljena. Tudi jaz sem imel podobne probleme. Ko sem zadremal ali se zjutraj zbudil, sem imel omrtvičeno cel zadnji del glave. Strašanski občutek. Kot, da ti je zaspala glava....
Ko mi je psihiatrinja zatrdila, da to ni nič nevarnega, ampak samo posledica kemičnega neravnovesja v možganih. Občutek je sicer strašanski, vendar sem ga nekako obvladal. Po nekaj tedenskem jemanju AD, do tega ni več prihajalo  pomisli

papa
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar