|
Suzy
|
 |
« Odgovori #40 dne:: ponedeljek, 30. avgust 2010 ura: 14:32 » |
|
Draga Peja!!  Vesela sem zate,da si na dobri poti k boljšemu počutju in da se ti bo življenje počasi uredilo. Čeprav še te čaka velik dela na sebi....pa vendar z majhnimi koraki in veliko volje ti bo vsekakor uspelo. Lepo,da imaš nekoga,ki ti je v oporo in želim ti resnično moškega,ki te bo spoštoval,razumel,delil s teboj dobro in slabo ter te nadvse ljubil in crkljal,....  Drži se še naprej tko dober,čeprav slabi trenutki zmerom pridejo pa tudi odidejo.. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.603
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #41 dne:: ponedeljek, 30. avgust 2010 ura: 14:44 » |
|
 Peja35  Vesela sem, da ti je uspelo vsaj malo spraviti stvari na pravo mesto, da se s pomočjo prijatelja počasi oddaljuješ od moža, da se postavljaš na svoje noge!  Peja zdrži, tudi mi smo s tabo! T 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
branko39
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 12
|
 |
« Odgovori #42 dne:: ponedeljek, 30. avgust 2010 ura: 15:41 » |
|
Pozdav,Peja! Nobena ženska ni vredna vašega življenja.....mi je rekla psihiatrinja in to je res vidim zdaj!Takrat sem hotel oditi,na oni svet,sedaj pa vem da bi bila to največja napaka...počasi boš prišla z tega,sigurno!pa ta oseba ki je dobra do tebe......daj na vago kak si se imela na koncu z tvojim bivšim in kako je dober ta prijatelj.DRŽI SE GA ,to je pot iz tunela .Bolj boš navezana na njega,manj boš mislila na bivšega.jaz ko sem prišel z psihiatrije in videl njo sem za en dan že šel nazaj....tak sem cinclal na mestu,dokler nisem uvidel da sta nečak in nečakinja ,več vredna kot 100 takih kot je bila ona...pa tudi ženska je prišla ,malo sem bolj previden v razmerju čas bo pokazal svoje..vem pa da če bi se še ukvarjal z njo,še vedno hodil pa tanki liniji prepada....če se dva razočarata je bolje da gresta narazen...vem da ni lahko pač pa teško ,imaš pa prijatelja in sina...to ti naj bo vodilo  branko
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #43 dne:: ponedeljek, 30. avgust 2010 ura: 20:52 » |
|
Peja, odlično  , samo tako naprej. Po navadi se nam kasneje odprejo oči, ko je vse za nami in ugotovimo, da je naše življenje res lepo in ni vredno izgubljati glave in pameti zaradi takih, ki nas prizadenejo. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Peja35
gost
|
 |
« Odgovori #44 dne:: četrtek, 23. september 2010 ura: 13:33 » |
|
Pozdravljeni! Hvala vam vsem za vaše vpodbudne besede. Jaz sem kar OK, prejšnji teden sem videla svojega bivšega in seveda ni še minila bolečina. Stekle so solze ampak danes je že bolje. Letos sem praznovala okroglo obletnico in sem si vedno želela,da bom imela zabavo v krogu svojih prijateljev, sodelavcev in sorodnikov. Zabavo sem imela 17. septembra (kljub dežju) je zabava uspela, prišli so skoraj vsi, ki jih imam rada (nekateri žal zaradi vrememna niso mogli). Bistvo vsega kar želim povedati je,da sem si za rojstni dan zaželela tattoo, in to sem včeraj tudi uresničila. Imam tattoo levinjo in se počutim super, da je to darilo mojih prijateljev, sodelavcev in mojih sorodnikov. Še ena velika spremba ki sem jo opazila po ločitvi je da, da sem veliko bolj umirjena in boje funkcioniram s prijatelji in v službi. Ne rečem, da še vedno ne mislim nanj vendar veliko bolj z razumom in trezno glavo. Danes grem s prijateljem v gledališče in sem zelo vesela. Sedaj me skrbi samo še kako bo z mojim sinom saj ne vem kako naj mu pomagam ker ima nenadne izbruhe jeze kadar ni tako kot si zamisli on. Bil je že pri psihiatrinji pa pri psihologu pa pravi, da tega ne potrebuje, da je vse samo v glavi. Njegov izbruh jeze prinaša posledice (razbita tipkovnica, razbit ventilator, luknja v steni...). Ko se umiri se mi sicer opraviči vendar naredi pa bolj malo, da bi to brzdal. Nazadnje se je sporekel z mojim bratom (moj brat je star 22, sin 21) in sta med prerivanjem razbila pečico. Sem mislila da me bo konec. Sedaj sem mu dala časa mesec dni, da nekaj ukrene ali pa se mora odseliti. Upam, da se bodo stvari umirile saj več kot to da mu stojim ob strani ne zmorem. Hvala vam vsem, ki ste si vzeli čas in to prebrali rada vas imam 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #45 dne:: četrtek, 23. september 2010 ura: 15:57 » |
|
Peja35  in iskrene čestitke ob tvojem okroglem jubileju  ! Pri sinu pa vztrajaj, saj veš, da iz malega raste veliko. Ko bo ugotovil, da misliš resno, se bo tudi sam zamislil, dobro ve, da tako lepo kot mu je pri tebi, mu ne bo nikjer!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #46 dne:: četrtek, 23. september 2010 ura: 20:23 » |
|
Peja  iz tvojega pisanja se prav čutita boljša samozavest in počutje. Vesela sem zate  . Posveti se sebi, daj se na prvo mesto, uživaj in nadaljuj svojo pot zdravljenja.  Sinu si pa dobro povedala, ne popuščaj. Dovolj je star, da začne svoje življenje. Mogoče se bosta potem bolje razumela 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Tanjas
gost
|
 |
« Odgovori #47 dne:: četrtek, 23. september 2010 ura: 22:04 » |
|
peja pozdravljena oprosti nisem zasledila kje si bila hospitalizirana lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Peja35
gost
|
 |
« Odgovori #48 dne:: petek, 24. september 2010 ura: 13:42 » |
|
v Ljubljani 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Peja35
gost
|
 |
« Odgovori #49 dne:: sreda, 10. november 2010 ura: 06:36 » |
|
Pozdravljeni vsi! Naj začnem s tem da se počutim zelo dobro in da sem srečna da sem. Našla sem človeka, ki me ima rad in ki me spoštuje in je rad z menoj. Veselim se vsakega dneva posebej in kar težko verjamem, da se mi dogajajo lepe stvari. Veliko hodim v naravo in se navajam na čisto drugačno življenje. Danes začnem terapijo z novo psihiatrinjo. Eno leto je minilo od kar sem zapadla v hudo depresijo in sem jemala 7 - 8 tablet dnevno. Trenutno jemljem 4 tablete. Prijatelj s katerim sem mi je pokazal tudi druge vrednote v življenju, pokazal mi je kaj pomeni spoštovati človeka, kaj pomeni imeti človeka rad. Ko se spomnim kako mi je bilo pred letom dni in kako mi je danes ne morem verjeti, da sedaj spim brez pomirjeval in da se veselim vsakega dneva posebej. Ne rečem, da ne pomislim še na bivšega partnerja vendar danes to ni več boleče. To je samo še grd spomin in vem, da bo s časom vedno bolj bled in vedno manj jih bo. Moji dnevi so sedaj lepi in zadovljni. Človek s katerim sem mi stoji ob strani mi je v pomoč in mi da vedeti da mu nekaj pomenim. Vsem, ki so prestajali odvisnost od odnosa bi rada povedala, da je zelo hudo predno preboliš odhod partnerja vendar čas celi rane, kar sama nisem verjela. Sedaj vem, da za vsakega slej ali prej posije sonce in dobi kar si zasluži. Vsem skupaj en velik objem in še enkrat hvala za vso podporo.  Vaša Peja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
utrujena1
gost
|
 |
« Odgovori #50 dne:: sreda, 10. november 2010 ura: 07:33 » |
|
Bravo Peja! res lepo, da je še enemu uspelo oditi iz brezna depresije in da je videl novo pot. tudi ti zdaj vidiš, da se da, da je rešitev.
naj ti bo pot polna lepih stvari in tistih čudežev, ki ti bojo še bolj polepšali življenje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #51 dne:: sreda, 10. november 2010 ura: 12:06 » |
|
Peja, lepo, da si delila svoje pozitivne spremembe z nami  Sem vesela, da se ti je življenje umirilo in si srečna...zaslužiš si 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #52 dne:: sreda, 10. november 2010 ura: 12:18 » |
|
Peja35....  Zelo sem vesela, da si našla srečo, ki si si jo po trnovi poti res zaslužila, s svojim zadnjim postom pa si dala mnogim tukaj upanje, da se z voljo da marsikaj naredit, ti si ena izmed zved, ki si zasijala danes med nas v tem turobnem dnevu.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #53 dne:: sreda, 10. november 2010 ura: 20:29 » |
|
Peja  , bravo punca, sem ful vesela zate. Nikoli ne smeš odnehati, pa naj je še tako težko. Vedno se lahko spravimo iz tega ven, čeprav trpimo. Ponosna sem nate, uživaj v življenju in v novi vezi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #54 dne:: četrtek, 11. november 2010 ura: 05:04 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Peja35
gost
|
 |
« Odgovori #55 dne:: ponedeljek, 20. december 2010 ura: 20:53 » |
|
No pa je danes zopet eden tistih dni ko sem se vrnila s čustvi nazaj. Že ko mislim, da je vse ok in da sem dobro ugotovim da le ni tako vse kot se zdi. S človekom, ki sem se imela jaz lepo le ni tako kot bi moralo biti. On od mene pričakuje veliko več kot sem jaz sposobna dati. Očita mi da sem čustveno zavrta (kar najbrž drži) saj sem bila v vezi z bivšim partnerjem brez pozornosti in nežnosti, da ne govorim o intimnih odnosih. Da ne bom preveč dogovezila naj povem bistvo. Partner s katerim se bila pravi, da je to zanj preveč in da ne more prenašati moje nečustvenosti (izkazujem jo toliko kot v tej situaciji zmorem) in da nimam dovolj časa zanj. Če sem čisto odkrita je res, da ne zmorem dajat toliko kot je on pričakoval od mene in je nastal spor. Sedaj bova po vsej verjetnosti ostala samo prijatelja. Druga zadeva pa je ta, da me je danes klical moj bivši in me je čisto sesulo ponovno. Že ko mislim,da sem predelala ugotovim, da še nisem prebolela 20 letne veze. Sprašujem se zakaj mi to dela in me kliče, če pa sem mu že povedala, da naj tega me počne. Razlog, da me ke klical je bil to, da sem mu poslala kopijo izvršeb ki sem jo dobila, ker ni plačal stroškov še ko je živel z menoj. Po telefonu mi je povedal, da je kriza in da če se ne zavedam kako je v gospodarstu in podobno srane. Zaželel mi je da bi bila srečan in da mi bo pomgal če bo lahko. On se sploh ne zaveda kakšno škodo mi je s tem povzročil. Že tako se izogibam kakršnim koli kontaktom pa me kliče. Ne vem kaj naj naredim še vedno je pri meni stalno prijavljen in še vedno nimamva rešenih finančnih zadeve. Kar ne znam in ne znam iz tega ven. Najraje bi vsemu naredila konec saj sem trenutno res čisto brez energije. Danes dopoldan sem bila kot ptiček na veji sedaj pa tole. Skoraj eno leto bo kar sva narazen pa mislim, da ob še kar nekaj časa trajalo. Danes sem tudi po dveh mesecih brez pomirjeval vzela en helex, da bom lahko zaspala. No ja toliko o mojem izboljšanju in upam, da ti sti ki ste to brali in sledili moji zgodbi razumete vsaj malo. Vsem skupaj en lep pozdravček in objemček. Vaša peja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #56 dne:: ponedeljek, 20. december 2010 ura: 21:41 » |
|
Pozdravljena Peja35, sem te že malo pogrešala...  Jaz ves čas sledim tvoji zgodbi, veliko si dala skozi, vendar bi ti rekla tole...hudo je pozabit 20 let, vendar sama veš, da tako ni šlo več, od tvojega bivšega je zelo grdo, da ti to dela, ker te s tem samo nadleguje in spravlja spet v stanje, ki si ga premagala...ja Peja...premagala si ga.  To, kar se ti je danes zgodilo je trenutno stanje in jutri se boš počutila bolje. S svojim sedanjim partnerjem se poskušaj lepo pogovorit, saj veš, da v zvezi pride tudi do slabih trenutkov...posveti se mu z vso močjo, morda lahko še kaj rešiš, saj si bila srečna z njim. Vem, da si v prejšnji zvezi zelo trpela in vse to ti je pustilo posledice, ki jih zdaj kar naenkrat ne moreš spremenit...počasi gre in verjamem vate, da se trudiš. Peja POSKUSI, sicer je pa lepo, boš imela pa vsaj dobrega prijatelja...to je tudi nekaj.  Za ta en helex, ki si ga danes vzela, se ne sekiraj, samo da se boš spočila. Želim ti, da se ti vse uredi tako kot si želiš!  T
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Peja35
gost
|
 |
« Odgovori #57 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 22:15 » |
|
Toja! Danes sem ostala doma ker nisem zbrala moči, da bi šla v službo. Posvetila sem se domu in malo pospravljala, bila z mami v trgovini popoldan pa sem odpovedala praznovanuje rojstnega dne od dveh sodelvcev. Enostavno nisem bila pri volji za nobeno družbo in sem bila raje sama s seboj. Popoldan sem spala, mlajši brat me je prijetno presenetil z darilom. Podaril mi je obleko, da jo bom imela oblečeno v petek ko imamo skupno božično večerjo. Veliko ljudi imam okoli sebe, ki me imajo radi jaz pa ne zmorem v popolnosti vračati toliko kot bi si zaslužili. Nekateri to razumejo in sprejemajo. Tudi sodelavci me razumejo in me spodbujajo. Jaz pa kar ne morem zopet iz svojega začaranega kroga in razmišljam o svojem bivšem in kaj se jaz storila narobe, da je tako. Jutri je zopet nov dan in upam, da bo boljši kot današnji. Obljuba dela dolg in vem da sem ti Toja obljubila,da se oglasimo pri tebi. Še vedno imam željo da te vidim in spijem kakšno kavo s teboj. Prosim piši mi na zasebno sporočilo in mi pošlji svojo telefonsko števiko, da te pokličem in prijadrav v tvoje konce. Hvala ti za vse vzpodbudne besede in nasvete. Lep pozdav od Peje za vse in velik objem 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
branko39
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 12
|
 |
« Odgovori #58 dne:: četrtek, 23. december 2010 ura: 17:33 » |
|
Peja ,zdravo! prvo te lepo pozdravljam in ti želim da čimprej prebrodiš krizo.....za dvojega bivšega ,če te tak vznemiri če te pokliče ,pa se z bratom dogovorita da bi njega poklical,pa on pol tebi pove kaj bi rad,stevilko pa daj na črno listo da te ne more klicati,nekaj takega,sam vem da sem isto reagiral če sem slišal mojo bivšo...pa lepe praznike ,take mirne ampak vesele ti želim in upam da bo kriza hitro za tabo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #59 dne:: četrtek, 23. december 2010 ura: 18:13 » |
|
Peja....  Pravkar sem videla tvoj post namenjen meni, ki sem ga bila zelo vesela. Mislim, da se kar vredu držiš, glede na tvoje stanje...super si  Prav je, da si odpovedala RD tvojih sodelavcEV, kamor koli greš, pojdi z veseljem nikoli na silo,če ti ne odgovarja...tudi super je, da se v službi dobro počutiš, da te sodelavci razumejo in te podpirajo...Peja, to je veliko vredno veš...  Vesela sem, da si v takšnem kolektivu. Joj, kako te je tvoj brat lepo presenetil in upam, da boste lepo preživeli Božični večer...želim ti veliko miru v  in duši...imej se lepo med svojimi bližnjimi. Jaz sem trenutno kar ok, vendar v gužvi, saj veš december...  , ti pa bom poslala željeno na ZS in se dogovoriva, tudi meni bi bilo v veselje,  Želim ti vse lepo, prav tako tudi tvojemu sinu! T 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|