FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 08. marec 2026 ura: 18:31

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kako doseči pomoje ključno stvar za uspeh?  (Prebrano 1671 krat)
Mario
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 27

« dne:: torek, 16. marec 2010 ura: 00:33 »

Kratko in preprosto (ali pa ne) vprašanje:

Kako doseči, da ti je vseeno kaj si kdo misli o tebi, da ti je vseeno če veš da si ljudje o tebi izmišljujejo različne zgodbice ki ne držijo??? Kako doseči da ti je vseeno za druge, kaj delajo in kakšna življenja imajo?

seznojim
Prijavljen

life sucks
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: torek, 16. marec 2010 ura: 06:38 »

kako? preprosto, da to ignoriraš...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
moljka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 269

« Odgovori #2 dne:: torek, 16. marec 2010 ura: 09:35 »

Po moje je dobro tudi, da se zavedaš, kaj ti si in kaj nisi. Se pravi, da veš da nisi to, kar govorijo drugi o tebi in da si ponosen na to, kar si v življenju dosegel (po svojih merilih!).

Ljudje bodo pa itak vedno opravljali.. Imajo že preveč časa  pomezik

Možno je tudi, da te opazke drugih zabolijo zato, ker te je v preteklosti nekdo na podoben način prizadel  rozicodam V tem primeru bi bilo to fajn ozavestiti - tudi s pomočjo terapevta.

Svoj odnos do drugih lahko pa spremeniš le ti sam.  zvizgam Po moje je veliko bolje vlagati svojo energijo vase kot pa v življenje drugih  rozicodam

Drži se  sonce
Prijavljen

I am in the right place, at the right time, doing the right thing.
nicole
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 203

« Odgovori #3 dne:: torek, 16. marec 2010 ura: 19:42 »

Pozdravljen Mario !

Zame je bilo kar težko se na to navdit oz. ignorirat.
Hodila sem na skupinsko psihoterapijo in hodim še danes.
Imam super psihijatrinjo,ki vodi to skupino. Člani te skupine pa so mi tudi veliko pomagali in sicer z lastnimi izkušnjami in pogovori.

Da prideš do tega, da take govorice vsaj do neke mere ignoriraš je potrebno kar precej časa, dela na lasni samozavesti in vrednosti. Saj niti sama ne vem,kako je prišlo do tega. Nekako počasi sem se zaćela zavedati lastne vrednosti predvsem pa tega, da ljudi ne moreš spreminjati. Lahko spremeniš le svoje mišljenje in v končni fazi samega sebe, da nisi več tako senzibilen za stvari in bedsede okoli sebe.

Skupinska terapija je zame super. Učiš se na njihovih izkušnjah in tudi njihovi uspehi ti pomagajoo , da rasteš....

Tko je moja zgodba. Predvsem pa to ,da sem bolj zadovoljna in vidim okoli sebe lepe stvari in sem veliko bolj optimistična....

nicole Smiley
Prijavljen
soraja
Druge motnje
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 33

« Odgovori #4 dne:: petek, 19. marec 2010 ura: 21:21 »

Če nimaš veliko samozavesti, ali si trenutno v takšnem stanju, da si bolj ranljiv, te vse bolj prizadane. Najbrž je treba takšne misli sproti odganjat, npr. ko pomisliš le kaj spet govorijo o meni, si rečeš, da z njimi in njihovim razmišljanjem nimaš nič, to nisi ti, kakor te oni opisujejo, saj te ne poznajo tako dobro kot poznaš samega sebe. Pomaga če veliko premišljuješ o svojih pozitivnih lastnostih, dosežkih, dejanjih.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar