FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 25. maj 2026 ura: 08:50

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Nihče ne sliši  (Prebrano 1814 krat)
ThePuss
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 24

jutro

« dne:: petek, 05. februar 2010 ura: 16:41 »

Govorim skozi oči, besede tečejo dol. Nihče ne sliši. Vprašaš me kaj je narobe, a kaj naj rečem. Nihče ne sliši. Poskušal sem ti povedati, poskušal pokazati. A kako drugače naj ti povem, kako drugače naj ti pokažem?
Znotraj kričim, zakaj ne slišiš? Nihče ne sliši. Gledaš skoz me, kot da me ni. Nihče ne sliši.
Ko zadnja solza pade, se nič ne izpere. Še en razlog uspavan, ko nihče ne sliši, nihče ne sliši.
Kaj sem ti naredil, da bežiš od mene. Sedaj sedim tukaj, kričim v sebi. Ne razumem zakaj nihče ne sliši.
Razumel in oblikoval si to po tvoji popolnosti. Odštel moja čustva iz te enačbe.
Če je vse, če je vse to samo v moji glavi, potem bi bilo to lahko najti.
Kaj moram storiti, da me potolažiš? Sedaj sedim tukaj, kričim v sebi. Ne razumem zakaj nihče ne sliši.
Tako sedim tu in kričim v sebi. Sedim tu in jočem v sebi. Sedim tu in kričim nikomur drugemu. Ne razumem zakaj nihče ne sliši. In nihče ne sliši.

to vas pa več razume. mam tak občutek.
Prijavljen

Poslušaj se, govoriš besede nesmiselne. Prisluhni kje so občutki, ki jih čutiš. Poglej noter v sebe, kar vidiš te sploh ne prestraši?
kleopatra
gost
« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 08. februar 2010 ura: 13:55 »

Jaz sem te zdaj slišala...ker tudi kričim v sebi...
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 08. februar 2010 ura: 18:28 »

Tudi jaz te slišim ThePuss....vsi doživljamo kdaj take trenutke,ko navznoter kričimo in želimo,da nas drugi slišjo...pa nas ne.Jočemo,preklinjamo,se smilimo samemu sebi in ne
razumemo vprašanja zakaj.
A se še zmerom najde roka nekoga,ki ti jo ponudi in potolaži žalost,nemir...čeprav morda le za kratek čas.
Napiši kaj več,zakaj tako kričiš v sebi...
Objem in pozdrav!!!
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #3 dne:: torek, 09. februar 2010 ura: 08:47 »

thePuss, začel si s pisanjem; prvi korak je narejen. Sedaj pa pogumno naprej  oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
ThePuss
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 24

jutro

« Odgovori #4 dne:: sreda, 10. februar 2010 ura: 13:25 »

to ni opis občutka smijlenja samemu sebi. to je opis žalosti in nemoči ko se počutiš neljubljen. nihče ti ne more pomagati, tudi nihče drug ti ni vcepil tega občutka. tvoj je, sprejmi ga in jokaj. potolaži sam sebe in se ljubi. če ne zmoreš pa se samo zjokaj. en dan boš znal potolažiti nemirne, grde, zbegane misli v svoji glavi. ko si v družbi in žalosten če boš sprejel da si žalosten in se malo odmaknil od tega, poskusi nasmejati drugega. bodi žalosten a hkrati vesel da si, ker to čutiš.
Prijavljen

Poslušaj se, govoriš besede nesmiselne. Prisluhni kje so občutki, ki jih čutiš. Poglej noter v sebe, kar vidiš te sploh ne prestraši?
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar