|
mina
|
 |
« Odgovori #20 dne:: nedelja, 31. avgust 2008 ura: 06:52 » |
|
ali raje ugajaš drugim kot sebi? ... kaj bi se zgodilo, če bi se odprla? ali te je strah, da te ljudje ne bodo imeli več radi? ... Kaj te briga, če si všeč drugim!?! Glavno, da si (boš) sebi!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.667
|
 |
« Odgovori #21 dne:: nedelja, 31. avgust 2008 ura: 09:31 » |
|
tia, kaj pa, če bi se šla učit v knjižnico ? ali pa, če imaš avto, se zapelješ na kak miren kraj in se učiš zunaj ... danes je prav lepo vreme za kaj takega ... ne vem, samo predlog ... mogoče ti (kdaj) pride prav
te pa čist razumem, da te vse skupaj živcira in ker je izpit pred vrati ti letijo neg. misli po glavi z nadzvočno hitrostjo ... poskusi se pomirit ... slušalke gor, kako mirno muziko (kar ti pač paše no) in se malo zrelaksiraj ... uleži se, vse 4 od sebe, predstavljaj si, da si na določenem kraju, recimo na eni krasni plaži, v mislih se tam sprehajaj ... tako si potem vsaj malo bolj spočit, ker če ne moreš niti spat in si utrujena se nervoza še poslabša in zbranost tudi (to rabiš na izpitu verjetno) ...
Drž' se!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
OLJA
|
 |
« Odgovori #22 dne:: torek, 02. september 2008 ura: 17:28 » |
|
Nič več se mi ne meša, no ja še so krize, ampak ni več ovir da ne bi v miru živela. Drugi teden sem že v stanovanju in moram reči KUL ! V miru naaredim kar me je volja, pa čeprav je to včasih nič. OLJA 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
OLJA
|
|
|
ZgubljEna
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 269
|
 |
« Odgovori #23 dne:: torek, 02. september 2008 ura: 18:04 » |
|
Nič več se mi ne meša, no ja še so krize, ampak ni več ovir da ne bi v miru živela. Drugi teden sem že v stanovanju in moram reči KUL ! V miru naaredim kar me je volja, pa čeprav je to včasih nič. OLJA  cestitam olja, super si. torej je slo, in odlocitev je bila torej prava. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
todo en la vida tiene solución, menos la muerte...
|
|
|
|
OLJA
|
 |
« Odgovori #24 dne:: torek, 02. september 2008 ura: 19:47 » |
|
zgubljena - Čutim da se umirjam, počasi a sigurno bom poskrbela za sebe, le tako bom tudi lahko pomagala hčerki pri šolanju. OLJA 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
OLJA
|
|
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #26 dne:: petek, 01. julij 2011 ura: 21:30 » |
|
Js mam tak zid okol sebe da se je samo enemu uspelo čez prebit. 100 in 1 problem pa nobenga nemorm rešt grem do polovice pa se raje obrnem pa grem nazai.Ampak upanje pa še imam  usaj nekaj
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #27 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 07:18 » |
|
Nič več se mi ne meša, no ja še so krize, ampak ni več ovir da ne bi v miru živela. Drugi teden sem že v stanovanju in moram reči KUL ! V miru naaredim kar me je volja, pa čeprav je to včasih nič. OLJA  Super Olja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #28 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 10:10 » |
|
Super Olja   od 2008 do danes je (bilo) že marsikaj vmes...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|