FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 02. maj 2026 ura: 02:26

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ugovor na zapisnik FIHO  (Prebrano 2394 krat)
HisTer
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.472

« dne:: četrtek, 12. november 2009 ura: 12:05 »

Društvo DAM se je pritožilo na FIHO fundacijo, ker so društvu zavrnili prošnjo z obrazložitvijo, da naša dejavnost ni relevantna na nacionalnem nivoju. Kar ne drži, saj imamo skupine za samopomoč po vsej SLoveniji in nove ustanavljamo. Imamo edini spletni časopis (E-publikacija ISSN 1855-7325)  na tematiko samopomoči pri Depresiji in anksioznih motnjah, organiziramo delavnice in prireditve na to tematiko po celi SLoveniji, itd...

Več o tem na naslednji povezavi

P:S.
Sicer pa je bila te dni v medijih objavljena razsodba Računskega sodišča, ki je pri FIHO našel nelegalne posle in nelegalno delitev materialnih sredstev.

In mimogrede Nace Kovač je predsednik komisije FIHO, ki je delila sredstva neprofitnim organizacijam, kar je KONFLIKT INTERESOV, saj je on tudi predsednik organizacije ŠENT, torej je poskrbel, da največ sredstev gre njegovi neprofitni organizaciji. Obenem je omenjeni Nace Kovač tudi predsednik MHE – Mental Health Europe. Tip je predsednik neprofitnega društva, je v komisiji slovenske krovne organizacije za delitev državnih davkoplačevalskih sredstev neprofitnim organizacija mentalnega zdravja in še predsednik Evropske krovne organizacije za delitev davkoplačevalskega denarja neprofitnim organizacijam na področju mentalnega zdravja.

Torej se je prerinil ISTOČASNO k trem koritom za črpanje davkoplačevalskega denarja, kar je konflikt interesov in s tem sum korupcije in osebnega materialnega okoriščanja in to na koži pacientov in uporabnikov storitev mentalnega zdravja, kar lahko označim za podlost.

Evo toliko v info.
Prijavljen

Rock&Roll
vostro1
gost
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 12. november 2009 ura: 19:35 »

Jaz samo sprašujem ali je kaj možnosti da se takega človeka prijavi kosovi komisiji ker več kot očitno je
 kako se razporeja ta denar,ki pa mislim da pripada tudi DAMOVCEM.....
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 12. november 2009 ura: 19:48 »

Sem te dni brala tole o FIHO:
http://www.zurnal24.si/novice/v-fihu-delajo-po-domace-148679
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
DAMa
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.839

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 12. november 2009 ura: 21:40 »

Jaz mislim, da so se preprosto zmotili, ker nas slabo poznajo. In sem prepričana, da nam bodo po ugovoru kljub vsemu dodelili sredstva. Držimo pesti!!  oki
Prijavljen

Pogum potrebujemo, da vstanemo in spregovorimo; prav tako pa ga potrebujemo, da sedemo in poslušamo.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #4 dne:: petek, 13. november 2009 ura: 08:41 »

Držim pesti  oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Atlantis
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 8

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 16. november 2009 ura: 03:37 »

Moje osebno mnenje je da si drustvo DAM zasluzi delez davkoplacevalskega denarja. Saj je v tem modernem stilu zivljenja vedno vec stresnih situacij ki lahko vodijo do anksioznih motenj.
Drustvo DAM predstavlja oazo sredi puscave. In iz tega blodenja po neprehodnem terenu, izgbuljenosti in obcutka osamljenosti, ljudi pricaka nov vir upanja in radosti. Niso vec sami. Tu prav res ljudje lahko najdejo nek vodnjak, kjer so zbrani ostali ''izgbubljeni'' popotniki. Tu spoznajo da si lahko delijo izkusnje in skupaj najdejo pot iz zacaranega kroga.
V casu mojega studija psihologije sem spoznal, da ze sam pogovor in realizacija problema predstavlja zelo velik korak k odpravi razlicnih motenj v nasem vsakodnevnem delovanju. In ravno to ta drustvo tudi nudi.

Veliko uspeha vam zelim pri nadaljnem vodenju vasega drustva.

Andrej

Prijavljen
DAMa
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.839

« Odgovori #6 dne:: torek, 17. november 2009 ura: 12:47 »

Andrej, hvala ti za tako lepe besede!  rozicodam
Prijavljen

Pogum potrebujemo, da vstanemo in spregovorimo; prav tako pa ga potrebujemo, da sedemo in poslušamo.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar