FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 02. maj 2026 ura: 00:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kako se izogniti spolnim težavam pri zdravljenju depresije  (Prebrano 1760 krat)
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.087

I'm not lost, just undiscovered.

« dne:: sreda, 11. november 2009 ura: 07:53 »

Težave v spolnosti so pogoste spremljevalke depresije. Vzrok je lahko bolezen sama, zelo pogosto pa so za upad želje po spolnosti, nezmožnost doseganja orgazma ali erekcije krivi učinki zdravil, tj. antidepresivov. »O tem veliko premalo govorimo,« je na rednem sestanku Slovenskega združenja psihiatrov poudaril prof. Angel L.

Več na naslednji povezavi --->>>
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
vostro1
gost
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 12. november 2009 ura: 10:18 »

Ja seveda o spolnosti se res bolj malo govori...ampak zato je kriva naša družba ki tistega ki malo bolj na glas govori o tem takoj razglasijo za perverzneža ali spolnega iztirjenca.
 pa čeprav seksa večina ljudi in v tem tudi uživa....
Prijavljen
martinca
gost
« Odgovori #2 dne:: sobota, 21. november 2009 ura: 15:10 »

je kriva naša družba ki tistega ki malo bolj na glas govori o tem takoj razglasijo za perverzneža ali spolnega iztirjenca.
 pa čeprav seksa večina ljudi

Večina ja, jaz ne in še marsikdo ne. Če pa na vprašanje o zvezi upam po resnici tako tudi odgovoriti, potem pa sem debelo ogledana in spoznana za čudakinjo. Kot da bi bla sama kriva al kaj, če mi 'tisto ne dela'. To je način moje provokacije, da povem še tudi, da "mi ne dela".

Ker , narodu je to bolj čudno kot pa kurbanje, žal tako pač je. Pa še vsi ti pritiski in propaganda za seks, pa zdrav seks pa varen seks pa tak in onaki seks pa ni čudno, da pride do hudih strahov v zvezi z bližino in do zakompleksanosti, da se čutiš neizkušen kot kakšen izmeček od družbe  Shocked 
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar