FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 26. julij 2026 ura: 11:01

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Pravijo da sem robot  (Prebrano 6133 krat)
taja1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 286

« Odgovori #20 dne:: sreda, 23. september 2009 ura: 16:46 »

aha, zdaj sme kriv se zato da je sestri bed v lajfu in depresijo zganja? Sad

ha ha ha (kako si to negativno sprejel)... sesmejem, skoz že pišem o odgovornosti, odrasli smo sami odgovorni zase, za svoje življenje, za svoje preživetje...odgovoren si samo zase in za svoje življenje. Sestra za svoje, oče pa za svoje.

Vprašanje je pa bilo o pomoči in tvoj dvom med sebičnostjo in pomočjo, zato sem napisala svoje razmišljanje o tem, ali gre res za pomoč ali ne.

Sestra lahko zganja, kar želi, pa ti ne moreš bit odgovoren za to, a ji ti praviš, depresiraj, al pa ne depresiraj, pa ona tako je?
Prijavljen
Spovednik
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 15

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 24. september 2009 ura: 10:23 »

ma ne ampak se mi je ze rezala z razlogom da je ne maram in da jo mamo vsi za butasto in whatnot.
Prijavljen
taja1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 286

« Odgovori #22 dne:: petek, 25. september 2009 ura: 22:08 »

ma ne ampak se mi je ze rezala z razlogom da je ne maram in da jo mamo vsi za butasto in whatnot.

Pogovori se z njo...morda njeni občutki niso tako zelo mimo...
Prijavljen
Spovednik
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #23 dne:: torek, 29. september 2009 ura: 16:56 »

verjemi, da sem imel ze nesteto pogovorov, in sam ne vem vec, kaj naredit. ne zapostavljam je, ne dajem ji vtisa, da je butasta, in ne nazadnje, njen brat sem, ne pa njen fotr. ni moja odgovornost njeno blagostanje, ona pa se obnasa, kot da je.
Prijavljen
Spovednik
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 05. oktober 2009 ura: 23:33 »

bah. vse skupaj je brez smisla.
hvala da ste me poslusali.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #25 dne:: torek, 06. oktober 2009 ura: 06:15 »

bah. vse skupaj je brez smisla.

kakor vzameš...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Dantalion
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 81

« Odgovori #26 dne:: sreda, 07. oktober 2009 ura: 18:16 »

...
...dopovedujeta, da sem postal nek hladen robot brez vsakih ciustev. da nisem nicesar vesel, da nisem nikoli zalesten, da ne odreagiram na nic, amapk hocem biti samo prekleto racionalen.
...da nikoli nocem da mi kdo pomaga...
...

Tale tvoj post je sicer že precej star, vendar mi je padel v oči zaradi zgoraj navedenih stvari. Namreč, iz konteksta sem vzel le tiste stvari, ki nekako veljajo tudi zame. Čeprav meni tega nihče ne dopoveduje, sam vem, pri čem sem - dokaj apatičen (z redkimi izjemami). Pretežni del stvari v svojem življenju jemljem s precejšnjo mero racionalnosti. Tudi sam vedno rad priskočim na pomoč (kdor pač to pomoč potrebuje) ali pa napravim kako preprosto stvar, s to razliko, da jaz nikoli ne "šizim", ker te pomoči ne dobim povrnjene. To pa preprosto zaradi tega, ker od nobenega ničesar ne pričakujem. Jasno, če mi kdo kaj lepega naredi, pove, whatever, mi je zelo prijetno in znam to tudi pokazati ter se na primeren način zahvaliti ali oddolžiti.

Moram pa priznati, da so tvoje razmere precej bolj... Ne vem, kako naj rečem - precej bolj "težke" od mojih, zato upam, da ne boš tega jemal kot neko poistovetenje s tvojimi težavami, ker to ni bil moj namen. Želel sem le zapisati nekatere stvari, v katerih pa sva si (vsaj malo) podobna.

Vsekakor pa ti želim srečno pri nadaljnjem krmarjenju med čermi; vidim, da znaš pop......, kadar je treba in se ti je to v dobršni meri očitno splačalo, pa vseeno - po pameti! oki
Prijavljen

Who are you to question my sincerity?
Groucho
gost
« Odgovori #27 dne:: nedelja, 21. februar 2010 ura: 17:41 »

Dober dan Spovednik

Alli so se medtem "vremena zjasnila"?
Morda pozitivne spremembe v vaših odnosih?

Pozdrav
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar