Dober.
Tvoj strah pred boleznijo ti je očitno sprožil vse telesne težave.
Zdaj ko si se prepričal, da nimaš spolne bolezni, bi se moral naučiti sprostiti, sam. S športom, s kolegi, v družbi, redno.
Ali te je nespečnost minila ?
To kar pa opisuješ, jutranja driska,
razdražljivo črevo, iritabilni kolum, mine samo od sebe sčasoma, a večinoma ne kmalu.
Da bi lahko znova ZAUPAL, da je dotikanje varno, ti sama priporočam, da greš na običajno masažo na kakšnem bazenu, recimo delno masažo hrbta pri kakšnem moškem maserju, nato pa pri ženski maserki, ampak ne erotično.
In plavaj in na masažo in tako, kot ti je všeč.
V zvezi z AD mislim, da se jih vse prehitro predpisuje. Vsi imamo strese v življenju in vendar nekateri rešujejo stvari tako, da zgrabijo bika za roge. Pojdi ponovno na navadno masažo, zato da boš videl, da se nimaš česa bati in da dotik NI ogrožujoč.
Glede na to, da si dobro vedel, da si zaščiten in nisi mogel zboleti, je ta dogodek očitno bil samo sprožilec tega, kar je v tebi že od prej in je čakalo, da najde pravi izgovor - in ta masaža je bila pripraven izgovor tvoje psihe za izbruh tipične anksioznosti z značilnimi pridruženimi prebavnimi motnjami in nespečnostjo.
Morda je vse skuaj samo začasno in ker si postal anksiozen, se moraš zdaj naučiti vsak ZAPLET reševati sproti, vedno ko se kaj pojavi in to tako, da zaplete in fobije SPROTI rešuješ, vedno, ko boš našel nelogično paničnost pri sebi.
Če vidiš, da se bojiš drugih ljudi in dotikanja, čeprav veš, da ne morejo škoditi, saj si bil zaščiten, bi mogoče obiskoval psihoterapijo zaradi tega, očitno težko deliš sebe z drugimi. Kolega po krivici obsojaš, tako da tko dober spet nisi in zato meni tvoj nick pove to, kar bi ti rad bil - dober - delil z drugimi, razumevajoč, mehek, mogoče preobčutljiv.
Toda neke meje in razumnost v sprejemanju stvari pa si kljub svoji (tudi glede na nick) večji sočutnosti, čustvenosti, očitno tudi občutljivosti, moraš sam izboriti . Na svetu sta dvoje ljudi, pravijo : globoko čuteči (prečustveni) in trezno misleči (razumni). Daj si že razumsko dopovej, da je iracionalno bati se posledic masaže glede na teste.
Na splošno ti trenutno manjka sproščenega pogleda na svet in miru in je ob tem dogodku pač počilo...
Mislim pa tudi, da ne gre le za problem strahu bolezni pred tabo, glede na tvojo labilnost to res prednjači. Pač pa gre pri tebi za grozen strah pred izgubo nadzora. In ko si bil na masažni mizi, nisi imel nadzora.
Poslušaj. Zdaj ko si se bremena rešil in ne hodiš več na masažo, enostavno nisi "prišel k sebi" in težko verjameš, da je nevarnost deljenja samega sebe, prepustitve nadzoru nad seboj in svojim telesom drugemu MIMO.
Zato je tvoje telo še vedno v opreznosti. To pa ti vrača s stalno pripravljenostjo na beg, s stalno nemočjo, s stalnim občutkom ogroženosti.
Ko se boš zavedel, da sam odločaš o sebi in da ti nihče ne more nič in da te nihče ne more v nič prisilit, te bojo toliko prej minili tudi telesni simptomi.
Zbudi se, masaže je konec in ti si na varnem

Kar se tiče razdražljivega črevesa in izpuščajev, pa bi jaz na tvojem mestu šla na test parazite (rabiš en sam vzorec blata) in na teste za kožne alergije (tisto ko ti dajo nekih 20 vzorcev), samo zato, da izključiš realni telesni vzrok. To ima ogromno ljudi in s tem se mirno živi, je pa ozdravljivo. Ali pa vsaj ublažiti boš znal, če boš vedel za vzrok.
Probleme REŠEVATI sproti, ne pa jih nalagat in ne toliko dajat na AD. Naj povem, da sem sama bolehala za bolnim kolenom in hkratno zaradi nespečnosti zaradi težav v družini bila na AD. Zaradi tega AD mi
splošna zdravnica ni verjela, da me res kaj boli in me ni hotela dati na preiskave, češ da je pri meni vse psihično in da ko bom premagala anksioznost in depresijo, da bojo minile tudi telesne bolečine. A jaz pa trpela .. In ko me je en drug zdravnik le poslal na MRI kolena, so mi odkrili cisto in sedaj čakam na operacijo.
HOčem reči, včasih je VSE organsko in AD NE BO NIČ REŠIL

, npr. razrast glivice Candide v telesu , res je sprožilec stres - toda tudi za Candido so zdravila - protiglivična zdravila

A se jih ne predpiše prepogosto, ker lakho okvarjajo jetra, bolje se je odreči sladkemu, če ti jo najdejo v vzorcu blata.
Skratka, naredi preiskave tvojega telesa, zato da izključiš ali potrdiš organske vzroke težav (mislim da so pri tebi organski, ker vse pa NI psiha, psiha je samo sprožilec ) in šele nato se zdravi z AD, vsekakor pa pomoč prijatlov, družba, zabava
Človek je oboje - duh in telo - in danes m zelo jezi, da se iz vseh ljudi dela duševne bolnike in se čist vse pripisuje psihi, medtem ko se na telo pozablja. Tud telo ima okvare, dokazane. In se realnih bolečin, drisk in nespečnosti, ne more pripisati hipohondriji, ampak realni telesni težavi- driska npr. neravnovesje mlečnokislinskih bakterij v črevesju.
Sem pristaš starodobne teorije, ki se je uporabljala zadnjih 40 let in danes ni več zaželjena in sicer, da živčen človek potrebuje telesno pomiritev in da ena dobra kura z apaurini pomaga veliko bolj kot današanje moderno predpisovanje AD, ki se jih ni še nhče rešil, saj se ljudje zdravijo z njimi doživljnejsko in si okvarjajo jetra , DNK, gene in vse in ki ob odtegnitvi povzročajo jok in hudo poslabšanje vseh telesnih simptomov ali vrnitev telesnih simptomov, da mora zdravnik ponovno predpisat AD in to je začaran krog...