FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 17:28

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: izhod iz pekla  (Prebrano 5080 krat)
vista66
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 297

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 22. oktober 2009 ura: 10:36 »

Hvala za odgovore in vzpodbudne besede.... Lepo je biti tu. Smiley Kar se tiče psihoterapije vem, da jo rabim, sva se z zdravnico že menile o tem, imam pa najprej še obisk pri kliničnem psihologu... Psihoterapija je več ali manj samoplačniška, če se ne motim in če je tako bom še mogla nekaj časa počakat... Glede šole pa bom mogla stisnit zobe, vse skupaj je še malo težje, ker se me zadnje čase pred izpiti loteva strah, ki je tako velik, da se na koncu kljub učenju raje odjavim od izpita, kot pa da bi ga šla delat...  seznojim Ampak hvala Arwen Coprnica za take besede, me kar motivirajo... Pa telovadit bo treba... Počasi... Hvala!!!

Objem!   rozicodam

Hi Anejči!

Nisem še prebrala tvoje teme do konca, glede plačevanja psihoterapije bi želela samo nekaj reči. Nam Mariborčanom brezplačno psihoterapijo omogoča mestni proračun. Preko mestnih svetnikov si lahko tudi druge občine priborite plačilo tovrstnih storitev. Pa pri nekaterih se mi zdi, da je na napotnico. Jasna Krump recimo v Mariboru, sam ne vem, če ni to spet samo za Mariborčane.
Prijavljen
vista66
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 297

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 22. oktober 2009 ura: 10:43 »

Katastrofa, kaj sem danes naredila... Še sama sebi ne morem verjeti... Bila sem v službi, čeprav sem se spravila tja s veliko veliko muko in potem po eni uri pol kolikor sem bila tam, sem rekla, da več ne morem delat... Pa sem šla... Sicer gre za študentsko delo ampak vseeno... Ker enostavno več ne zmorem prenašati norčevanja, dobesedno norčevanja... Preveč sem se trudila, preveč vsega sem vložila v to delo, ampak očitno sem delala sizifovo delo... In sedaj sem tukaj, sama s sabo in ne vem kaj bi... Vem samo, da hudo, hudo boli...

Mačka, midve sva precej na istem. Jaz sem tudi eno službo odpovedala, ker sem samo še jokala, ker se nisem mogla postaviti zase. Sedaj vem, da bi že od začetka ravnala drugače, v tistem trenutku pa so mi svetovali (osebna zdravnica in psihiatrinja) in je bilo za mene...pravim za mene...za tebe ne vem..da je najbolje, da grem stran. Tisti dan sem sicer vzela eno tabletko apaurina, a moje težave so čudežno izginile, ko nisem več rabla iti v tisti pekel. Nisem se zmogla boriti, razlagati, postaviti zase.

Nekaj me zafrkava pisanje, skače mi post gor in dol pri vsaki črki. Tebi svetujem obisk pri osebni zdravnici, v službo pa napišeš email, da si zdravstveno nesposobna, bolna...pa moj telefon imaš..orodje za pomoč v takih situacijah je meddrugim tudi telefon. Pa počitek, pa pisanje sem...karkoli ti ustreza. Se opravičujem za napake, če sem naredila kakšne, sploh ne vidim, kaj pišem.

Drži se..najprej se umiri, potem bo pa čas za razmislek.
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar