FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 23. april 2026 ura: 19:56

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Preveč vsega, da bi spadalo pod eno samo temo...  (Prebrano 7549 krat)
broken
gost
« Odgovori #20 dne:: sobota, 21. junij 2008 ura: 23:08 »

nwm kaj ti svetovat kr sm sama totaln u podnu ampk usen..res je kr mau "odresiln" brt neki v cemer se tut sama najdem pr ksnih stvareh..in te tok stekam..nwm punca en dan nm bo usem bols mocno upam u to rozicodam uso sreco Kiss
broken
Prijavljen
lullaby
gost
« Odgovori #21 dne:: sobota, 05. julij 2008 ura: 21:17 »

Ja svetovati je res težko, še posebej, če je stanje tako zaradi same situacije...
Sem mislila, da mi ne bo potrebno več pisati pa moram... Ko se učim za izpite, si ničesar ne zapomnim in opažam občutek "lebdenja", česar se bojim. Kot, da bi hotela zbežati...in ko se "vrnem" nazaj me zadane šok; začnem se tresti ipd. Resnično ne vem kaj naj naredim. Prijavit sem se šla na zavod za zaposlovanje ampak vem, da sem sposobna narediti fax samo, če ne bi bila taka situacija kot je. Vse je narobe. Prepisovat se nekam pa tudi ne bo najboljša rešitev,ker bo spet vse na novo; ljudje, snov, okolje... Ne vem, če naj grem na obalo (izola) in tako "ubežim" razmeram doma. Mama mi vsak dan zabičuje, da me bo ju3 vrgla na cesto, če ne bom začela prinašati denarja v hišo. Sploh jo ne zanima, da trpim; ko sem ji povedala, da mi čisto malo manjka, da končam vse skupaj me je še spodbujala. Pod takim pritiskom naj se učim. Že odkar delam (od 14. ega leta) dajem denar ona pa to zaničuje, češ, da je samoumevno. Res mi je hudo in mislim, da je zdaj res...konec. Borim se za vsako minuto.
Prosim za nasvet.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #22 dne:: ponedeljek, 07. julij 2008 ura: 07:29 »

lullaby, če je le možno, takoj si najdi lastno stanovanje in se odseli stran od teh uničujočih odnosov ter si poišči strokovno pomoč. To je moj nasvet.

objem
arwen
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
lullaby
gost
« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 07. julij 2008 ura: 21:13 »

Hehe.  Nekje bo že boljše. Samo ne v tem času. Hvala vsem. Adijo.
+ closedeyes+

Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #24 dne:: sreda, 09. julij 2008 ura: 10:21 »

lullaby, kakšno je počutje danes?  Smiley
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
OLJA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 483

« Odgovori #25 dne:: petek, 08. avgust 2008 ura: 13:19 »

lulaby - Ko si čisto natleh se vedno v daljavi pokaže lučka upanja. Tu na forumu imaš same prijatelje zato bodi močna in izkašlaj se, ker to zelo pomaga. Boš videla vse bo še OK!!!!!!!   OLJA oki
Prijavljen

OLJA
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar