FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 14:03

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: soc. fobija...?  (Prebrano 6470 krat)
pupyka
gost
« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 17. avgust 2009 ura: 07:28 »

In kako se ti spopadaš z tem? Jaz bom za začetek probala z temi posnetki pa bomo videli kako bo.
Prijavljen
Betka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 482

« Odgovori #21 dne:: torek, 18. avgust 2009 ura: 17:26 »

Hja, spopadam se na različne načine. Probala sem že marsikaj, zadnje čase si pomagam z meditacijo in mi kar uspeva. Sicer pa je vedno potrebna vztrajnost (ampak, če se nič ne premakne, jo meni hitro zmanjka). ojoj
Upam, da ti bo uspelo! Sama se zavestno borim s socialno fobijo že kakšno leto (zdravila, psihoterapija, delo na sebi) in sem se rešila vsaj enega velikega strahu, postala samozavestnejša in bolj prijazna do sebe. Veliko me še čaka, ker občasno zaspim na lovorikah. Ampak se zelo želim spremeniti, ker se nočem počutiti tako grozno in bedno.....samo od sebe pa se ne premakne čisto NIČ. Nekaterim uspe prej, drugim kasneje, najti moraš pot, ki je primerna zate osebno.

Pozdravček
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar