FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 03. junij 2026 ura: 15:32

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 4 [5] 6   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Rabim pomoč!  (Prebrano 35674 krat)
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 68

« Odgovori #80 dne:: nedelja, 16. avgust 2009 ura: 12:39 »

jp jaz tudi in upam da že 1x premagam te ovire
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #81 dne:: ponedeljek, 17. avgust 2009 ura: 07:03 »

držim pesti zate  oki; pa poročaj, kako in kaj, prav?  rozicodam
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #82 dne:: ponedeljek, 17. avgust 2009 ura: 20:28 »

bom obljubim! Smiley
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #83 dne:: ponedeljek, 21. september 2009 ura: 15:15 »

evo danes mam prvič psihoterpaijo....kak je blo vam javim zvečer lp
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #84 dne:: sreda, 23. september 2009 ura: 11:11 »

Samurai!  rozicodam

Kako je bilo kaj na psihoterapiji? En lep pozdravček in poročaj nam kaj.  rozicodam

Janja
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #85 dne:: sreda, 23. september 2009 ura: 14:36 »

Imela sva kao uvod v terapijo...minilo je dosti prej kot pa pregledi 1x na mesec.. ostalo pa je blo nekak isto kot ponavadi...pogovori o različnih stvareh....doktor še mi je rekel da je pač namen da večinoma jaz govorim on pa posluša...itd...ni blo tak slabo Smiley
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #86 dne:: sreda, 23. september 2009 ura: 22:08 »

Samurai!  rozicodam

Me veseli zate in držim pesti še za naprej. Drži se, in če boš želel, še kaj napiši.  rozicodam
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #87 dne:: ponedeljek, 28. september 2009 ura: 11:10 »

..ni blo tak slabo Smiley

super  oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #88 dne:: ponedeljek, 28. september 2009 ura: 15:57 »

Samurai!  rozicodam

Me veseli zate in držim pesti še za naprej. Drži se, in če boš želel, še kaj napiši.  rozicodam
seveda...po naslednjem obisku se spet javim  Smiley....moram pa še dodat...da sem v času počitnic...se zelo spremenil....in mam dosti lepšo sliko o živlenju....dost mi je lažje...in bolše se res počutim...slika se je spremenila za 100%....še vedno me par stvari muči,ki pa jih poskušam rešiti Smiley....mislim da mi bo uspelo Smiley
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #89 dne:: torek, 29. september 2009 ura: 06:49 »

to je pa lepo slišat  clap, super, bravo  oki me veseli zate  rozicodam
Prijavljen

Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #90 dne:: ponedeljek, 12. oktober 2009 ura: 22:59 »

evo spet malo padec:)....od kar sem prenehal s tabletami....sem postal spet bolj agresiven....začel sem spet hoditi ven...mislil sem da bo vse ql...sam ni te možnosti...vedno se najde nek idijot in išče probleme jaz pa se tudi nemorem zadržati:S....ni mi pa več za zdravila...ker če mi to agresivnost zavira(ki jo rabim po eni strani...saj ljudje sploh več ničesar ne cenijo in ne spoštujejo samo to če koga "razbiješ"...in iščejo konflikte...pa se samo s tem lahko zabranim...da sem po tem kao "primeren" za druženje kao ql Smiley )....in bojim se da bom spet zgubil vse prijatelje kot se mi je to nekoč zgodilo zaradi svojih agresvnih izpadov...nevem če sem to že kje omenil a jaz sem začel psihijatra obiskovati zaradi velikih problemov z agresivnostjo...mogoče nisem ker se tega sramujem...doktor mi je rekel...da je pač to moja narava in moj temparament..in da bo to vedno prisotno vendar se ga morem naučiti nekakor obladovati...nevem kaj naj naredim, kaj mi vi svetujete?
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #91 dne:: torek, 13. oktober 2009 ura: 06:19 »

....od kar sem prenehal s tabletami...

ker?  unsure
Prijavljen

Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #92 dne:: torek, 13. oktober 2009 ura: 15:37 »

....od kar sem prenehal s tabletami...

ker?  unsure
zaradi stranskih učinkov...ki jih zdaj več ni....pa mislim da mi tudi bolj pomaga ta pogovor kot tablete...naj grem nazaj na zdravila?
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #93 dne:: torek, 13. oktober 2009 ura: 22:33 »

Samurai! rozicodam

Kaj pa pravi na vse to tvoj psihoterapevt?
Drugače pa sem mnenja, da surove agresivnosti ne potrebujemo, potrebujemo visoko samopodobo in samospoštovanje, tudi odločnost, agresivnosti pa ne. Vse namreč lahko dosežemo z odločnim in samozavestnim nastopom. Če tega nimaš, se moraš tega naučiti. Nisi namreč edini, tudi jaz se tega učim.
Odpri to temo naslednjič, ko boš spet pri psihoterapevtu. Zelo je namreč pomembno, da te postopoma nauči, kako brzdati agresijo in kako na zdrav način sprostiti jezo. Saj jeza sama po sebi ni negativno čustvo, če jo znamo na pravilen način sprostiti. Dobro pa bi bilo tudi poiskati vzroke jeze.

Držim pesti zate! rozicodam
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #94 dne:: sreda, 14. oktober 2009 ura: 06:04 »

zaradi stranskih učinkov...

saj veš, da po določenem času večina teh izzveni? navadno so prisotni dober mesec, seveda odvisno od posameznika do posameznika; ta čas je pač treba nekako preživet...
Prijavljen

Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #95 dne:: sreda, 14. oktober 2009 ura: 06:12 »

zaradi stranskih učinkov...

saj veš, da po določenem času večina teh izzveni? navadno so prisotni dober mesec, seveda odvisno od posameznika do posameznika; ta čas je pač treba nekako preživet...
aha...saj z doktorjem sva se zmenila da zdaj poskusno 1 mesec(mislim da je zdaj že več) brez zdravil potem pa ko bom se odločil greva spet nazaj, mislim pa da sem iz tiste svoje najhujše krize res prilezel ven vedno sem bliže tistemu staremu jazu, samo tisto ni bil tapravi zaradi številnih kompleksov ki jih morem razrešiti s pomočjo psihoterapevta in zdravil Smiley
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #96 dne:: sreda, 14. oktober 2009 ura: 06:42 »

Držim pesti zate in predlagam, da si iskren v pogovorih in potem se tako spotoma pokaže, kako in kaj...

Objem  rozicodam
Prijavljen

Janja
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #97 dne:: sreda, 14. oktober 2009 ura: 13:12 »

Samurai! rozicodam

Se kar strinjam s tistim, kar ti je napisala Arwen. Držim pesti zate! rozicodam
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #98 dne:: sreda, 14. oktober 2009 ura: 16:39 »

Ok hvala vama....se javim spet po terapiji da povem kako in kaj...danes je spet malo lepši dan Smiley
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #99 dne:: četrtek, 15. oktober 2009 ura: 06:20 »

javi se pa le rozicodam , pa lahko tudi že kaj prej, da vidimo, kako je s tabo  Smiley
Prijavljen

Strani: 1 2 3 4 [5] 6   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar