HisTer
|
|
« Odgovori #20 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 17:45 » |
|
Čapa e torna ... Objvaljeno tudi na www.nebojse.si --->>>S poslastico, sliko Andreja in Slavka Ivančiča med pogovorom o glasbi iz mojega arhiva.
|
|
|
Prijavljen
|
Rock&Roll
|
|
|
nicole
|
|
« Odgovori #21 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 20:19 » |
|
Obnemela sem ob tako žalostni novici....Še vedno ne morem verjeti...
Sožalje vsem njegovim najdražjim.....
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Roza
Aktiven član/ica
Odsotni
Prispevki: 115
|
|
« Odgovori #22 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 22:47 » |
|
Pogreb bo v sredo 4. junija ob 16. uri na pokopališču v Kopru. Svojci želijo da se sredstva za rože nameni v nastajajoči Sklad Andreja Marušiča za proučevanje duševnega zdravja. Zelo pametno, saj bi bil verjetno vesel, da se denar nameni za to, kot pa za raznorazne kičaste rože. Sigurno je bila to njegova želja.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
HisTer
|
|
« Odgovori #23 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 23:56 » |
|
Roza, naravne rože niso nikoli kičaste, smo pa včasih kičasti ljudje. Baje je bila to Andrejeva želja, vsaj tako je povedal njegov brat. Se pa strinjam, da je bolj koristno, da se denar namenjen nakupu rož nameni za raziskave duševnega zdravja.
|
|
|
Prijavljen
|
Rock&Roll
|
|
|
Roza
Aktiven član/ica
Odsotni
Prispevki: 115
|
|
« Odgovori #24 dne:: sreda, 04. junij 2008 ura: 10:30 » |
|
Roza, naravne rože niso nikoli kičaste, smo pa včasih kičasti ljudje. Baje je bila to Andrejeva želja, vsaj tako je povedal njegov brat. Se pa strinjam, da je bolj koristno, da se denar namenjen nakupu rož nameni za raziskave duševnega zdravja. Joj, oprosti, morda sem se res nepravilno izrazila. Imaš prav, rože so lepe ( naravne), kičasto pa je tisto kar mi iz njih naredimo. Vsekakor bi rekla, da so vsi ti venci in to kar naredimo precej kičasti. Super je, čo so se tako odločili.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Dečko
gost
|
|
« Odgovori #25 dne:: sreda, 04. junij 2008 ura: 13:38 » |
|
Jaz sem zelo vesel za Sklad Andreja MArušiča in tudi sam bom prispeval finance v ta sklad.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
jazzjazz20
|
|
« Odgovori #26 dne:: sreda, 04. junij 2008 ura: 13:40 » |
|
evo...še nebo joka v kopru.... pride kdo na pogreb?
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
HisTer
|
|
« Odgovori #27 dne:: sreda, 04. junij 2008 ura: 13:43 » |
|
jazzjazz20, seveda, jaz, masi, barbra in še kdo ... Malo nas bo namočilo saj trenutno dežuje
|
|
|
Prijavljen
|
Rock&Roll
|
|
|
ozana
gost
|
|
« Odgovori #28 dne:: sreda, 04. junij 2008 ura: 18:07 » |
|
hister, vesela sem, da ste se vsaj nekateri uspeli udeleziti pogreba.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
alexx
|
|
« Odgovori #29 dne:: sreda, 04. junij 2008 ura: 18:22 » |
|
V mislih sem z vami...itaq mi ne gre iz glave že odkar sem zvedela, da ga več ni. Kot, da sem v nekem čustvenem vakumu.
|
|
« Zadnje urejanje: sreda, 04. junij 2008 ura: 19:00 od Alexx »
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
Dečko
gost
|
|
« Odgovori #30 dne:: sreda, 04. junij 2008 ura: 19:36 » |
|
V mislih sem z vami...itaq mi ne gre iz glave že odkar sem zvedela, da ga več ni. Kot, da sem v nekem čustvenem vakumu.
Bi se kar strinjal s tvojimi besedami Alexx, tudi meni ne gre in ne gre v glavo, da ga več ni med nami.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
sonček
|
|
« Odgovori #31 dne:: sreda, 04. junij 2008 ura: 19:49 » |
|
Pogreb je bil kot Andrej, nabit s čustvi, njegovo glasbo..... Naj uživa med zvezdami.....
|
|
|
Prijavljen
|
Carpe diem........ BarB
|
|
|
masi
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni
Spol:
Prispevki: 3.805
moja mačkonka Opa
|
|
« Odgovori #32 dne:: torek, 10. junij 2008 ura: 11:17 » |
|
......danes dopoldan smo se še zadnjič poslovili od Andreja na žalni seji, na kateri je svoje misli povedala v imenu društva in tudi svojem naša Koko. Najbližjim sva predali naše misli, ki smo jih napisali v poklon Andreju ter poklonili zvonček upanja-simbol našega društa, ki ga je prispevala naša Umetnica.
...v čast mi je bilo spoznati Andrejevo mamo in zdaj vem od kje ta neizmerna energija in čut za sočloveka.
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni (O.Wilde)
|
|
|
koklja
|
|
« Odgovori #33 dne:: torek, 10. junij 2008 ura: 17:38 » |
|
Ja, moram priznati, da mi je bilo zelo težko. Da se ne bi izgubila, sem brala, kakor tudi moja predhodnica. Kljub vsemu, ko sem prišla do točke, kjer sem omenila najino zadnje dopisovanje, se mi je zatresel glas in prišle so solze...na kratko, zbrala sem vso moč in s trdnim glasom prebrala do konca. Bila sem prepričana, da bom lahko trdna, samo ko vidiš svojce, njegovo sliko in se spomniš vseh dopisovanj, planov, domislic...te zvije....
Hvala za podporo Maši, Yangu....
K
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
bikica66
|
|
« Odgovori #34 dne:: torek, 10. junij 2008 ura: 18:21 » |
|
Bravo za ves trud , govor in moč s katero ste se danes še zadnjič poslovili od Andreja .
lp
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|