FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 06. junij 2026 ura: 16:45

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: tudi meni se je zgodilo  (Prebrano 2016 krat)
casper
gost
« dne:: nedelja, 08. februar 2009 ura: 13:29 »

Pozdravljeni!

Ne vem kaj bi napisala. Že kar nekaj časa obiskujem forum. Na začetku mi je zelo zelo pomagal. Nisem vedela kaj se z menoj dogaja. Nekega lepega dne sem se zbudila in lega zlomka kaj pa zdaj, nisem mogla stati pojavljati se mi je začel strah strah. ki ga nisem znala opredeliti, za povr pa še slabost. Mislila sem da bom umrla. Sledil je zdravnik in vse kar paše zdraven.... vmes sem zamenjala še osebnega zdravnika, ki pa me je napotil na vse preiskave in tudi k psihiatru na polikliniko. Med začetkom in do dne ko sem šla na polikliniko pa sem preživela prave muke  ( panični napad, slabost, mravlinci, pekoča glava.... ).
Diagnoza je padla socilna aksioznost, depresija ) Cry Zdelo se mi je da se mi je podira svet, pa je tudi to minilo. Udeležila sem se tudi vašeka srečanja za samopomoč - zelo luštna skupina clap. Dali so mi tablete cimbalta jemljem jih že od 13.12.2008. malo je že bolje!!!!
Vsak dan ko se zbudim mislim kdaj bo to minilo ali sploh bo?Huh?Huh?
Pa še eno vprašanje imam ali lahko spijem kakšen kozarček vinčka ali piva ( tablete ) ravnokar se odpravljam na smučanje.

Lep pozdravček vsem!
Prijavljen
isabela
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 135

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 08. februar 2009 ura: 13:38 »

Čav,Casper!
Kaj pa vem za alkohol,čeprav sem nova v tem,jst raje ne bi mešala alkohola s tabletami,tudi kozarček ne.Super,da greš smučati,sej bo.Pa počakaj še na kakšen komentar,na kšnega bolj izkušenega s temi stvarmi!
Vse najlepše ti želim! Smiley
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.889

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 08. februar 2009 ura: 13:44 »

Kozarček lahko. Vse kar je več pa ni priporočljivo.
Tudi v nekaterih navodilih od zdravil je napisano opozorilo glede tega.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
urssska
gost
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 08. februar 2009 ura: 13:45 »

Brez skrbi, kozarček ali dva ne bosta naredila nobene škode, več pa raje ne.  oki

Včasih dokaj hitro mine, izzveni, včasih se močno zavleče, zelo odvisno. Predvsem od stresa. Ko sprejmeš, da boš morda morala kar nekaj časa obvladovati bolezen in vidiš, da je polno življenje kljub temu povsem dosegljivo, bo manj strahu zaradi strahu, verjemi. In to je že pol poti do izboljšanja.
« Zadnje urejanje: nedelja, 08. februar 2009 ura: 13:56 od urssska » Prijavljen
casper
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« Odgovori #4 dne:: sobota, 14. februar 2009 ura: 09:48 »

Hojla!!

Najprej pozdravček in zahvala za odgovore. Na smučanju je bilo ok.
Spet ne vem kje naj začnem?Huh??? Danes ponoči je bilo za znoret, spat nisem mogla sanje so bile moreče - celo noč premetavanje gor in dol. Zjutraj sem vstala s polno glavo. To se mi dogaja že kar nekaj časa eno noč je boljše drugo slabše. Ali ima kdo z tem že izkušnje in kako si lahko pomagam??? jok

Lp in zaljubljenim lep valentinov dan Kiss
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar