FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 06. junij 2026 ura: 04:23

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: MOJA ZGODBA  (Prebrano 3125 krat)
isabela
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 135

« dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 23:02 »

Lep večer!
Tudi meni so se začele dogajati neke čudne stvari 5 let nazaj.Hitro bitje srca,čudne misli,vrtoglavice,vsakodnevni glavoboli,potem pa z vsakim dnem večji nemir,konstantna nervoza,kot da se mi bo zmešal.In valda okol zdravnikov,ker se mi je zdel,da je ziher neki z mano narobe - telesno - kakšna psiha.No,10 dni nazaj pa sem bila 2x na urgenci,kjer mi je dežurna zdravnica končno dala napotnico za psihiatra.Tam sem dobila AD (Paroxat) in ga sedaj jem 6. dan,prve dni sem mislila,da bom res znorela,je bilo še huje,zdaj je malo bolje,vendar imam pa danes res hud glavobol,sem kr neki nesproščena.Bi mi kdo povedal po kakšnem času se je vam nekako uštimalo,da ni bilo več nadležnih misli,kajti meni se motajo po glavi že takoj zjutraj,ko se zbudim - res neprijetno.Sem tudi na bolniški in me je kar malo strah iti ven,čeprav sem bila danes na 1 urnem sprehodu z mamo.
Pa vaše izkušnje,saj bo bolje,kaj ne? Sad
Prijavljen
krasendan
gost
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 23:04 »

Bo bolje...prsežm...

men je ad začel prejmat tam okol 12ega dneva jemanja...
Prijavljen
isabela
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 23:09 »

Joj,hvala za tako hiter odgovor,mi je takoj boljše,pa mam res grozn glavobol! sesmejem
Prijavljen
krasendan
gost
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 23:11 »

ja ni kej bejb...res bo bolš...sam zdržat morš...!

dobrodošla na forumu;)
Prijavljen
isabela
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 23:14 »

Hvala ti za dobrodošlico in vzpodbudne besede!!!
Prijavljen
bikica66
DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.109

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 23:23 »

Isabela dobrodošla pri nas  Smiley
Še malo izdrži in največje muke bodo počasi izvenele.Tudi mene so spremljali res hudi glavoboli,ki pa so kasneje izveneli.Bodi čimveč na zraku in poizkusi se sproščat zavestno.Ko gledaš TV daj vse štiri od sebe in lepo mirno dihaj,da vsaj malo sprostiš napete mišice .
Vse dobro ti želim  Smiley

lp
Prijavljen
isabela
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 23:39 »

Hvala,vsak nasvet je več kot dobrodošel!!
Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 957

« Odgovori #7 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 23:41 »

Dobrodošla Isabela,

ja minejo stranski, minejo. Dnevi so v krizi dolgi, drži. Zamoti se s čim bolj izi načinom, pogovori, lahkotno knjigo, sprehodom. Po nekaj tednih boš kot nova.

Drži se.
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #8 dne:: petek, 06. februar 2009 ura: 10:02 »

še par dni zdrži, pa bo  oki; meni se je nekako po 14 dneh začelo malček na bolje obračat, stranski učinki so začeli popuščat...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
isabela
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: petek, 06. februar 2009 ura: 11:40 »

Hvala vam za vaše izkušnje in hitre odgovore,bi pa tudi vprašala,če ste že pred jemanjem tablet imeli težave s temle šejkanjem,ker jst sm to pripisovala,da imam mogoče kaj s ščitnico,sladkorjem,ker se mi je kr nekako 4 leta vleklo,pa nisem vedela kaj je narobe.Seveda je bilo počutje čist na dnu,je možno da je zaradi anksioznosti,pa se tega sploh nisem zavedala,al kaj?Nekoč vem,da mi je fant rekel,da sem se med spanjem tresla,pa teh tisoč misli v glavi,ponavadi se mi vrti ena in ista pesem,ki sem jo ta dan slišala oz. kaj kar sem gledala po tv,pol pa premlevam. seznojim
Prijavljen
žana
gost
« Odgovori #10 dne:: petek, 06. februar 2009 ura: 19:36 »

Živjo isabela

Tudi sama sem imela kar precej časa težave, ter sem po 2 letih začela jemati mapron.
meni je zdravil dobro prijelo po mesecu in pol, zato ne obupaj, saj te kmalu čakajo
boljši in lepši dnevi.

Lp
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #11 dne:: petek, 06. februar 2009 ura: 21:08 »

Nekaj stranskih učinkov, kakšnih 14 dni do tri tedne, pa boš kot nova. Do takrat boš morala vzdržati. Misli na to, da bo kmalu bolje. To, da si šla na sprehod, je lahko samo pohvalno clap. Čimveč sprehodov, branje knjige ali kakšna drugačna zaposlitev, pa ti bo hitro minil čas.

Drži se, Trzinka rozicodam
Prijavljen
isabela
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #12 dne:: petek, 06. februar 2009 ura: 21:42 »

Žana in Trzinka ter vsi ostali,hvala vam za podporo v teh mučnih dnevih!!!
Prijavljen
msavic12
gost
« Odgovori #13 dne:: sobota, 07. februar 2009 ura: 17:25 »

Sej kriza bo mim netraje dolgo,pol pa delat na seb pa bo vse lepo!!!L.P. pomisli
Prijavljen
isabela
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #14 dne:: sobota, 07. februar 2009 ura: 20:03 »

Niko,tudi tebi želim čim lepše dneve,brez skrbi!!!Sej pravim,meni delajo težave vrtoglavice,kar sem tko že prej imela,šumenje v ušesih pa morasto razpoloženje,ostalo se malo umirja,ampak sej bo,je treba to čez dati!!!!
Vsem en velik pozdrav! pomezik
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar