FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 05. junij 2026 ura: 18:01

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Problem/ okaem  (Prebrano 2400 krat)
živimozdravo
gost
« dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 13:23 »

Pozdravljeni sem Žiga star sem 13 let in sem nov na formu. Odločil sem se da vam razkrijem nekaj. Že dolgo časa imam probleme, hočem da je vse natančno. Naprimer če sta televizijska pilota vsak na svojem koncu na mizi jih porovnam vzporedno da sta skupaj. Če so kovanci na kuščku jih tako razvrstim da se lepo prekrivajo drug čez drugega drugače me zelo moti. V šoli k imam na mizi zvezke in puščico me moti če miza ni lepo poravnana in če zvezki niso lepo razporejeni in puščica lepo obrnjena proti meni( natančno). Imam še podobne probleme da morm postlati pojsteljo ali poravnati kovter na sedežni. Ta problem staršem nism zaupal več kot 3 leta. Točno danes pa sem zjutraj gledal ponovitev oddaje PREVERJENO in ugotovil da ima ta problem tuti nekaj ljudi. Zato sm tudi to povedal staršem, ki so rekli naj se malo pozanimam tukaj, ker je bila na TV izpisan link te strani. Kaj naj naredim mi lahko kdo pomaga čeprav ni še tako hudo ne delam to vedno delam pa kar pogosto. Prosim za nasvete .  jok
Prijavljen
urssska
gost
« Odgovori #1 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 13:25 »

Bravo, zelo dobro, da si povedal staršem. To je prva stvar. Dobrodošel na forumu, tu boš našel marsikaj. Če ti stvar predstavlja hud problem, iz zapisanega se tako zdi, se čimprej naroči pri zdravniku. Ne rabiš se nič bat, to ni nič takšnega. Pa le pogumno naprej, največje možnosti za popolno izboljšanje so na začetku.  oki
« Zadnje urejanje: sreda, 28. januar 2009 ura: 13:30 od urssska » Prijavljen
živimozdravo
gost
« Odgovori #2 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 13:38 »

hvala Smiley za spodbujanje rekel bom staršem da gremo k zdravniku ker drugače me to še ne obremenjuje tako le na čase, zato je bolj ozdravljivo. oki
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.216

« Odgovori #3 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 13:50 »

Tako se govori.  oki Iz srca dobrodošel mladi prijatelj. Grin
Prijavljen

alexx Afro 
urssska
gost
« Odgovori #4 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 13:56 »

A ni res? Toliko ljudi ima strah in predsodke do zdravljenja, pa se najdejo tudi mlajši, ki so lahko samo za zgled.  Smiley
Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 957

« Odgovori #5 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 20:42 »

Žiga pozdravljen in dobrodošel. Korajžen pob si in to me zelo veseli. Res fino, da imaš s starši lep odnos in, da si jim povedal, kaj te teži.  Mislim, da boste s starši našli primerno terapijo zate.

Oglasi se še in piši kako ti gre.
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #6 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 21:34 »

Pozdravljen Žiga!

Pogumen fant si, ker si spregovoril o svoji motnji. To, da si se pogovoril s staršema je pravilno clap. Sedaj se pa še skupaj odpravite k zdravniku in se tam pomenite kako in kaj, ni nič hudega.

Trzinka oki
Prijavljen
živimozdravo
gost
« Odgovori #7 dne:: sobota, 31. januar 2009 ura: 16:29 »

Hvala vsem za spodbudo starši smo se včeraj odpravili k zdravniku, rekel je da to ni kriza in da lahko samo počakamo kaj bo iz tega. Rekel je naj si to izbijem iz glave in če je pač ena stvar taka nej pa bo, da ne morm nanjo vplivati. Borim se proti problemu in zaenkrat mi gre kar dobro in optimistočno gledam na to, zato upam da mi bo uspelo to preagati. Pri tem me spodbujajo tudi sošolci  Embarrassed
hvala vsem res prijazni ljudje rozicodam
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #8 dne:: sobota, 31. januar 2009 ura: 23:28 »

Žiga clap clap clap, kar tako naprej. Starša te tudi razumeta in to je super. Kadar boš imel težave, se kar njima zaupaj, ker ti lahko pomagata in te podpirata wav

Pozdravček rozicodam
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar