FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 06. junij 2026 ura: 20:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 4 [5]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: KAJ NAJ NAREDIM  (Prebrano 19755 krat)
belami
gost
« Odgovori #80 dne:: ponedeljek, 02. februar 2009 ura: 20:22 »

zdaj je hudo, ampak bo boljše. poskusi si poiskati strokovno pomoč, preberi si kakšno knjigo o tem, potem ti ne bo vse tako tuje in boš videla da nisi sama v tem. zdaj ti je hudo, ampak počasi korak za korakom, postopoma, bo verjetno boljše, poskusi to verjet, potrudi se. z mano je blo tudi tako, da sem mislila da se mi bo zmešalo, ampak zdaj je boljše. rozicodam
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 02. februar 2009 ura: 21:02 od belami » Prijavljen
belami
gost
« Odgovori #81 dne:: ponedeljek, 02. februar 2009 ura: 20:36 »

če želiš vem za dve knjigi o vsiljivih mislih z napotki kako si pomagati sam. sporoči če želiš vedeti.  lahko si ogledaš kakšen film na to temo, enega tudi poznam. moraš se zavedati tega, da vse te vsiljive misli so neresnične. in če jih imaš, nisi nič slaba oseba ali čudna in ne vem kaj še. poskusi jih ločit od sebe. v teh knjigah pravijo tudi da se ne smeš tem mislim preveč upirat, priporočajo da se jim prepustiš in počasi potem grejo proč. tako pravijo, upam da je res tako. poskusi kaj prebrat in boš videla kaj paša k tebi in kaj ne. mislim da ti bi to pomagalo. želim ti vse dobro  rozicodam
pa še to: iz lastnih izkušenj ti svetujem pogovor s strokovno osebo, ki ti bo razložila zakaj se ti to dogaja, kaj to pomeni in kako si pomagati. mogoče kakšen psiholog...
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 02. februar 2009 ura: 20:40 od belami » Prijavljen
LUČKA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 171

« Odgovori #82 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 14:36 »

čao,mene tud še vedno obiščejo vsiljivke,v smislu,da bom komu od bližnjih kaj naredila,kakšen dan je ok ali pa par dni pol pa spet pridejo,ali to sploh kdaj čist izzveni,jem 1,5tbl cipralexa 6.teden in imam dva meseca starega otroka,res je včasih je težko,rabim malo  vzpodbude,včasih se mi zdi,da ne bo nikoli konec,s to drugo epizodo se borim že iz časa nosečnosti,tam nekje 7 mesecev,počasi mam že dosti.rada bi ponovno zaživela,a je to ozdravljivo?
Prijavljen
Koki
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 304

« Odgovori #83 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 15:23 »

Lučka, za okm potrebuješ visoke doze zdravil, tako mi je povedala dr. dernovškova. Jaz jem asentro 500 mg in kventiax 800 mg in šele po 1 mesecu jemanja tako visoke doze je šlo na bolje. Kateremu zdravniku pa ti hodiš?
Prijavljen
belami
gost
« Odgovori #84 dne:: petek, 06. februar 2009 ura: 13:36 »

ja težko je z vsem tem, jst tud ne vem kdaj bo konc tega. samo upam na boljše...
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #85 dne:: petek, 06. februar 2009 ura: 15:11 »

Bo bolš brez skrbi. So slabi pa dobri dnevi ampak, v letih ti pa počas uspe premagat to.
Prijavljen
Strani: 1 2 3 4 [5]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar