FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 05. junij 2026 ura: 16:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: SKOK Z 2 NADSTROPJA  (Prebrano 5187 krat)
solza
gost
« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 11:37 »

Petra KEM vse pohvale tebi clap clap clap
Kot je bilo omenjeno, res je žalostno, da mora človek prestati, to kar si ti, da ugotovi, da je življenje lepo.

Kapo dol pred tabo, da si nabrala moč in se pobrala!!! wav Samo tako naprej oki

Objem od Solze
Prijavljen
petraKEM
gost
« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 11:51 »

ja hvala hvala. lahko mi rečete samo Petra uni kem zravn pomeni kemija sesmejem pač sem nori znanstvenik, no to mislim biti doktor znanosti.  Cool pomezik do tega naziva pa mam pomoje še kakih 10 let sesmejem vendar mi bo uspelo k je to moj cilj in moja želja. kot je bila želja špilat u bendu in nastopat in sm si to uresničila tako bom en dan postala dokotr znanosti pomisli
čeprau sem za nekatere že doktor tud če sem šele kemijski tehnik ma moja psihjatrinja vedno mi pravi petra drži se cilja le ta cilj te bo rešil, dokler boš videla tvoj cilj te bo cilj dvigoval iz tvojih padcev in res je tako. ko imam slab dan se spomnim na moje starše kako bojo nekaega dne ponosni name ko bom doktor znanosti... zardevam
ma čudna sm cela hehe sesmejem ni čudn če mam velik skupnega z znanstveniki
pozdrav od norega kemika
petra
Prijavljen
milina
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 206

« Odgovori #22 dne:: torek, 27. januar 2009 ura: 13:18 »

pETRA, LEPO TE JE BRATI, imaš prešerno srce, želim ti vse najlepše in vsem tukaj na forumu!
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar