FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 05. junij 2026 ura: 16:45

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Moja zgodba  (Prebrano 5687 krat)
kivi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 18

« Odgovori #20 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 16:41 »

hvala zrebicek  Smiley rozicodam
Prijavljen

"Živi čimbolj preprosto. Ne razmišljaj preveč o stvareh, ki jih ni mogoče spremeniti."

"Fear is the perfect way for enemies to live."
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.089

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #21 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 17:40 »

ne razumeš me.... pozabva  dft012

lp

Poskusil sem pomagati  kiselnasmeh    pomezik
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
kivi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 19:18 »

tud teb hvala lost Grin ampak včasih če vrjameš al pa ne... se mi ne da več razlagat o seb pa problemih pomisli

lp
Prijavljen

"Živi čimbolj preprosto. Ne razmišljaj preveč o stvareh, ki jih ni mogoče spremeniti."

petraKEM
gost
« Odgovori #23 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 20:25 »

hm kivi... zakomplicirano ni kaj. vendar se moraš sprijazniti da takšni ljudje bojo vedno obstajali. jaz sem tudi že nekaj podobnega doživela vendar je vse skupaj še bolj zapleteno ker je med samimi ženskami istospolno usmerjenimi ki jih je pa malo. obtožila me je da sm jo varala ko je sploh nisem, potem me je klicala iz skrite številke in mi grozila naj se ubijem, vendar ker se jaz ne pustim se je sedaj spomnila da meni sploh ni petra ime in da sm si izmislila. vse to putuje okloki in se ogovori. pred usem tem pa sem dala eno veliko preizkušnjo za sabo. namreč maja sem u samomorilne namene skočila iz 2 nadstropja. tudi je bilo in je treba prenašati poglede nekaterih ljudi, in besede, da sem na drogah itd. itd. vendar punca ne pusti se bodi močna!! poglej koliko ljudi ti želi pomagati že samo na temu forumu drži se punca premlada si še jih maš šele 17 ni še čas za resne zveze
in družina ti stoji ob strani
drži se ne popusti močna si vem da si močna
lepo se mej rozicodam
love&peace petra
Prijavljen
goksi
gost
« Odgovori #24 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 20:26 »

hei kivi....
smo mel vsi strah pred tabletami...joj...pa stigmatizacija tablet...pa tiste misli:"Pa neee!!Nora sm!" Sam s tabletami ne boš več zaspana, ne bo te več glava bolela, splošna utrujenost bo minila, lažje boš vstala, prehranjevane se uredi... In zato tablete pomagajo...ker ti v glavi ni več toliko depresivnih misli, ker kot piše na tabletah:" Ko Ne bolita duša in telo." Takrat boš lahko začela razmišljat v smeri napredovanja.
Mal si preberi o tabletah...ne ustvarjajo odvisnosti, stranski učinski ne trajajo tako zelo dolgo, ok, mogoč je mau bedno če ti psihiater ne najde prave kombinacije takoj. Drgač pa, ko se enkrat zelo zaljubiš in ko začneš jemat kontracepcijske tabletke...se spomni svojih besed.
lp Grin Grin
Prijavljen
kivi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #25 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 21:02 »

valjamsesmeh goksi... jih že jemlem happy pa ni fora v tem da bi jst za te tablete pč za depresijo pa to mislna da je to kemija ... pa da sm nora pa bla bla bla  Grin neeee.... sam pač... rada bi po naravni poti... tk... a razumeš.... glede kontracepcijskih  Embarrassed zardevam  ne morš glih po naravni poti sesmejem razn če pč ne.... happy

petra.... tvojo zgodbo sm pa prebrala.... in čeprov te ne poznam pa čeprov sm mogoče za ene oz. po njihovem mnenju še froc... ti morm vseen rečt tole.... ponosna sm nate.... rozicodam pa zame nis nč čudna... zrd tega kar si nardila... sam neki si se zmotla al sm pa jst zgor čudn napisala... am,.... družina hja... je stala ob stran tkrt čist na začetku... zdj ne več.... kvečjem so obsojanja... valjenje celotne krivde name itd. itd. ... očitanje.... zapostavljanje... celotedenski molki... komunicirajo sam oni... mene kt da ni... pa tko... ni vse tko.... lhko...

vem da bo čs za resne zveze... sam ... nism tiste vrste človk k bi jih rada mela še 100 pred unim tapravim... sj vrjetn me razumeš... no vsaj upam da me.... vem da ne more bit kr nasledn k pride mim taprav sam vseen.... pč nočm jih met še nevem kok in od nekdaj sm bla bl za resne stvari... in zveze...in pogovore in ... vsee... čeprov mi ga je to vćasih prov muril  Angry Smiley

ja pa res ful hvala vsm k mi probate pomagat ( bolš da nevete kok sm vesela pa kokrat na dan odprem pa pogledam ta forum k bi rekl da sm zmešana  sesmejem )

papa rozicodam
Prijavljen

petraKEM
gost
« Odgovori #26 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 21:13 »

hja kivi zdej sm pa razočarana.... Sad družina bi morala biti prva ki bi ti morala stati ob strani,... sam če ti družina ne stoji smo mi tuki za to
in če želiš ni problema ti bom pomagala veliko sem že dala skozi, tudi mene družina je prej obsojala itd itd sedaj je vse drugače
če želiš lahko zasebno govoriva tvoja zgodba se mi je res dotaknila rozicodam
petra
Prijavljen
kivi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 22:58 »

ja lahko ja Smiley rozicodam hvala ti Grin
Prijavljen

petraKEM
gost
« Odgovori #28 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 11:54 »

ni zakaj Smiley rada pomagam ;Dsm zmeri in vedno bom
drži se pomezik
petra
Prijavljen
kivi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: sobota, 31. januar 2009 ura: 11:55 »

en lep pozdrav Grin vsm skupi Smiley

no jst mam pa eno vprašanje... pa sm rekla da bom kr smle pod to mojo temo pisala Grin
a ste že kdaj mel občutek... da se v določenem prostoru (običajno je to sam en in to točno določen) počutte utesnjene.... in z določenimi ljudmi isto... če se nahajate z njimi (pa to spet s točno določenimi ljudmi) skor nemorte dihat... oz vs tok neki v prsih tiši da... za znort... al pa če ste do glave zakopani v delo... se tud tko počutte? jst namreč se... dostkrat tko počutm in nevem kai nai nardim... ma mogoče kdo kkšno idejo??? Smiley

lp vsm rozicodam
Prijavljen

Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar