FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 24. avgust 2026 ura: 07:58

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kaj je z mano narobe?Strah pred psihozo  (Prebrano 70 krat)
Tamara727
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« dne:: torek, 18. avgust 2026 ura: 21:00 »

Pozdravljeni.
V mladosti sem že imela okm prav tako po porodu.Sem ze 7 let na Cipralexu 10 mg ki mi ga je predpisal osebni zdravnik.Zadnji teden sem zaskrbljena,napeta,zivcna po glavi mi rojijo brezvezne misli.Recimo predstavljam si glas npr.strica,ki nelaj rece.Potem misli znorela bos itd...Teh misli se zelo bojim.Prav tako sem blazno utrujena.Danes preden sem sla v nocno izmeno sem poskusila malo zaspati.Preden sem zaspala v polsnu sem slisala glas partnerja,kot bi mi na uho rekel bu Cry.Tega sem se zelo ustrasila in nikakor nisem mogla zaspati nazaj.Imela sem obcutek kot da se dusim.Kaj je z mano narobe?Rada bi bila normalna.Prosim za vašo pomoč.Nisem pa pred tem dozivljala nobenih stresos vsaj ne da bi vedela.
Prijavljen
wastedlife
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 23

« Odgovori #1 dne:: torek, 18. avgust 2026 ura: 22:20 »

Jaz imam obraten problem, osamljen sem in tišina me ubija, zato se pogovarjam s sabo. Želel bi si sanjati nekoga ponoči, ki mi pove da bo vse okej.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar