FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 04:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: koliko ljudi trpi da so brez dnarja recimo 2 meseca tk ko sem jz bil TEŽKA  (Prebrano 188 krat)
tilen51
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« dne:: nedelja, 22. marec 2026 ura: 15:16 »

sem novi in vprašal bi folk ali so bili brez denarja 2 meseca JZ verjemte mi TEŽKA---VSI SE ME IZOGIBAJO a ko sem mel pa keš pa mal počastil tej sem bil OK zdaj imam mir pred njimi sem jih PO DOMAČE ODJEBAL vse FAKE FRENDE niso bli zanesljivi pa sem jim bil vedno na voljo ZDAJ ko pa nisem več pa sem za njih pljunek v morje maaa ko jih j---- sem rajši sam pa sam planiram it z bajkom kam recimo zdaj brez denarja tk daaa ČE IMASTE KAK NASVET SEM ZELO HVALEŽEN pa še zdaj ČE BOM DOBIL ODLOČBO jutri grem na soco dat VLOGO ker mi devajo sam po 3 mesce in to me pizdi mojemu kaaao frendu zdaj ni več so dali za 1 leto pa še kup DOLŽNOSTI imam kk nej poplačam to HVALA LP
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar