FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 21. julij 2026 ura: 23:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Help  (Prebrano 419 krat)
jaojao
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« dne:: četrtek, 05. marec 2026 ura: 14:01 »

Oj, pisem, ker imam trenutno krizo, zaradi socialne fobije pa nimam nikogar za pogovor.

Osamljena sem in konstantno prestrasena. Strah me je govoriti, hoditi po cesti, kam poklicati itd., zato v svojih poznih dvajsetih se nimam redne sluzbe, dokoncanega faksa in pravzaprav tudi ne vem prav dobro, kdo sem, ker sem skozi zivljenje izpustila veliko priloznosti za nabiranje izkusenj. Anksioznost cutim tudi glede prihajajocih obveznosti/preizkusenj (praksa, magistrska naloga in iskanje joba), zato se ponoci pogosto zbujam. Posledicno imam izrazite tezave s koncentracijo.

Hvala, ker si prebral/a.

Kaj pa ti? Si okej?

Prijavljen
MP2011
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 404

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 05. marec 2026 ura: 15:58 »

Določene stvari se lahko prisiliš, namesto, da odlašaš. Nekatere stvari so ti pa pač težje kot drugim in ne smeš z glavo skoz zid. Sam recimo nism bil sposobn nardit faksa. Je bila muka. Pol sm se mel za totalno nesposobnega in sm se izogibal in odlašal stvari, ki pa jih v resnici zmorem.

Drugače pa ok. Nekak zdržim šiht z disociacijo.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar