FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 05:33

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Reset terapija  (Prebrano 280 krat)
heretic
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 19

« dne:: ponedeljek, 16. februar 2026 ura: 16:09 »

Ima kdo izkusnje z Reset terapijo v Lj Vizmarje? Naj bi zdravili vse zivo po nekih postopkih iz Indije in bili zelo uspesni. Vsaj tako se predstavljajo. Je kaksna realna izkusnja?
Prijavljen
trapez
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 107

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 02. marec 2026 ura: 12:34 »

Nimam osebnih izkušenj in tudi ne poznam nobenega, ki bi se poslužil te terapije. Sem pregledal njihovo stran in to da sodelujejo s strokovnjaki iz Indije in ne podajo cene mi da negativni predsodek.

Citiraj
Kakšna je cena terapije?
Ceno pregleda in terapije dobite po izpolnitvi obrazca. Naš cilj je zagotoviti, da je terapija cenovno dostopna čim večjemu krogu ljudi.

To je tipičen korporacijski žargon, ki mi pove da je cena visoka.

Citiraj
Kaj je Reset terapija?
RESET TERAPIJA® je metoda, ki smo jo razvili skupaj s strokovnjaki iz Indije. Združuje nevroznanstvene tehnike, napredne terapevtske protokole in vodene prakse, da doseže rezultate tam, kjer klasične metode pogosto odpovejo. Namenjena je odpravi stresa, travm, kroničnih bolečin in notranjih blokad, da ponovno začutiš mir, energijo in voljo do življenja. Proces je 100% neinvaziven, brez zdravil in je že pomagal več kot 100 klientom v Sloveniji in tujini.

Nič konkretnega napisanega, vse zelo na široko definirano. Ko pomisliš, da lahko najdeš 100 ljudi, ki jim je lobotomija pomagala se potem malo zamisliš..

Te dni je toliko obupanih ljudi zaradi slabih življenskih pogojev, da dosti ljudem že občutek prejetja pomoči, da so obravnavni kot ljudje s čustvi in tam čutijo, da imajo neko osnovno človeško vrednoto, pomaga pri izboljšanju stanja. Tako, da je težko oceniti kaj dejansko pomaga.

Če si lahko privoščiš finančni strošek greš in poizkusiš. Osebno pa poznam preveč primerov ljudi, ki so iskali pomoč v Indijskih "zadevah" in razvili (dodatne) duševne motnje zaradi "zdravljenja" da bi zaupal v karkoli kar prihaja iz tam.
Prijavljen
heretic
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 19

« Odgovori #2 dne:: sobota, 07. marec 2026 ura: 11:11 »

Trapez..tocno tako se tudi meni zdi. Sem raje na psihoterapiji. Pa se taki vsiljivi so..ga nisem poklical me je kar nazaj klical da kaj sedaj, ce sem se odlocil itd..
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar