FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 06. junij 2026 ura: 01:31

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: še jaz  (Prebrano 5774 krat)
metaaa
gost
« Odgovori #20 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 16:06 »

Pozdravljena Solza!  wav wav

Upam da se že kaj bolje počutiš ... dostikrat je že to, da se nekomu zaupamo, veliko vredno... čim več iz sebe daj... to je kar dober recept...
... drugače pa poglej ta link http://www.posvet.org/ - je ena izmed poti k reševanju... da se začneš čim prej z nekom pogovarjat...

Drži se!  rozicodam rozicodam

Lp M
Prijavljen
živimozdravo
gost
« Odgovori #21 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 18:45 »

Pozdravljena!

Solza želim ti da bi se pozdravila in vidm da imate nekateri takšne probleme da se moji lahko samo skrijejo proti tvojim. Upam da me to nikoli ne bo doletelo. Drž se pa tko k usi pravjo za vsakim dežjam posije sonce vstraji. Čim več se pogovarji v družinskem krogu in poskusi vsaj za trenutke pozabiti na te svari. To zdaj govorim tako nasploh, ker mislim da pomaga drugače pa samo ti pa še kakšen ki ima te probleme ve kako je.

Žiga pomisli
Prijavljen
kivi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 18

« Odgovori #22 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 20:25 »

heila... mogoče mal pozn ampak vseen rozicodam dobrodošla....

ja tud jst se prepoznam v vseh besedah in stavkih (ampak res v vseh) vse do tm ko opisuješ kako ti družina stoji ob strani in to. pr men ni tko... ne razumejo nč... sam obsojajo (predvsem kdr slutjo da z mano ni vse uredu in da gre vrjetn za depresijo)... srečna si lahko da maš tako družino....
pa še mlajša sm.... Shocked ..... mi je pa všeč da si taka optimistka rozicodam Smiley

lp
Prijavljen

"Živi čimbolj preprosto. Ne razmišljaj preveč o stvareh, ki jih ni mogoče spremeniti."

"Fear is the perfect way for enemies to live."
solza
gost
« Odgovori #23 dne:: četrtek, 29. januar 2009 ura: 12:47 »

Metaaa, drži da je lažje, če nekomu zaupaš. Vidim pri sebi, ker imam vso podporo družine in neizmerno sem jim hvaležna. Pa hvala za link.

Te popolnoma razumem KIVI, ker vprašanje kaj bi bilo, če njih nebi imela, kajti na začetku bolezni sem se tako zaprla vase, da sem se izolirala od vseh prijateljev. Misliš, da če bi jim razložila (staršem mislim) ali da bi jim nekdo drug poskušal, bi mogoče vsaj malo premaknila stvar. Vem pa, da nekateri ne razumejo oz. nočejo. Pravijo, da pač pride obdobje, ki slej ko prej mine in da imamo preveč časa, da razmišljamo o tem in onem. Teh stavkov sem slišala dovolj! Prav zato sočustvujem s tabo. Če rabiš pogovor sem vedno tu Smiley

Živimozdravo, hvala za podporo in vedi, da so tisti problemi, ki jih človek ima (ne glede na njihov značaj), za njega v tistem trenutki najhujši.

Prijavljen
Ribica
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 826

« Odgovori #24 dne:: petek, 30. januar 2009 ura: 08:24 »

Solzica,
nekoč si boš lahko nick preimenovala v sonček ali smehec...
Pot ni kratka in ni lahka, a je in na koncu nas čaka spet mir in smeh in veselje....
Moja je bila zelo dolga, pa vendarle sem prispela do sem, kjer sem, da sem spet zadovoljna...
Ne obremenjuj se s službo. V bolniški bodi, dokler se tako slabo počutiš, to ti pripada in to si dolžna svojemu telesu, ki več ne zmore in svoji duši, da se prične celiti....
Najtežje je biti nenestrpen, vem to. Poskusi ozavestiti, da gre počasi, da ne boš preveč trpela in se spraševala - kdaj? Bo, verjemi! Šli smo čez to, razumemo in iz izkušenj spodbujamo.
Ko boš zmogla, se loti kakšne aktivnosti. Jaz sem začela s tibetanskimi vajami in sprehodi, nadaljevala z jogo....zelo mi je pomagalo.
Ribica
Prijavljen
solza
gost
« Odgovori #25 dne:: petek, 30. januar 2009 ura: 18:30 »

Ribica!

Za tvoje zlate besede ti pišljam objem wav
Prav imaš glede strpnosti, ampak ko si človek tako želi, da bi čim hitreje minilo...
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.815

« Odgovori #26 dne:: petek, 30. januar 2009 ura: 20:33 »

Solza,

bolje bo verjemi, še malo, vzdrži, saj vem , da odštevaš in seštevaš dneve..........

Trzinka rozicodam
Prijavljen
solza
gost
« Odgovori #27 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 14:15 »

Dragi moji!

Mam eno vprašanje za vas. Mal sem zmedena spet unsure No se to pri meni itak ni novost.
Zdaj mam četrte AD, in sicer Mirzaten. Učinek po prvih dneh jemanja pa je ena sama utrujenost in zaspanost. Bolj ko ne skos samo spim. Zbudim pa se še bolj utrujena, kot sem šla spat. Se je komu oz se komu kaj takega dogaja? Pa še nekaj je, da je moja glava totalno prazna, brez občutkov sem unsure

Lep dan vsem skupaj Smiley
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.089

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #28 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 14:22 »

Na zacetku ali pri zamenjavih ADjev je vedno tezko dolociti kaj so stranski učinki in kaj sama
depresija oziroma druge tezave. Vsekakor se moras o tem pogovoriti z zdravnikom ki ti jih je prepisal
ker le on ve zakaj ti je dal dolocen AD. Tudi moji prvi ADji so me "zabili" in k sreci sem sel k drugemu
psihiatru ki je nasel prave, samo pozabil me je opozoriti na polovicko prvi teden....in spet sem
bil  Shocked  Huh?  . Obcutki se bodo vrnili, brez skrbi, samo dokler se kemija koliko toliko ne uredi....
bo potrebno pocakati.
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
metaaa
gost
« Odgovori #29 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 20:11 »

Oj!

Solza, tudi jaz sem malo bolj zaspana... sploh na začetku sem bila... sedaj pa je že mnogo bolje... edino zjutraj zelooo težko vstanem oz. ure sploh ne slišim!  Embarrassed Embarrassed Sem pa začela zdaj tako, da vzamem AD šele okrog poldneva, ker če jih zjutraj sem koma!  Shocked Shocked Shocked
Kar pa se tiče občutkov - meni se je stanje izboljšalo po 1 mesecu jemanja AD.

Lp M

Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar