FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 20:13

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Panika  (Prebrano 556 krat)
Brane60
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: četrtek, 04. december 2025 ura: 20:52 »

Ko pridem v trgovino, kjer ni WC ja, me začne mraziti in moram takoj zapustiti trgovino in poiskati wc.
Tudi na javni prevoz ne upam, razen na vlak , kjer najprej poiščem wc, da sem v bližini. Je zelo hudo, doma je pa vse v redu, nobenih znakov za potrebo po wc ju.
Prijavljen
trapez
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 107

« Odgovori #1 dne:: petek, 12. december 2025 ura: 12:43 »

Pozdravljen Brane60! Domnevam, da je tu kriv delno psihološki učinek in delno prehrana. Za dva tedna poizkusi jesti manj sladkorjev (sladkor, ogljikovi hidrati, sadje, zelenjava) in poglej, če ti kaj pomaga.
Prijavljen
RustyPixel
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« Odgovori #2 dne:: petek, 12. december 2025 ura: 15:19 »

Pri meni je pa ravno drugačen efekt.

V kolikor se odpravim kamorkoli izven hiše me nenehno tišči na urin, čeprav imam prazen mehur,
posledično se mi včasih zaradi tega tudi zgodi, da ne grem na urin tudi po 4 ure.
Čutim, da me zelo tišči vendar nikakor ne morem. Laboratorijski izvidi so vsi ok.

Prijavljen
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 894

Rule your mind or it will rule you.

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 15. december 2025 ura: 07:22 »

Ko pridem v trgovino, kjer ni WC ja, me začne mraziti in moram takoj zapustiti trgovino in poiskati wc.
Tudi na javni prevoz ne upam, razen na vlak , kjer najprej poiščem wc, da sem v bližini. Je zelo hudo, doma je pa vse v redu, nobenih znakov za potrebo po wc ju.

Ali cutite potrebo, da res morate na wc, ali gre samo za obcutek varnosti, ce veste, da je tam? Ste kdaj imeli kaksno slabo izkusnjo? Sprasujem ker me, ko sem v pamiki takoj na wc ~ kakat in moram nujno it. Mogoce pri vas tudi tako, da ko vas panika vas tisci in morate imeti wc v blizini? Vse dobro!
Prijavljen

You wake up every morning to fight the same demons that left you so tired the night before, and that, my love, is bravery.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar