FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 23:34

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Po krivem obsojen  (Prebrano 336 krat)
aLESS4
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« dne:: nedelja, 19. oktober 2025 ura: 14:13 »

Lep pozdrav imam misli vsiljivke in imam misli , ki potekajo na takšen način ,da se vedno pomislm na vsliljive misli , ki pa so speljane na ta način ,da se mi misli vsivljivke povezane na ta način, da se spolnim najslabših dejanj v .In me po krivem obsojajo. nazadnje da imam prisluhe  ki pa jih sploh nimam nimam nobenih prisluhov. Bolezen me je pripeljala tako daleč ,da še sebi verjemem v te misli vslivljivkam. Vedno se spolnim samo negativnih misli. Oče je poslušalradijo in sam sem mislil da imam prisluhe čeprav jih nisem imel.Misli potekajo na ta način ,da se spolnim vedno bajhujših stvari.Kaj naj naredim. Moram povedati da prisluhov nimam. Hvala in lep pozdrav. Nikoli nisem imelen previdov in ne prisluhov. V bistvu obsojam samega sebe za dejanja ki se niso zgodila. Hvala in lep pozdrav
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar