FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 23. julij 2026 ura: 07:48

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 11   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: 9 let star fantek  (Prebrano 70654 krat)
scorpion
gost
« Odgovori #100 dne:: torek, 25. november 2008 ura: 11:52 »

SEDI PET!!!! oki
Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 957

« Odgovori #101 dne:: torek, 25. november 2008 ura: 11:58 »

Hvala g. profesor.plesi

Večina drugih bi mi prileplo nms (ne dosega minimalnega standarda, za nepoučene). pomidor

Zdaj pa odhajam na fronto.
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
scorpion
gost
« Odgovori #102 dne:: torek, 25. november 2008 ura: 11:59 »

Se še kaj vidiva kolegica.... Smiley..mogoče na kavi
Prijavljen
scorpion
gost
« Odgovori #103 dne:: torek, 25. november 2008 ura: 13:22 »

Tepka..temu se reče modrost...da ne prevzameš odgvornosti za končno stanje in za učenčev uspeh..enako je v družini...

Bravo!!
Prijavljen
scorpion
gost
« Odgovori #104 dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 11:16 »

Ne vem ali je kdo gledal film z Denzelom Washigtonom v glavni vlogi...ko je igral očeta enga fantka, ki je imel srčno okvaro in ga niso mogli operirat, ker ni hotla zavarovalnica dat kritja..?

In potem je oče (Denzel) vlomil v bolnišnico in s pištolo prisilil kirurga (James Woods), da mu bo presadil srce...In ker niso imeli srca se je oče sam ponudil, da bi ga dal in se je sam hotel utreliti....

To je pa bla prava ljubezen..očetovska ljubezen....Ni prepreke za očeta, ki resnično ljubi...!!!
« Zadnje urejanje: četrtek, 27. november 2008 ura: 11:35 od scorpion » Prijavljen
ringalori
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 173

« Odgovori #105 dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 12:13 »

Ja, Scorpion, sem gledala ta film... Ok je bil-res tista prava ljubezen do otroka
Prijavljen
scorpion
gost
« Odgovori #106 dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 12:26 »

Najbolj je blo pretresljivo tisto ko očeta potem, ko sina rešijo, odpeljejo v zapor...in fantek ga gleda skozi šipo avtomobila in mu z ustnicami oblikuje:"Oči..hvala!"
Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #107 dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 13:34 »

Pa čist si se raznežu oči Škorpi. ok
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
scorpion
gost
« Odgovori #108 dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 13:37 »

Ja na jok mi je šlo ob tem filmu..Jet bi tud tacga očija..pogumnga in bi me mel tolk rad, da bi vse dal zame..tud življenje..

Od mojga pa nič od tega... Cry
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #109 dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 13:41 »

... kaj pa dejstvo, da si TI tak oči? da je pomembno, kako imaš sedaj urejeno v življenju in da gradiš na odnosih z otroci sedaj? da se ti potrudiš, biti oče v pravem pomenu besede?

... kakorkoli obračaš, v tem življenju takega očija ne boš imel... čemu se trpinčit? - in iz tega izhajamo nekateri, ko pravimo, da v nedogled ujčkat to stanje....
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
scorpion
gost
« Odgovori #110 dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 13:43 »

Sem sam svojga notranjega otroka poujčkal..to pa smem.. pomezik

Ja vsakih čustev med otroki in starši..pa se le ni treba bati, kot hudič križa...
« Zadnje urejanje: četrtek, 27. november 2008 ura: 13:51 od scorpion » Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #111 dne:: četrtek, 27. november 2008 ura: 18:39 »

Sem sam svojga notranjega otroka poujčkal..to pa smem.. pomezik

Ja vsakih čustev med otroki in starši..pa se le ni treba bati, kot hudič križa...

clap
Prijavljen

jola
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 417

« Odgovori #112 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 22:33 »

Tudi jaz sem gledala ta film, ganjena sem bila do konca in na glas sem jokala.........Kaj takega od svojega očeta niti v sanjah ne bi mogla pričakovati.............Svojemu sinu pa sem kljub temu, da ima zdravo srce, darovala tudi svojega..........
Prijavljen

Bogu je gotovo ljubše, da ozdravim,kot odpustim.
scorpion
gost
« Odgovori #113 dne:: ponedeljek, 01. december 2008 ura: 11:45 »

Tisto kar nas v filmih spravi v jok je velikoktrat povezano z našimi najglobljimi potrebami...in če greš globlje v te občutke vidiš , da so ta čustva povezana s tvojo lastno zgodovino...
Prijavljen
scorpion
gost
« Odgovori #114 dne:: ponedeljek, 15. december 2008 ura: 11:59 »

Jaz vidim glavni problem pri vzgoji ta, da os odrasli (učitelji in starši) premalo pozorni na POTREBE otrok..psihosocialne in čustvene potrebe..Vse je naravnano na uspeh, dosežke in storilnost..

In , če nismo starši tisti, ki to ustavimo in otroku damo vedeti, da se mu ni treba zgarati do konca, da je nekaj vreden..potem bo tudi do sebe prestrog...

Jaz si želim za vsojega sina, da bi znal biti PRIZANESLJIV do sebe. S sabo ravnati nežno in prizsanesljivo..Vse preveč je na svetu ljudi, ki so do sebe pravi sadisti..Disciplino, ki jo otrok razvije jo naj razvije na osnovi zgleda odraslih in na onsnovi lastne, notranje motivacije...In ravno tako odgovornsot..

;Moj sin ima sedaj kr napeto v šoli..in je rekel, da bo za to izkoristil vikend za učenje..Pa ga niti ni preveč..Vzdržal sem se, da bi mu karkoli očital...

Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #115 dne:: ponedeljek, 15. december 2008 ura: 13:52 »

Samo tvoj je že velik, pa je že nekoliko izoblikovan.

Kaj svetuješ pri majhnih, kjer je pogojevanje do določene mere nujno zlo?

V.
Prijavljen
scorpion
gost
« Odgovori #116 dne:: torek, 16. december 2008 ura: 10:42 »

Hmm bom premislu..Ne birad odgvoru kr na pamet..
Prijavljen
Marjetica
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 33

« Odgovori #117 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 00:33 »

Ja, kaj storiti pa pri manjših otrocih tud mene zanima.
In pa kaj ko pri starejših šestnajst, sedemnajstletnikih odpove ves odnos, ki smo ga ustvarili in 'pogrne' na celi črti. Še posebej v šoli? Kako odreagirati, da bo stojene čimmanj škode?
Ali tvoj sin bere tvoje poste?
lp

Prijavljen

A day without laughter is a day wasted!
vesnav
gost
« Odgovori #118 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 00:40 »

Jaz sem se lani pogovarjala dolgo časa z enim spoštovami ravnateljem, ki mi je povedal eno stvar, nasvet pravzaprav za 15-letnike..
Torej.. v teh letih pridejo k staršem redko. Morda enkrat, dvakrat na teden, ampak takrat.. jim je dobro pozorno prisluhniti.

No, tako je povedal...

Sicer pa... pogovor pri najstniku, pokazati razumevanje, v smislu: da poznamo ta leta, imamo neke podobne situacije, predstavit realno stanje v življenju, vendar brez nekih prehrupnih občutkov krivde in pogojevanj. Sploh za slednje je, vsaj po mojem, žal prepozno.

Ampak, če je seme raslo v dobri zemlji, ni hudir.. da ne bi kaj dobrega iz tega zraslo.

V.
Prijavljen
nicole
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 203

« Odgovori #119 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 00:40 »

Pri meni je tudi vzgoja starejšega sina padla na neplodna tla. Ne vem, če so  ravno zgledi tisti ,ki vlečejo.

Nisem lena, sem dokaj delovna, usrežljiva,vendar le do neke mere, držim se dogovor, ne zamujam ,če sem kam zmenjena iin to sem hotela nekako privzgojiti z zgledom svojemu 17 letniku. a mislite ,da sm kej dosegla???

Ravno obratno....dela vse obratno...pa mu nisem težila...hotela sem ,da sam nekaj odnese iz mojega vedenja.

Mlajši sin je sam po sebi tak...ni mi bilo potrebno nikoli ga opozoriti na te stvari...

kako je zdaj to?

Pa sploh nimam slabe vesti, ampak kdo mi lahko to razloži?

Jaz nisem pametna.... unsure
Prijavljen
Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 11   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar