FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 30. april 2026 ura: 05:36

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Nemorem vec  (Prebrano 604 krat)
Nemoremvec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: torek, 19. november 2024 ura: 01:10 »

Zelo mi je hudo nevem vec kaj oz.kako naprej. Skozi sem brez energije, dolocene misli me delajo anksciozno, nocem ven oz. imela sem zdravstvene tezave in nocem vec ven. Izogibam se dolocenim ljudem. Noben me ne razume. Pocutim se osamljeno. Probala sem ze velikokrat pa nikoli mi ni uspelo obdrzati odnose z vecino ljudmi. Pa se sole nocm vec delat mislim smer mi ni vsec. Tako da nimam pojma kam naj se prepisem nic ne najdem da bi me od drugih sol zanimalo ali veselilo. Zelim si da se ne bi pocutila vec tako nevem pa kako naj se pocutim bolje ce sem tako zalostna. jok
Prijavljen
jurekodric
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 17

« Odgovori #1 dne:: torek, 19. november 2024 ura: 15:30 »

hej, res mi je žal, da se tako počutiš. vem, kako težko je, ko imaš občutek, da te nihče ne razume in da ne najdeš izhoda. bil sem na podobnem mestu – brez energije, žalosten, osamljen in brez ideje, kako naprej.

najbolj mi je pomagalo, ko sem poiskal pomoč. šel sem na čustveno terapijo, ki mi je pomagala razumeti moje občutke in zakaj sem se tako počutil. naučil sem se korak za korakom ponovno graditi odnose – najprej s sabo, potem z drugimi.

vem, da zdaj morda vse deluje brezupno, ampak obstajajo ljudje, ki ti lahko pomagajo. pomembno je, da narediš en majhen korak – pogovor z nekom ali pomoč terapevta. res ti želim vse dobro, drži se! ❤️
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar