FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 19. april 2026 ura: 03:18

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Pa še spanje  (Prebrano 4501 krat)
Rafa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 25

« dne:: sreda, 03. april 2024 ura: 19:15 »

Živjo in hvala za razlago Nives.
Moram se pohvaliti, da me je začelo še spanje j.. ti.Pozimi sem spal kot polh. Eno jutro v marcu se zbudim, boli me glava. In takrat se je začelo...
Toliko je vsega, da je že čudno, če je kak normalen dan..
Ampak predal se ne bom pa nikoli..
Aja, sem z Obale..
Lp
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.990

"I See You"

« Odgovori #1 dne:: sreda, 03. april 2024 ura: 19:33 »

Ojla Rafa!

Cuden cas je tudi malo. Premikanje ure, planeti so cudno postavljeni, vreme se ful spreminja. V enih energetsko zahtevnih casih zivimo. Veliko jih pove kaj na to temo.
To so prave besede! Predaja ne pride v postev. Ce se bos odlocil za delo na sebi in samo vztrajal ..ne glede na to, koliko casa bo potrebno, bos lahko na tej poti ogromno naredil na sebi. Rezultati se potem kazejo na vseh podrocjih. Brez prisile, kdaj se mora kateri del odviti. In slej kot prej pridejo tudi glavne nagrade.
Za Obalo ne vem. Se pozanimam in ti sporocim.
Bolje bo rozicodam
Prijavljen
Rafa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 25

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 11. april 2024 ura: 07:58 »

Ojla.
Če bo komu pomagalo-vzel sem si dopust in spim kot pozimi 7,8 ur brez prekinitve.
Prej ni pomagalo nič, še uspavalne tablete ne.
Zanimivo je to, da mi služba ni delala nobenih težav.
Lp
Prijavljen
jurekodric
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 17

« Odgovori #3 dne:: torek, 19. november 2024 ura: 16:00 »

hej rafa, res je super slišat, da zdaj spet spiš, kot si prej – to je res velik korak naprej! očitno si je tvoje telo resnično samo želelo malo pavze. dopust dela čudeže, a ne? še bolj pa, ko začneš spet normalno spati.

zato ful priporočam, da poskusiš to ohraniti tudi, ko se vrneš v službo. par stvari, ki so meni pomagale, ko sem imel težave s spanjem:

Rutina je ključna. Poskusi hodit spat in vstajat ob istem času vsak dan. Telo to obožuje.
Izklopi ekrane. Jaz dam telefon stran vsaj eno uro pred spanjem, ker ta svetloba res uniči vsak občutek zaspanosti.
Malo sprostitve pred spanjem. Knjiga, kakšen čas (obvezno seveda brez kofeina) ali pa samo nekaj globokih vdihov – ful pomaga, da zvečer zbrišeš dan iz glave.
Spremeni okolje. Ti si že na Obali, kar je itak zmaga! Sprehodi ob morju so zlata vredni – za telo in glavo.
zanimivo, da ti služba ni delala težav, a vseeno je tvoje telo rabilo pavzo. mislim, da je to znak, da poslušaš sebe, kar je top. in ja, kot je rekla nives – brez predaje, počasi, korak za korakom, in rezultati pridejo.
Prijavljen
Cvetlica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 439

« Odgovori #4 dne:: nedelja, 24. november 2024 ura: 21:21 »

Super Rafa  clap Svet je takoj lepši ko dobro spimo. Upam da bo trajalo.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar