FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 03. oktober 2024 ura: 11:51

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Nenadna sprememba počutja  (Prebrano 662 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Rafa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 23

« dne:: četrtek, 20. julij 2023 ura: 07:25 »

Pozdravljeni.
Že Parkrat se mi je zgodilo v zadnjem času, da se mi je nenadoma pojavila močna utrujenost.
Največkrat iz dokaj normalnega počutja za mene, zadnjič sem bil pa prav šokiran, razočaran..
Bil je res super dan,ko sem se počutil sijajno(kar je redko pri meni).
Zjutraj sem kolesaril, potem sva z mojo drago uživala doma. Popoldne sem odšel v službo, poln energije, jasne misli, delal sem z lahkoto(delo za računalnikom).
Kar naenkrat se obrne plošča.
V glavi megla, utrujenost, slabo počutje.. moral sem domov, ležat na kavč in potem zgodaj spat???
Ma naj gre vse v..
To se mi je zgodilo že nekajkrat zadnje čase..
Seveda bom to čimprej omenil moji psihiatrinji,ker tako hoditi v službo se ne da.
Zdravim se za depresijo(Alventa, Lamal), ampak to se mi do zdaj pa še ni dogajalo.
Kakšne podobne izkušnje??
Rafa
Prijavljen
sanja
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 53

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 20. julij 2023 ura: 08:02 »

Pozdravljen,
tvoje težave so mi kar znane. Skoraj vsi ljudje imamo (tudi tisti navidezno zdravi) včasih dobre in včasih slabe dni. Edino kar ti lahko iz lastnih izkušenj svetujem, da ne razmišljaš preveč o tem in poslušaš svoje telo. Ko si utrujen si vzemi čas in si odpočij  (kar je seveda težko, če hodiš v službo). Tudi sama hodim v službo in v bolniško sem zaradi teh težav šla le prvič. Sedaj, ko se mi je anksioznost lani oktobra po trinajsih letih brez Ad-ja spet vsilila pa se pobiram brez bolniške.
Malo tolažbe, res smo si ubogi , vsi ki se s tem srečamo. Pa kaj hočeš, to je življenje, malo gor in malo dol.  wav
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar