FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 21:22

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Trnova pot in neizmerna želja  (Prebrano 10439 krat)
bacardidiaz
gost
« Odgovori #40 dne:: sreda, 21. januar 2009 ura: 12:57 »

ja, da bi se mogoče spomnil, da ga mama ni dost dolgo dojila...in bi ti skočil pokonc-evo, sm vedu, da so starši krivi Shocked

Presneto, mene pa mama sploh ni dojila, ker ni imela mleka. Zato pa se mi non stop pred očmi kažejo ženske dojke, vseh oblik in velikosti. Sem že mislil, da je kaj narobe z mano. Tongue

987, menim, da te nekaj takšnega tare, s čim si si žačel beliti glavo pred kratkim. Tu mislim kakšen mesec, dva nazaj. In, ker si pameten fant, tudi veš, kaj to je.

Imam zaupanje vate. Vem, da boš našel pravo rešitev. Le čas za to mora biti zrel.

Drži se!!!
Prijavljen
Jassiy
gost
« Odgovori #41 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 09:25 »

Kaj te nese dol? Jaz mislim, da za tem stoji samo kemija. Možgani ne funkcionirajo tako kot bi morali. Za kar pa nisi ti nič kriv. Če se prav spomnim imaš probleme s ščitnico...mogoče je pa to razlog tvoje depresije? Mogoče pa zdraviš samo posledico in ne vzroka?
lp.
Prijavljen
scorpion
gost
« Odgovori #42 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 10:43 »

...Kaj je vzrok kaj je posledica:-večno vprašanje..človek pa je celota...

Depra se održa na vseh področjih človeka..telesnem, čustvenem, socialnem...mentalnem
Prijavljen
jola
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 417

« Odgovori #43 dne:: sreda, 04. februar 2009 ura: 01:34 »

Ja, veliko je na temu, ali te je mati dojila ali ne!!!!!! Vendar, če je ta mati bila kljub temu ljubeča in skrbna, sploh ni problem.....to se da nadoknadit......hudič pa je, če je bilo že dojenje problem za to, da ni to to......če se  ji je že dojenje upiralo....,če, je bilo že to problem.......potem........se vse obrne v popolnoma v drugo smer.....UF.....SPET.....Filozofiram!!!!!!Čisto pteveč ČE-ČE-jev!!!!!
Prijavljen

Bogu je gotovo ljubše, da ozdravim,kot odpustim.
scorpion
gost
« Odgovori #44 dne:: sreda, 04. februar 2009 ura: 09:47 »

Prav imaš Jola oki

Marsikaj se da nadoknadit z ljubečim odnosom.....Če pa is imel celo vrsto travm , od travmatičnega poroda matere, morda celo neželjene nosečnosti mame, potem pa še trpinčenje od prvih mesecev življenja naprej, ignoranca, hladnost, "vzgoja", pomanjkanje tolažbe, topline, strogost in avtoritarnost... kiselnasmeh

Potem pa je hudič..trpljenje telesa in psihe pa posledica..
Prijavljen
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar