FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 30. april 2026 ura: 12:00

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Tresenje oz tresavica  (Prebrano 695 krat)
MadMaus
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: nedelja, 15. januar 2023 ura: 14:50 »

Pozdravljeni, obracam se na ta forum, ker moja zdravnica nima posluha za tezave, ki me pestijo ze leta in leta.In ta tezava je socialna fobija oz tresavica rok, telesa.Hvala bogu ostalih tezav nimam, ne pijem alkohola, kave, redno sportanje.Zdravnici sem omenil za Propranolol, ampak ces nisem primeren kandidat.Kaj lahko storim v tem primeru? To mi greni zivljenje  unsure
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.994

"I See You"

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 15. januar 2023 ura: 16:35 »

Kar ti ostane in je se bolj pametno je, da skusas to natur malo umiriti, malo pa sprejeti. Se nauciti biti z obcutki o sebi.. jih sprejemati in si dati socutje. Ko custva in obcutki dobijo svojo pozornost, hitro izzvenijo. Ce jih skusas pa zatreti..skriti..itd potem se ojacajo. Kar vpliva tud na tresavico.
Verjamem, da ti zaenkrat malo greni. Ampak po drugi strani ni nic taksnega in se lepo..s sprejemanjem sebe in svojih custev in obcutkov. Pa sam sebe kaj pohvaliti, si povedati, kako si ok. Veliko treninga in bo. rozicodam
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar